Link - skok na nepročitano

poruka: 10
|
čitano: 1.600
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam prijedlog da kad kliknem na "teme u kojima sudjelujem" i odmah pored svake teme se pojavi opcija da mozemo da nas odmah odbaci na neprocitano jer cemu svaki put otvaranje teme i onda opet pritisak na skok na neprocitano.

mislim da bi to duplo doprinoslio brzini koristenja foruma pogotovo na mobilnim uredajima gdje to oduzima dosta vremena.

sto vi mislite?

ja mislim da bi bilo korisno.

20 zgodno
10 nije potrebno
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Link - skok na nepročitano

triputa sam procitao i nisam shvatio sta zelis reci.

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže...

triputa sam procitao i nisam shvatio sta zelis reci.

da se gumb "skok na neprocitano" stavi pored imena tema u "teme u kojima sudjelujem" da prvo ne moras otvoriti temu pa onda kliknuti na "skok na neprocitano"

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
17 godina

Hoće reći da želi svaki put kad klikne na temu unutar "teme u kojima sudjelujem" da mu odmah ode na nepročitano, a ne da se otvara prva strana pa onda moraš posebno kliknut na skok na nepročitano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Hoće reći da želi svaki put kad klikne na temu unutar "teme u kojima sudjelujem" da mu odmah ode na nepročitano, a ne da se otvara prva strana pa onda moraš posebno kliknut na skok na nepročitano...

mislim (tj, prilicno sam siguran) da zeli da dodaju opciju na stranici 'teme u kojima sudjelujem' da pokraj linka na temu postoji gumb da ide na neprocitano

edit: sranje, preskocih lukin post dok sam citao odgovore >.<

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 13:30 (Inferno).
14 godina
luka_cro kaže...

Imam prijedlog da kad kliknem na "teme u kojima sudjelujem" i odmah pored svake teme se pojavi opcija da mozemo da nas odmah odbaci na neprocitano jer cemu svaki put otvaranje teme i onda opet pritisak na skok na neprocitano.

mislim da bi to duplo doprinoslio brzini koristenja foruma pogotovo na mobilnim uredajima gdje to oduzima dosta vremena.

sto vi mislite?

To ti je već implementirano. Kada odabereš npr. teme u kojima sudjeluješ, vidiš da ima novih postova po narandžastom oblačiću. Klikneš na taj narandžasti oblačić i on te odvede na nepročitano.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
luka_cro kaže...

sto vi mislite?

To ti je već implementirano. Kada odabereš npr. teme u kojima sudjeluješ, vidiš da ima novih postova po narandžastom oblačiću. Klikneš na taj narandžasti oblačić i on te odvede na nepročitano.

OMG!

vec sam 2 god tu i jos to nisam skuzio :)

e to sam ja mislio.

hvala ti.

14 godina
luka_cro kaže...
mario.L_hr kaže...
luka_cro kaže...

OMG!

vec sam 2 god tu i jos to nisam skuzio :)

e to sam ja mislio.

hvala ti.

Nema beda. Zato smo mi mlađi {#} tu da pomognemo. Kad ste vi počinjali nije bilo toliko materijala za pročitati, sada kad se prijaviš dok pročitaš sva pravila i fore već su prošla dva mjeseca.{#}

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
luka_cro kaže...

sto vi mislite?

Hahhaha. I ja kontam o cemu on to prica kad to vec postoji poprilicno vremena ;)

:)
15 godina
neaktivan

Mene redovito baca na drugi-treći post ili nekad kako mu dođe nasred teme.

Za mene totalno neupotrebljivo.

Jedino mi služi za indikaciju novih postova, ali dolazim do njih ''ručno''.

''I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape.''
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice