Šta se dogodilo s ovim forumašem?? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 880
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Šta se dogodilo s ovim forumašem??

http://www.bug.hr/forum/user/djakon/38796.aspx

danas dogovorio trgovinu s njim-pa me zanima od strane moderatora-radi čega je suspendiran?da znam dal da odgodim prodaju ili ne-hvala unaprijed..

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šta se dogodilo s ovim forumašem??

Također i mene zanima! Jer je dogovorena kupnja za HDD. I zasto je izbrisana njegova tema gdje je trazio procjenu ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Šta se dogodilo s ovim forumašem??
Karlovac_047 kaže...

Također i mene zanima! Jer je dogovorena kupnja za HDD. I zasto je izbrisana njegova tema gdje je trazio procjenu ?

Suspendiran je jer je otvorio temu da mu se procijeni nešto a onda je u toj temi prodavao neke stvari..tak sam ja dobio obavjest..nadam se da nebude problema s kupnjom-koju smo ugovorili i ja i ti {#}

Nemamo mamića, nemamo suce, samo jedno Hajdučko srce!Što ga više lome to ga više volim!
14 godina
neaktivan
Re: Šta se dogodilo s ovim forumašem??
bahrija kaže...
Karlovac_047 kaže...

Suspendiran je jer je otvorio temu da mu se procijeni nešto a onda je u toj temi prodavao neke stvari..tak sam ja dobio obavjest..nadam se da nebude problema s kupnjom-koju smo ugovorili i ja i ti {#}

Da nije radi mene, jer sam napisao.. "HDD je prodan {#}"     {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice