Nisam baš shvatio, ali mislim da bi najbolje bilo da se oni privremeno ugašeni računi ne uzimaju u ubzir i da je kao da ih nema te da kada ih se ponovno aktvira sve bude po starom.
Malo sam si drugacije poslozio sve to u glavi a na kraju profulal bit parkiranja,no nije bitno.
Na ovome forumu uvesti parkiranje je dvosjekli mac posto imamo sustav zvjezdica.
Ako se kod parkiranja accounta nece mjenjati zvjezdice,nekima ce to pasati,nekima ne pa onda samo svade,nezadovoljstvo,mrznja itd.
Da nema zvjezdica bilo bi to lakse za uvesti.

Malo sam si drugacije poslozio sve to u glavi a na kraju profulal bit parkiranja,no nije bitno.
Na ovome forumu uvesti parkiranje je dvosjekli mac posto imamo sustav zvjezdica.
Ako se kod parkiranja accounta nece mjenjati zvjezdice,nekima ce to pasati,nekima ne pa onda samo svade,nezadovoljstvo,mrznja itd.
Da nema zvjezdica bilo bi to lakse za uvesti.
Pa upravo zbog zvjezdica bi i trebalo uvesti. No kako god, mislio sam da je dobra ideja, ako netko ide na odmor to se cini zgodno, ali eto, kako kažu moderatori.
Moderatori, vaš odgovor?
sad bi ti reko kaj je njima :D ak im ponudis 100 evra po glavi imat ces opciju koju zazelis :D btw trebaju admini ne moderatori
napisi riječ *iratstvo i odma ce posjetit temu
Na godišnjem smo, parkirani su nam accounti pa ne odgovaramo. :-)
Ne razumijem poantu ideje - ako nisi aktivan, onda nisi aktivan i točka. Ako je nekome važnija zvjezdica na BF od odlaska na more, onda neka ostane doma. Ako netko želi ustupiti tjedan dana na moru za zvjezdicu - javite se! :-)
ja sam iz dubrovnika i cekam da svi vi i talijani odete doma, te da se posteno mogu okupat i prosetat gradom.
boga ti, policija regulira pjesake na ulaz u zidine...pari da se nesto dijeli.
zato sam na bolu!
moze pm ako je ko iz redakcije kod mene...castim pice i nacu vam gratis parking
Kakve onda svrhe ima parkiranje?
Ko da zvjezdice imaju neku svrhu... Ima forumasa koji s nekolicinom zvjezdica napisu x puta pametniji post od onih koji imaju brdo zvjezdica ko visoko rangirani oficiri...
U redu, može lock onda.
Ko da zvjezdice imaju neku svrhu... Ima forumasa koji s nekolicinom zvjezdica napisu x puta pametniji post od onih koji imaju brdo zvjezdica ko visoko rangirani oficiri...
Ne očekuješ valjda da zvjezdice prepoznaju koliko je post pametan ili nije. Kad izmisle takav algoritam, prvi ćemo ga uvesti :-)
Ne očekuješ valjda da zvjezdice prepoznaju koliko je post pametan ili nije. Kad izmisle takav algoritam, prvi ćemo ga uvesti :-)
Ma nisam to mislil :) Htel sam samo reci da se ne trebaju tolko obazirat na te zvjezdice kad nisu pravo mjerilo znanja odredjenog forumasa. One su tu vise kao smjernica, vise - manje, bar ih ja tako shvacam.
evo mene za primjer...obicna fukara na forumu
evo mene za primjer...obicna fapara na forumu
fapara
evo mene nije bilo 5-6 dana na forumu - i kada sam se vratio sve su zvjezde ne mjestu, tako da slobodno možete na more par dana i tako to, neće vam nitko uzeti zvjezdice - nažalost torrente nisam za to vrijeme stigao u dubrovnik..
Koja glupa ideja zasto bi forum tako funkcioniro nije ovo neka browser igra.
Što su vama toliko vazne zvjezdice?
Super ideja. Registrirate mobitel da bude u imeniku, stavite oglas da nešto prodajete i potencijalnom kupcu pošaljete broj mobitela, a onda na forum stavite da ste na moru. Sljedeći status je: "Odsutan s foruma jer mi je ukralo računalo"!