Potpis/mijenjanje potpisa

poruka: 10
|
čitano: 5.512
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle, surfajući malo po forumu, nevezano uz PDF, došao sam do sljedećeg zaključka; ukoliko promjeniš post recimo danas u 14:00, na svim porukama dalje će ti ostati stari potpis, dok će se tek na porukama poslije 14:00 potpis promjeniti što baš i nije zgodno, pogotovo kod neprimjerenih potpisa, koji u tom slučaju ostaju na starijim porukama. 

Iz istog razloga, jučer sam prijavio korisnika Lukson zbog neprimjerenog potpisa, koji je on ranije promjenio, a ja sam gledao stariju poruku te se ovim putem ujedno i ispričavam.

Primjer:

Raniji post, prvi potpis

Stariji post, drugi potpis

Molio bih da ovo uzmete u obzir kao ozbiljniju stavku, pošto mislim da sam indirektno kriv za ban "nedužnog" korisnika, te da se moderatori izjasne na ovu temu. 

Hvala, i do mog sljedećeg blebetanja {#}

Acta, non verba.
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Potpis/mijenjanje potpisa
The Unforgiven kaže...

Dakle, surfajući malo po forumu, nevezano uz PDF, došao sam do sljedećeg zaključka; ukoliko promjeniš post recimo danas u 14:00, na svim porukama dalje će ti ostati stari potpis, dok će se tek na porukama poslije 14:00 potpis promjeniti što baš i nije zgodno, pogotovo kod neprimjerenih potpisa, koji u tom slučaju ostaju na starijim porukama. 

Iz istog razloga, jučer sam prijavio korisnika Lukson zbog neprimjerenog potpisa, koji je on ranije promjenio, a ja sam gledao stariju poruku te se ovim putem ujedno i ispričavam.

Primjer:

Raniji post, prvi potpis

Molio bih da ovo uzmete u obzir kao ozbiljniju stavku, pošto mislim da sam indirektno kriv za ban "nedužnog" korisnika, te da se moderatori izjasne na ovu temu. 

ti bi mjenjao potpis?

Recimo potpišeš ugovor nekakav i sad bi ti jedan dan htio promijenit potpis na ugovoru? E neće baš moći

To je potpis baš te poruke i nemože se mjenjat!

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
15 godina
lzgr kaže...
The Unforgiven kaže...

Primjer:

Raniji post, prvi potpis

ti bi mjenjao potpis?

Recimo potpišeš ugovor nekakav i sad bi ti jedan dan htio promijenit potpis na ugovoru? E neće baš moći

To je potpis baš te poruke i nemože se mjenjat!

Da, slažem se, na to sam i prvo pomislio, al' u ovakvim slučajevima i nije baš zgodno {#}

Acta, non verba.
15 godina
neaktivan

To je glupo, kakve veze recimo ima moj ispod potpis o Barci sa ovom porukom? Nikakve, i sta potpis uopce ima sa porukom?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Zbog tebe je znaci dobio ban, haha.

Još mu je i maca uginula. {#}

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

To je glupo, kakve veze recimo ima moj ispod potpis o Barci sa ovom porukom? Nikakve, i sta potpis uopce ima sa porukom?

Tko je rekao da potpis mora biti tematski vezan za poruku? Ne govorim ja o temi potpisa i poruke!

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
16 godina
neaktivan

čim je stavio takav potpis nezaslužuje ništa drugo nego ban....dobro si napravio

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Implementacija potpisa na Bug forumu baš i ne slijedi uobičajenu praksu prikazivanja potpisa uz poruku (u odnosu na druge aktualne forum sustave). Obično se aktualni korisnički potpis dinamički vuče iz baze i onda se to spaja s porukom kod rendanja stranice. Dodavanje potpisa unutar tijela poruke i nije baš najnajnajsretnije rješenje. Eto, ovo je jedan od primjera zašto se to baš i ne bi trebalo tako raditi - pretpostavljam da onda ni admini ne mogu baš najjednostavnije izbrisati neprimjere potpise iz starih poruka.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat. // Sve se hoće kad se može. ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 15:42 (vlad0).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
vlad0 kaže...

Implementacija potpisa na Bug forumu baš i ne slijedi uobičajenu praksu prikazivanja potpisa uz poruku (u odnosu na druge aktualne forum sustave). Obično se aktualni korisnički potpis dinamički vuče iz baze i onda se to spaja s porukom kod rendanja stranice. Dodavanje potpisa unutar tijela poruke i nije baš najnajnajsretnije rješenje. Eto, ovo je jedan od primjera zašto se to baš i ne bi trebalo tako raditi - pretpostavljam da onda ni admini ne mogu baš najjednostavnije izbrisati neprimjere potpise iz starih poruka.

Slažem se. Potpis bi trebao biti u bazi i kod promjene potpisa da se promijeni i na starim potpisima automatski.

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr
17 godina
moderator

Već je davno bila rasprava o tome i ostaje kako jest. Potpis poruke je potpis poruke i on ostaje vezan uz poruku. To što ga ljudi koriste za ovo ili ono, to je drugi par rukava, no on bi trebao biti potpis - ime, prezime, možda neki kontakt podatak, nadimak...

Ako je netko dobio crni radi potpisa, onda postoji propisan način na koji se može žaliti i ako je zaista promijenio potpis, a karton dobio za staru poruku, greška će biti ispravljena. No način na koji je reagirao korisnik o kojem se ovdje radi jer neprimjeren pa je usput prekršio još dva pravila. Takvo ponašanje se neće tolerirati.

Uostalom, čemu uopće ikada potpis koji krši pravila i zaslužuje karton?

Domagoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.12.2010 16:21 (Domagoj).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice