Mišljenja usera o forumu i primjedbe zaključana tema

poruka: 104
|
čitano: 12.707
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mišljenja usera o forumu i primjedbe

Previše cjepidlaka i previše usera koji misle da su popili pamet cijelog svijeta...

npr...user koji kaže da je zalman cooler za cpu od nekih 400-500kn jako dobar izbor što on to nije...i ne ne to je tako kako on kaže i mi ostali smo debili...

ili npr...napravih topic o instalaciji xp-a pa se javi neki pametni lik da je bespotrebno napisati u tekstu "originalni" cd.Mislim ono najbolje da javno potičem piratiju.GG

Nakon takvog iskustva kojeg ima i previše ovdje čovjek jednostavno izgubi volju za pomaganjem i sudjelovanjem u raspravama.

Najgore od svega je to kako kaznit nekog tko misli da zna a nezna i automatski dezinformira javnost.A ponaša se ko najpametniji na svijetu.Previše debilizma i previše bahatosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mišljenja usera o forumu i primjedbe
amd freak kaže...

Previše cjepidlaka i previše usera koji misle da su popili pamet cijelog svijeta...

npr...user koji kaže da je zalman cooler za cpu od nekih 400-500kn jako dobar izbor što on to nije...i ne ne to je tako kako on kaže i mi ostali smo debili...

ili npr...napravih topic o instalaciji xp-a pa se javi neki pametni lik da je bespotrebno napisati u tekstu "originalni" cd.Mislim ono najbolje da javno potičem piratiju.GG

Nakon takvog iskustva kojeg ima i previše ovdje čovjek jednostavno izgubi volju za pomaganjem i sudjelovanjem u raspravama.

Najgore od svega je to kako kaznit nekog tko misli da zna a nezna i automatski dezinformira javnost.A ponaša se ko najpametniji na svijetu.Previše debilizma i previše bahatosti.

Potpisujem. 
17 godina
odjavljen
amd freak kaže...

potpisujem#2
treba kažnjavati usere koji daju krive informacije
17 godina

Planirate mozda drzavni udar pa potpisujete peticije!!!

Inace imam jednu pohvalu koja je vrlo bitna.

Bas sam pogledal neke druge forume i nisu ni priblizno tak pregledni, ovdje je izbor boja fantastican!

Neki forumi su toliko "kricavi" zarkim bojama da me oci zabole!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Armor NHF ali nemoraš svakom loncu bit poklopac.Nemoraš mislit da si jedini ovdje i da si uvijek u pravu.Ovo je samo forum,pa stoga ne budi cjepidlaka i ulizica več budi kvalitetan forumaš i pomaži drugima.A ne da samo kritiziraš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
amd freak kaže...

Potpisujem !!!
Stvarno mi idu na živce ovi oji daju dezinformacije...a i spameri me isto živciraju
Mislim da bi ih trebalo malo više kažnjavati i napisati neka pravila o spamu na forumu i širenju spama....

nemojte misliti da sam ja sad bezgrešnik,ali koliko toliko pokušavam ne spamati po forumu,i ne davati informacije koje nisu provjerene

Samo jednom se ljubi,sve je ostalo praksa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 13:33 (mali.ivica87).
17 godina
neaktivan

Od svih podvrsta forumaša na ovom forumu, najviše mi na živce idu oni koji jedva čekaju da netko napiše neku pogrešku pa onda kritiziraju njegovu gramatiku, pravopis i slične stvari nevezane za temu.

Pa naravno da se dogodi da čovjek pogriješi u pisanju, no ti takozvani "kritičari" uspiju kritizirati gore nevedene pogreške prije nego je odgovor ispravljen. Stvarno su brzi.

Nešto u stilu: "Tko je tebe učio gramatiku", "Daj se nauči pisati" i slično.

Naravno, svi ti odgovori su nastali u pomanjkanju smislenih odgovora vezanih za temu i sa ciljem nabijanja broja postova.

Baš sam nedavno komentirao sa sestričnom kako dosta stvari koje smo u školi učili o gramatici i pravopisu je nedavno izmjenjeno i da se više ne zna tko pije a tko plaća.

Zato bih molio "prozvane" da malo smire svoje gramatićke i pravopisne živce i daju ljudima malo vremena da uoče svoje greške ( ili se piše griješke hehe ) i posvete se pomaganju i riješavanju problema. Pa zato nam valjda forum služi, a ne da pišemo tko je odakle, tko voli kakve aute, tko ima veći ******** ( sami nadopunite kako želite ) i slično.

coder_ out.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina

Ne znam zasto se ti stalno javljas (amd freak), i po forumu iznosis neke svoje teorije tvojih ocigledno protiv nekog usmjerenih misljenja!

Svim tim samo izazivas svadu, a nista dobroga!

Otkud tebi pravo meni govoriti da sam cjepidlaka i ulizica i time se upletati u moj zivot?!!!

Ako ne znas, ulizice su oni koji se uliziju i na sve nacine pokusavaju svidjeti svojim nadredenima(u ovom slucaju moderatorima) ili ih oponasaju zbog nekih svojih ciljeva!

U ovoj prici to si definitivno ti!

A i ulazis i vuces druge u off topic!

Sad sam i ja u njemu ali ne mogu vise slusati necije uvrede!!!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ne znam zasto se ti stalno javljas (amd freak), i po forumu iznosis neke svoje teorije tvojih ocigledno protiv nekog usmjerenih misljenja!

Svim tim samo izazivas svadu, a nista dobroga!

Otkud tebi pravo meni govoriti da sam cjepidlaka i ulizica i time se upletati u moj zivot?!!!

Ako ne znas, ulizice su oni koji se uliziju i na sve nacine pokusavaju svidjeti svojim nadredenima(u ovom slucaju moderatorima) ili ih oponasaju zbog nekih svojih ciljeva!

U ovoj prici to si definitivno ti!

A i ulazis i vuces druge u off topic!

Sad sam i ja u njemu ali ne mogu vise slusati necije uvrede!!!

Ni u kojem slučaju nemam ništa protiv tebe niti je ovaj moj post zlonamjeran, ali me zanima da mi objasniš moguće razloge zbog kojih bi se netko ulizivao moderatorima kada i oni imaju svoje "nadređene" - administratore?

coder_ out.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina

Sve je upuceno "amd freak"-u, a ne tebi osim ak niste ista osoba!Osmijeh

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Sve je upuceno "amd freak"-u, a ne tebi osim ak niste ista osoba!Osmijeh

Ma nije ista osoba, samo me zanima i ako ti nije problem, želio bi da mi objasniš malo.
Jednostavno volim argumentirane postove, to je sve.

coder_ out.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 13:50 (coder_).
17 godina

@Armor:

Napad je najbolja obrana kaj ne?Ma pričaj ti kaj hočeš ali vjerujem da uz mene stoji podosta ljudi koji se u tome slažu.

Od prvog dana kada sam na forumu uočio sam tebe uz još nekoliko forumaša koji ste očigledna neki teški kritičari.To bi još bilo dobro da kritizirate kako spada,no vama je cilj cjepidlačenje i crnjenje drugi osoba.Ako ti uživaš u tome samo naprijed,jer ja ne da se živcriam na to nego se smijem.

I opet kao što sam i mislio ti si moj savjet primio kao napad,čime si dokazao moju tvrdnju o tebi.Živio!

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 13:50 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bugovci, znam da radite na ocjenjivanju kvalitete postova, ali ne znam koliki vam je prioritet. Konkretno, savjeti ovdje na forumu (hardverski) su mi jako korisni i iskoristicu ih kod kupovine slijedece konfiguracije. Tako da bi se ti useri trebali vidljivo izdvojiti na kvalitativnoj ljestvici od nas drugih. Ja nisam inf. struke ali provodim dosta vremena za compom zbog posla i razonode pa ti savjeti jako dobro dodju. Evo da budem konkretan pa da napisem pohvalu ovdje ako nema posebno mjesto za to:

1. Gilbert. Majstore znas znanje :) Svaka ti dala vode iz bokala! Osmijeh

Opinion is like an as*hole, everyone has it!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sitnica, no kod forme za login ne postoji dugme 'Login', već se mora stisnuti Enter.

Ovo mi danas stvara velike probleme. :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja ovom forumu dajem -5...sve mi je super...na njemu sam aktivan skoro svaki dan...a na BOL-u sam obavezno čim upalim komp...

-5 sam dao zato što mi se ne sviđa što se neke teme ponavljaju (duplaju) te ima mnogo tema na koje odgovor leži u googleu ili nekom drugom pregledniku (jer su neki korisnici, ispricajte me, tupavi)...

p.s. 100x puta ste bolji od pc-eksperta i ostalih "pc-foruma"Cool

Ide podmornica pustinjom i sretne pingvina. Pita koliko je sati a pingvin izvadi toplomjer i kaze cetvrtak
17 godina

Mislim da je ovo bug u bug-u  Cool

Test:

ovo je link i sad vise ovu poruku necu moci poslati... (naravno, morao sam modificirati, da bih mogao ovo poslati).

Rezultat:

Stranice su trenutno nedostupne.
          Molimo navratite za nekoliko minuta.

Ako postoji link u postu koji ne vodi nigdje (pod umetni link ostaje prazno), poruku je nemoguće poslati.

Usput bih vas molio za nekakav shortcut kod svake teme da odmah odvede na najnoviji, nepregledani post. Npr. ako tema ima 10 stranica, a ja sam zadnji put čitao do 7., kad stisnem na taj shortcut, odvedeme na kraj 7. stranice gdje sam stao. Da li je to izvedivo? (barem u ovom "ravnom" načinu pregleda poruka?)

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'

Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
4ndY kaže...

Ako postoji link u postu koji ne vodi nigdje (pod umetni link ostaje prazno), poruku je nemoguće poslati.

Okej, ajde, nije baš najbolje rješenje da se pokaže poruka o grešci u tom slučaju, no čemu bi link bez linka služio? Ne razumijem, ti smatraš da to treba dozvoliti?

Domagoj
17 godina
Domagoj kaže...
Okej, ajde, nije baš najbolje rješenje da se pokaže poruka o grešci u tom slučaju, no čemu bi link bez linka služio? Ne razumijem, ti smatraš da to treba dozvoliti?
  Možda bih taj bug trebao prijaviti TinyMCE-u (iako to nisam sreo u drugim inkarnacijama TinyMCE-a), no da obajsnim ovo gore.  Cool
TinyMCE je zbilja pravi Word u malom, ali nekad mu se desi nekakva nekonzistentnost (npr. indikator teksta ne može preteći smaijlić na kraju reda, razno razni tagovi se znaju raspasti, ili ne prepoznaje razmak između riječi pa ne zna gdje treba "presjeći" rečenicu u novi red itd.) u svoj toj zbrci se nekad zna desiti autoru posta da mu ostane neki link koji nije pokriven cijeli - jedan dio pokazuje na lokaciju, a drugi na nista. I sad autor stisne "Pošalji" i iskoči mu poruka o grešci, u prvu sekundu moli boga da mu je browser snimio poruku kad stisne "Back" (jer jasno da ne piše poruke u tekst editoru prije jer je lijen), a onda polušava otkriti koji link mu nije cijeli ili "prazan" (ako zna za ovaj bug).
No da ne filozofiram više, predlažem neki regex replace koji provrti poruku prije slanja i eliminira takve linkove i stvar gotova (mislim da to nije skupo u vidu performansi i truda za implementaciju). U suprotnom će samo živcirat ljude.

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'

Two atoms bump into each other. One says 'I think I lost an electron!' The other asks, 'Are you sure?', to which the first replies, 'I'm positive.'
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2008 17:13 (4ndY).
17 godina
neaktivan

Ako može neki od moderatora objasniti mali problem s kojim sam se sad susreo ,a ne želim otavrati neku novu temu bezveze...kad sam htio malo prije (prije nekoliko ternutaka)
pristupiti uređenju posta na programiranje c++ tutorijali (zadnji post -klase::datoteke) nema s desne strane običajeno --uredi,citiraj ,odgovori, zanči ništa od tog malog menija i stoga ništa ne mogu niti poduzeti!Da li postoji neki razlog ili je to mali "bug" na forumu koji ćete riješiti ili se radi o predugačkom postu,ako je ovo zadnje postavite neke granice (što ne vjerujem da je do toga?),ako možete obasniti "nestajanje menija zdesna"?Možda se dosad i popravi ali samo da znate što se desi eto meni prvi put.Evo i sad sam se tamo vratio i opet ništa,prazno.Nemoguće urediti.Otvoriti ću novi post ako treba ili je više to onemogućeno na tutorijalima,ne želim nastavljati ako je nemoguće uređivati vlastiti post.Ovo je samo dobronamjerno jer čudno je i prvi put se s tim susrećem.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2008 21:47 (v_maxcpp).
17 godina
moderator
v_maxcpp kaže...

Ako može neki od moderatora objasniti mali problem s kojim sam se sad susreo ,a ne želim otavrati neku novu temu bezveze...kad sam htio malo prije (prije nekoliko ternutaka)
pristupiti uređenju posta na programiranje c++ tutorijali (zadnji post -klase::datoteke) nema s desne strane običajeno --uredi,citiraj ,odgovori, zanči ništa od tog malog menija i stoga ništa ne mogu niti poduzeti!Da li postoji neki razlog ili je to mali "bug" na forumu koji ćete riješiti ili se radi o predugačkom postu,ako je ovo zadnje postavite neke granice (što ne vjerujem da je do toga?),ako možete obasniti "nestajanje menija zdesna"?Možda se dosad i popravi ali samo da znate što se desi eto meni prvi put.Evo i sad sam se tamo vratio i opet ništa,prazno.Nemoguće urediti.Otvoriti ću novi post ako treba ili je više to onemogućeno na tutorijalima,ne želim nastavljati ako je nemoguće uređivati vlastiti post.Ovo je samo dobronamjerno jer čudno je i prvi put se s tim susrećem.

Prvi put čujem za takav slučaj. Na kojem postu se događa i koji browser koristiš? 

Domagoj
17 godina
neaktivan

Programiranje c++ tutorijali( IE7 Vista.)Normalno sam otvorio sad novi post ali na onom iznad (klase::program u više datoteka) predzadnji(73) post nema onog malog menija s desne starne kad bi želio urediti nema ništa što bi kliknio na urediti a na svim drugima je ok.Ispod datuma subota 26.04 nema ništa ,prazno.Nema veze ako je na tome samo a na drugima ok,jer bitno je da je nastavak ok.Ne šljaka ni na Mozzili,niti na XP-u IE7 i Mozzila,niti na jednom lapu s Vistom ili XP-om bilo koji browser,bilo koji komp.Bar kod mojih koje imam.Samo taj post i niti jedan drugi,zanimljivo eto.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2008 23:14 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan

Vratiilo se sad sve na normalu ,trenutno sam na Mozzili sad pogledam na IE7.

Bio sad na IE i čini mi se da je samo on u pitanju,na Mozzili savršeno sve funkcionira.Eto rupe za razmišljanje o IE-u.
Primjetio sad da kad se prođe određena dužina u pisanju posta ,evo sad već i na postu broj 74 kod c++ tutorijala,nisam sad preko mozzile išao ali vjerujem da se
preko Mozzile vide ti mali meniji(odgovori,citiraj,uredi) jer se na IE-u izgube nakon određenog broja članaka ili teksta u jednom postu,sad da li je to IE u banani ili
beta Bug.forum nisam istraživao ali očito postoji problem koji ograničava pisanje i uređivanje kad se radi o IE-u.Mozzila je ok,pod njom taj mali meni šljaka .
Stoga ,problem je rješiv s drugim preglednikom pa stoga nema forsiranja niti sam sam tražio neko rješenje (kod sebe ili na drugim vanjskim kompovima),ali samo ukazujem na taj problem.....problem dužine nečijeg posta je ograničen kad se radi
o IE-u.....nemate više mogućnost uređivanja posta.Nadam se da su moderatori tj. admini ovo primjetili.Valjda sam jedini koji je pretjerao s dužinom jednog posta ili odgovora pa se to desilo.

v_maxcpp
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2008 0:01 (v_maxcpp).
17 godina
neaktivan
v_maxcpp kaže...

Vratiilo se sad sve na normalu ,trenutno sam na Mozilli sad pogledam na IE7.

Bio sad na IE i čini mi se da je samo on u pitanju,na Mozilli savršeno sve funkcionira.Eto rupe za razmišljanje o IE-u.
Primjetio sad da kad se prođe određena dužina u pisanju posta ,evo sad već i na postu broj 74 kod c++ tutorijala,nisam sad preko mozzile išao ali vjerujem da se
preko Mozille vide ti mali meniji(odgovori,citiraj,uredi) jer se na IE-u izgube nakon određenog broja članaka ili teksta u jednom postu,sad da li je to IE u banani ili
beta Bug.forum nisam istraživao ali očito postoji problem koji ograničava pisanje i uređivanje kad se radi o IE-u.Mozilla je ok,pod njom taj mali meni šljaka .
Stoga ,problem je rješiv s drugim preglednikom pa stoga nema forsiranja niti sam sam tražio neko rješenje (kod sebe ili na drugim vanjskim kompovima),ali samo ukazujem na taj problem.....problem dužine nečijeg posta je ograničen kad se radi
o IE-u.....nemate više mogućnost uređivanja posta.Nadam se da su moderatori tj. admini ovo primjetili.Valjda sam jedini koji je pretjerao s dužinom jednog posta ili odgovora pa se to desilo.

Evo ovaj sam sebi odgovor šaljem sad preko Mozille i tamo sve ok....očito je u IE-u problem ali nisam istraživao dalje jer šljaka uređivanje preko Mozille.(meni postoji)
Stoga oni koji pišu duge postove ako im se solucija ->odgovori ili citiraj izgubi neka jednostavno prijeđu na Mozillu kad se to izgubi.

v_maxcpp
17 godina
neaktivan

Problem je čest u IE-u. Meni se pokazuje samo tamo gdje je miš. :)

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da ne bi bilo lose kad bi postojao neki podforum koji bi se bavio udarnim najnovijim vijestima koje bi stavljali sami korisnici!

Ne mislim to na nacin da taj podforum ima kategorije, nego samo jedno ime (temu) npr. Vijesti

Da se u njega mogu (smiju) stavljati linkovi na neke video zapise ili druge popratne sadrzaje vezane uz odredenu korisnu, zanimljivu ili extremnu vijest!

Pod extremnu mislim na nedavno izlijetanje Kovalainnea ili ovo:

http://www.net.hr/sport/page/2008/04/30/0038006.html

Moderatori, ako ovaj je  link slucajno nepozeljan, izbrisite ga - ovdje sluzi samo kao primjer za naveden prijedlog!

Evo to je samo moja sugestija jer mislim da bi to bio vrlo kvalitetan podforum ako bi se kvalitetno vodio!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene užasno nerviraju teme sa naslovima tipa :AAAAAAAAA!! POMOĆ NE RADI!!! zatim : **pomoć*/* i takve stvari.zar se temama nemože promjenit naslov?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2008 19:50 (lzgr).

0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da je super što Bugov forum postoji, ali brate, čini mi se da najmanje služi u one svrhe za koje je zamišljen. Previše je tu morona kojima je jednostavno dosadno. Iz dana u dan pojedini likovi se "liječe" soljenjem pameti ljudima koji bi htjeli jednostavno doći do korisne informacije. Previše je tu teoretičara i predavača koji blage nemaju o konkretnim proizvodima ili problemima koje komentiraju...

A da i ne spominjem vječitu borbu "između dobra i zla" odnosno Atija i Nvidije.

Ma pun mi je više k... toga i što moram jako puno scrolat da bih preskočio nebulozne i off-topic postove, zaboli me srednji prst a kako je tek mom jadnom mišu...

Osim toga, sve 5, Bugovci samo tako nastavite!Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Schumix kaže...

Mislim da je super što Bugov forum postoji, ali brate, čini mi se da najmanje služi u one svrhe za koje je zamišljen. Previše je tu morona kojima je jednostavno dosadno. Iz dana u dan pojedini likovi se "liječe" soljenjem pameti ljudima koji bi htjeli jednostavno doći do korisne informacije. Previše je tu teoretičara i predavača koji blage nemaju o konkretnim proizvodima ili problemima koje komentiraju...

A da i ne spominjem vječitu borbu "između dobra i zla" odnosno Atija i Nvidije.

Ma pun mi je više k... toga i što moram jako puno scrolat da bih preskočio nebulozne i off-topic postove, zaboli me srednji prst a kako je tek mom jadnom mišu...

Osim toga, sve 5, Bugovci samo tako nastavite!Namigiva

to je sve istina što je rekao ali ja imam još nešto za dodati...zašto je pobogu zabranjeno pričati o skidanju preko torrenta i rapishera i ostalih sličnih programa...zato što su piratski??molim vas svi koji to kažate čisto sumnjam da nikad niste ništa skinuli preko njih....
17 godina

Evo jedno pitanje moderatorima i supermoderatorima ili jos bolje, bilo kome tko zna odgovor:

Kako kontaktirati Administratora i tko je on/ona uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Armor kaže...

Evo jedno pitanje moderatorima i supermoderatorima ili jos bolje, bilo kome tko zna odgovor:

Kako kontaktirati Administratora i tko je on/ona uopce?

Za to je potrebno astralno se projicirati u višu sferu postojanja u kojoj obitavaju Admini i Ahura Mazda...

This space for rent!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice