Privremeni blok računa zaključana tema

poruka: 45
|
čitano: 10.560
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
RE: Privremeni blok računa
luckyluke kaže...
Bilo bi najbolje da se zvjezdice jednako proracunavaju neovisno o tome da li je juzer parkirao/neparkirao account.

Nisam baš shvatio, ali mislim da bi najbolje bilo da se oni privremeno ugašeni računi ne uzimaju u ubzir i da je kao da ih nema te da kada ih se ponovno aktvira sve bude po starom.

Upali svijetlo-Žuja je mrak.
16 godina
Je,da,u pravu si.
Malo sam si drugacije poslozio sve to u glavi a na kraju profulal bit parkiranja,no nije bitno.
Na ovome forumu uvesti parkiranje je dvosjekli mac posto imamo sustav zvjezdica.
Ako se kod parkiranja accounta nece mjenjati zvjezdice,nekima ce to pasati,nekima ne pa onda samo svade,nezadovoljstvo,mrznja itd.
Da nema zvjezdica bilo bi to lakse za uvesti.
Death has a thousand faces,evil only one.
16 godina
odjavljen
luckyluke kaže...
Je,da,u pravu si.
Malo sam si drugacije poslozio sve to u glavi a na kraju profulal bit parkiranja,no nije bitno.
Na ovome forumu uvesti parkiranje je dvosjekli mac posto imamo sustav zvjezdica.
Ako se kod parkiranja accounta nece mjenjati zvjezdice,nekima ce to pasati,nekima ne pa onda samo svade,nezadovoljstvo,mrznja itd.
Da nema zvjezdica bilo bi to lakse za uvesti.

Pa upravo zbog zvjezdica bi i trebalo uvesti. No kako god, mislio sam da je dobra ideja, ako netko ide na odmor to se cini zgodno, ali eto, kako kažu moderatori.

16 godina
odjavljen
Privremeni blok računa

Moderatori, vaš odgovor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad bi ti reko kaj je njima :D ak im ponudis 100 evra po glavi imat ces opciju koju zazelis :D btw trebaju admini ne moderatori

napisi riječ *iratstvo i odma ce posjetit temu

Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 21:46 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina
moderator
Privremeni blok računa

Na godišnjem smo, parkirani su nam accounti pa ne odgovaramo. :-)

Ne razumijem poantu ideje - ako nisi aktivan, onda nisi aktivan i točka. Ako je nekome važnija zvjezdica na BF od odlaska na more, onda neka ostane doma. Ako netko želi ustupiti tjedan dana na moru za zvjezdicu - javite se! :-)

Domagoj

10 0 hvala 0
17 godina
Privremeni blok računa

ja sam iz dubrovnika i cekam da svi vi i talijani odete doma, te da se posteno mogu okupat i prosetat gradom.

boga ti, policija regulira pjesake na ulaz u zidine...pari da se nesto dijeli.

zato sam na bolu!

moze pm ako je ko iz redakcije kod mene...castim pice Namigiva  i nacu vam gratis parking Smijeh

teško vrijeme za matore
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AlienWare1 kaže...
luckyluke kaže...
Bilo bi najbolje da se zvjezdice jednako proracunavaju neovisno o tome da li je juzer parkirao/neparkirao account.

Kakve onda svrhe ima parkiranje?

Ko da zvjezdice imaju neku svrhu... Ima forumasa koji s nekolicinom zvjezdica napisu x puta pametniji post od onih koji imaju brdo zvjezdica ko visoko rangirani oficiri...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
odjavljen
Privremeni blok računa

U redu, može lock onda. Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Batista kaže...

Ko da zvjezdice imaju neku svrhu... Ima forumasa koji s nekolicinom zvjezdica napisu x puta pametniji post od onih koji imaju brdo zvjezdica ko visoko rangirani oficiri...

Ne očekuješ valjda da zvjezdice prepoznaju koliko je post pametan ili nije. Kad izmisle takav algoritam, prvi ćemo ga uvesti :-)

Domagoj
17 godina
Domagoj kaže...
Batista kaže...

Ne očekuješ valjda da zvjezdice prepoznaju koliko je post pametan ili nije. Kad izmisle takav algoritam, prvi ćemo ga uvesti :-)

Ma nisam to mislil :) Htel sam samo reci da se ne trebaju tolko obazirat na te zvjezdice kad nisu pravo mjerilo znanja odredjenog forumasa. One su tu vise kao smjernica, vise - manje, bar ih ja tako shvacam.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
Privremeni blok računa

evo mene za primjer...obicna fukara na forumu Izlanuo se

teško vrijeme za matore
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
torrente kaže...

evo mene za primjer...obicna fapara na forumu Izlanuo se

fapara Namigiva

evo mene nije bilo 5-6 dana na forumu - i kada sam se vratio sve su zvjezde ne mjestu, tako da slobodno možete na more par dana i tako to, neće vam nitko uzeti zvjezdice - nažalost torrente nisam za to vrijeme stigao u dubrovnik..

17 godina
neaktivan
Privremeni blok računa

Koja glupa ideja zasto bi forum tako funkcioniro nije ovo neka browser igra.

Što su vama toliko vazne zvjezdice?

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Privremeni blok računa

Super ideja. Registrirate mobitel da bude u imeniku, stavite oglas da nešto prodajete i potencijalnom kupcu pošaljete broj mobitela, a onda na forum stavite da ste na moru. Sljedeći status je: "Odsutan s foruma jer mi je ukralo računalo"!

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice