Slaganje poruka

poruka: 5
|
čitano: 1.079
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Slaganje poruka

Molim vas recite mi dali je ovo problem kod mene ili ste nešto nadogradili?

ako jeste.. hmm... bilo mi je bolje onako.. zato što ovako mi je sve nabacano ljevo desno i malo mi je ružno za gledat :(

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slaganje poruka

rekao bih da  je samo kod tebe, a kao krivca bih na prvu optužio adblock plugin, jer on i meni samom zna "prekrajati" webstranice

probaj na ostalim browserima, ako se ponavlja, problem nije kod tebe

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Slaganje poruka
Top Bugovac kaže...

Molim vas recite mi dali je ovo problem kod mene ili ste nešto nadogradili?

ako jeste.. hmm... bilo mi je bolje onako.. zato što ovako mi je sve nabacano ljevo desno i malo mi je ružno za gledat :(

Samo do tebe je. Nevjerujem da je bilotko iz BUG-a dovoljno retardiran da tako dizajnira.

Probaj očisti cache, cookies i ostale gluposti. Probaj u ostalim browserima.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
17 godina
Re: Slaganje poruka

nikakav adblock. na vrhu teme ugasi hijerarhijski prikaz i stavi "onaj drugi" ravni prikaz

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 21:39 (nixass).
15 godina
Slaganje poruka

misterija.. resetiro mi se komp i sve radi..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice