Thumb up i thumb down

poruka: 35
|
čitano: 3.687
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Thumb up i thumb down
Hyperion kaže...
toxic kaže...

broj tvojih postova se vidi kad odes na profil i stisnes moje poruke pa ti pise ukupan broj tvojih poruka na forumu.

Samo nisu to sve poruke koje si napisao već vjerovatno u zadnjih 6mj ili tako nešto i neide se tako do tamo nego "nove poruke -> moje poruke"

da imas pravo, moj bed, to je samo zadnjih 6 mjeseci.

I ja udem do tamo na ovaj moj nacin odmah gore desno stisnem na moj nick pa na pogledaj poruke ... dode te na isto

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 18:31 (toxic).
15 godina
neaktivan
Thumb up i thumb down

Bolje ovo nego zvijezdice.....

a da i ja nešto napišen :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Definitivno se slažem.

FAIL
15 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

Čekaj šta vama uopce znači forum? Šta vam je to neki veliki utjecaj u životu? Šta vam to znači u Real Lifeu? Šta vam znači imate li banovan acc ili acc sa 5 zvjezdica? Mislim, forum je samo da ubijem nepotrebno vrijeme, a baš me briga dali cu ja imati 5 ili nijednu zvjezdicu.

A ova ideja sa thumb down je toliko glupa i nemjerodavna, ja sam poprimio jedno 20 td-a jer sam prije 3 mjeseca rekao da ce gtx 470 biti u rangu sa 5870 sa novim driverima, i gle cuda pogodio sam. i zbog toga sam manje vazan?

netko posta dobar vic u temi humor i dobije 50 tu? to je mjerilo znanja? hmm, to je isto kao da predlazete uvodenje popunjavanja informacija "ciji je veci". tu i td znaci samo klincima, bas me briga za to. kao i za cjeli forum i za statuse... zivo me briga, forum je tu da se pomogne, a ne da se natjece tko ce imati vise necega.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
neaktivan
Thumb up i thumb down

Nekima je ovaj forum toliko dobar da bi ga samo poboljšavali.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice