Moze li Moderator ili Administrator promijeniti nekome nick?(Naravno ukoliko zeli).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene isto zanima. Makar da je dozvoljeno samo jedan nick promjeniti i više nikad? Što mislite
7 | Moguća promjena nicka |
---|---|
5 | Ne moguća promjena nicka |
Mene isto zanima. Makar da je dozvoljeno samo jedan nick promjeniti i više nikad? Što mislite
Potpisujem.
Ali mogo je jednostavno pitat moda...
Na nekim forumima se moze jednom godisnje,al i da se moze jednom opet je dobro.
Zašto bi Moderator ili Administrator nekome uopće mijenjao nick, s kojim razlogom/dopuštenjem, ovo nije logično niti 0,001‰!
Ako ja želim mijenjati svoj nick, vjerojatno imam i dobar u najmanje ruku razlog; ili sam zasrao na prethodnom pa želim iznaći ulaz ponovo u proces, ili mi se više osobno isti stari ne sviđa. Opet, a zašto sam uzeo za nick nešto kada mi je to u onom prvom trenutku bilo OK, a da ga sada tek tako promijenim? Oni koji su trouble useri, oni po meni ne bi mogli mijenjati bez odobrenja Moderatora ili Administratora, dok dečki i cure koji su OK, ha neka se igraju uz objavu namjere izmjene nicka.
Stvarno ne kužim što dobivaš novim nickom, pa nije to plastična operacija ili inekcija botoxa koja samo malo izgladi tvoj nick, mojme ne nasmijavati!
Moze li Moderator ili Administrator promijeniti nekome nick?(Naravno ukoliko zeli).
Nažalost to nije moguće.