Pomoć? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.004
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć?

Moze li Moderator ili Administrator promijeniti nekome nick?(Naravno ukoliko zeli).

malada
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pomoć?

Mene isto zanima. Makar da je dozvoljeno samo jedan nick promjeniti i više nikad? Što mislite 

7 Moguća promjena nicka
5 Ne moguća promjena nicka
Kruger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Pomoć?
nick54312 kaže...

Mene isto zanima. Makar da je dozvoljeno samo jedan nick promjeniti i više nikad? Što mislite 

Potpisujem.

Ali mogo je jednostavno pitat moda...

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Na nekim forumima se moze jednom godisnje,al i da se moze jednom opet je dobro.

malada
15 godina
Pomoć?

Domagoj.

6. nadimak se ne može mijenjati u nikojim okolnostima i priče da će/su admini nekome mijenjali nadimak su krive

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina

Zašto bi Moderator ili Administrator nekome uopće mijenjao nick, s kojim razlogom/dopuštenjem, ovo nije logično niti 0,001‰!

Ako ja želim mijenjati svoj nick, vjerojatno imam i dobar u najmanje ruku razlog; ili sam zasrao na prethodnom pa želim iznaći ulaz ponovo u proces, ili mi se više osobno isti stari ne sviđa. Opet, a zašto sam uzeo za nick nešto kada mi je to u onom prvom trenutku bilo OK, a da ga sada tek tako promijenim? Oni koji su trouble useri, oni po meni ne bi mogli mijenjati bez odobrenja Moderatora ili Administratora, dok dečki i cure koji su OK, ha neka se igraju uz objavu namjere izmjene nicka.

Stvarno ne kužim što dobivaš novim nickom, pa nije to plastična operacija ili inekcija botoxa koja samo malo izgladi tvoj nick, mojme ne nasmijavati!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
malada kaže...

Moze li Moderator ili Administrator promijeniti nekome nick?(Naravno ukoliko zeli).

Nažalost to nije moguće.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice