Prikriveno psovanje na forumu zaključana tema

poruka: 66
|
čitano: 5.248
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prikriveno psovanje na forumu

Već jedno dulje vrijeme sam primjetio da nitko ne moderira ono što se moderiralo u samim počecima, a to su prikrivene psovke. Riječi poput s*anje, j*bote i slične bez problema prolaze na forum, a sjećam se prije dvije godine da je bilo eksplicite rečeno da se takve stvari neće tolerirati.

Bojim se da su moderatorske snage zaspale - ili je dozvoljeno pisati takve stvari?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
9 30 hvala 0
15 godina
moderatori na godisnjem odmoru!
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

meni su prikrivene psovke ok jer ih i sam koristim i mislim da nema smisla to sankcirati jer i poneki moderatori psuju.

a to sto si ti zupnik, vjernik to je druga stvar.

EDIT. ja sam prije par tjedana dobio zuti jer sam nekome napisao je*ote i sl.

a i drugo je dok psujes nekog ili nesto. Opsovati nesto je sasvim ok.

Jahao sam pješice.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 9:58 (luka_cro).
Moj PC  
16 2 hvala 0
14 godina
RE: Prikriveno psovanje na forumu
Father_Dougal kaže...

Već jedno dulje vrijeme sam primjetio da nitko ne moderira ono što se moderiralo u samim počecima, a to su prikrivene psovke. Riječi poput s*anje, j*bote i slične bez problema prolaze na forum, a sjećam se prije dvije godine da je bilo eksplicite rečeno da se takve stvari neće tolerirati.

Bojim se da su moderatorske snage zaspale - ili je dozvoljeno pisati takve stvari?

j*bemu miša a šta ti sad to smeta hebote

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
16 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
Father_Dougal kaže...

evo npr. j*bemu misa je sasvim ok, onak iz zezancije misa hebes {#}

nisu to sad neke ono opasne psovke tipa mama, pas, seksualni odnos nego ovak mini-psovkice

Jahao sam pješice.
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

točno,ali te riječi su postale prihvatljive i na htv-u,pogledaj koju domaću sapunicu,ne cenzurira se
da li je to u redu ili nije nemam pojma,valjda je u skladu s vremenom i vrijednostim koje živimo
mislim da se u konkretnom slučaju riječi koje si naveo moderatori ne bi trebali zamarati,uostalom to ništa ne govori o njima,nego o nama koji ih koristimo

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Zeppelin kaže...
Father_Dougal kaže...

evo npr. j*bemu misa je sasvim ok, onak iz zezancije misa hebes  {#}

nisu to sad neke ono opasne psovke tipa mama, pas, seksualni odnos nego ovak mini-psovkice

{#} ha ha

15 godina
neaktivan

Ma mislim da ne treba kaznjavati hebemu i te sitne psovke,one su dio naseg izrazavanja i bilo bi zaista "konzervativno" kaznjavati to.

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
12 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
seneka kaže...

točno,ali te riječi su postale prihvatljive i na htv-u,pogledaj koju domaću sapunicu,ne cenzurira se
da li je to u redu ili nije nemam pojma,valjda je u skladu s vremenom i vrijednostim koje živimo
mislim da se u konkretnom slučaju riječi koje si naveo moderatori ne bi trebali zamarati,uostalom to ništa ne govori o njima,nego o nama koji ih koristimo

Pa nije ni čudno kad djeca gledaju TVG i čuju izraze na nekoj seriji pa kad nekoga čuješ da dijete psuje a kad mama šokira i kad pita otkud te psovke. Pa naravno s televizije, dokaz je kako upija znanje.

Nenad
16 godina
odjavljen

Mislim da je korištenje tih riječi više stvar osobne kulture, a ne moderatora.

Naravno da će kazniti bilo koga ako su te riječi upućene nekome.

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

To je dio našeg svakodnevnog razgovora. Naravno, ne treba pretjerivati i sve je OK.

Sve dok psovka ne ide na nečiji račun zbog ovog' ili onog' mogla bi se tolerirati ako je umjerena i malo cenzurirana.

Mislim da bi forum bio previše sterilan, a tko bi to sve pratio na forumu i sankcionirao.

Nisam za toleriranje bilo kakvih psovki Boga, Isusa, i dr., vjerskih pojmova itd.

Takve psovke su najblaže rečeno seljačke i nekulturne.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ma mislim da ne treba kaznjavati hebemu i te sitne psovke,one su dio naseg izrazavanja i bilo bi zaista "konzervativno" kaznjavati to.

bravo manda,to sam i ja htio reći,ali sam zakomplicirao

15 godina
neaktivan
ja nevolim kad jadne peseke spominju :D
Aint no man above the crew
17 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...

a gdje ti živiš ?

savršeni svijet ne postoji niti će ikad postojati.

meni su najgori narcisoidni tvrdoglavci kojima ne možeš u običnom razgovoru ništa dokazati, tupe li ga tupe, svoje ....

(ovo je prikrivena psovka) i eto, ako se netko prepoznao, možda se i uvrijedio. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 11:25 (Bugofil).
16 godina
neaktivan
Bugofil kaže...
Father_Dougal kaže...

a gdje ti živiš ?

savršeni svijet ne postoji niti će ikad postojati.

meni su najgori narcisoidni tvrdoglavci kojima ne možeš u običnom razgovoru ništa dokazati, tupe li ga tupe, svoje ....

(ovo je prikrivena psovka) i eto, ako se netko prepoznao, možda se i uvrijedio. {#}

Zivi u crkvenoj zajednici, celibatu {#}

župnik je

Jahao sam pješice.
15 godina
neaktivan

Istina je da ponekad nije ugodno pročitati neke riječi ali kada je na državnoj televiziji dozvoljeno znači da je dozvoljeno svuda.

spam high tessellation off
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Oče pa i vi imate prste i možete prijaviti pokoji post.

Najlakše je otvorit temu i reć da ne radimo svoj posao.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan

Ova tema i ona tema za neku igricu gdje je bilo pitanje dali je ona anti-krscanska i ako je da ju nezeli igrat trebaju ici na naslovnicu BOL-a da im se lijepo cijeli narod koji cita BUG na netu ismije .

Ivo svaka cast na ovom postu {#}

@autor teme .. taj tvoj avatar govori sam za sebe {#}

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.11.2010 12:01 (xXxBIMBOxXx).

1 0 hvala 0
17 godina

vaginalije.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada bi se sankcioniralo svako prikriveno psovanje, bez obzira koliko benigno bilo, mislim da bi većini ''kvalitetnih'' autora prekipilo i otišli bi s foruma.

BTW, samo da se zna ne smatram se takvim, što se vidi i po mojoj aktivnosti na forumu.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

vaginalije.

Smart Ass   {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
blacko kaže...

Kada bi se sankcioniralo svako prikriveno psovanje, bez obzira koliko benigno bilo, mislim da bi većini ''kvalitetnih'' autora prekipilo i otišli bi s foruma.

BTW, samo da se zna ne smatram se takvim, što se vidi i po mojoj aktivnosti na forumu.

nema veze, iovako je otišlo 50% dobrih autora

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
protjeran

auuu fak otišao nam fak u Sloveniju, fak jakov, fak

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Istina je da ponekad nije ugodno pročitati neke riječi ali kada je na državnoj televiziji dozvoljeno znači da je dozvoljeno svuda.

Možeš li dati primjer riječi koju ti je bilo neugodno pročitati? Jer se ja osobno ne mogu sjetiti niti jedne riječi koja mi je izazvala neugodu dok sam ju čitao  {#}

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
Father_Dougal kaže...

Koji si ti jazavac...

- Psiho246
17 godina

miloklizom u celo.

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa........

psovanje je integralni dio HRV jezika...

Tko to ne psuje? ajde da čujem...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina

K'o što reče jedan iz TBF-a: "To su lipe hrvatske riči, zašto bi ih minjali?"

15 godina
neaktivan
paintb0x kaže...
muhaqeri kaže...

Možeš li dati primjer riječi koju ti je bilo neugodno pročitati? Jer se ja osobno ne mogu sjetiti niti jedne riječi koja mi je izazvala neugodu dok sam ju čitao {#}

Meni i tebi psovke ne smetaju ali to ne znači da ne smetaju drugima koji su pristojni i kulturni ljudi, kojima možda i njihova djeca čitaju što se piše na forumu na kojem njihov otac sudjeluje,uglavnom daje se loš primjer takvim ponašanjem.

spam high tessellation off
17 godina
neaktivan
Ma daj... obična glupost...

Kao djeca ne rabe psovke...

LOL i po... mozda ne pred roditeljima, ali rabe ih naveliko...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice