Evo prvi put pišen ovde u temu, iako već duže vrime razmišljan o ovome, mislin da nebi bilo loše da se omoguće komentari anketa na BOL-u.
Možda da se te teme u kojima komentiramo ankete otvaraju u ovom podforumu (Ostale teme vezane za Bug Online)?
Evo prvi put pišen ovde u temu, iako već duže vrime razmišljan o ovome, mislin da nebi bilo loše da se omoguće komentari anketa na BOL-u.
Možda da se te teme u kojima komentiramo ankete otvaraju u ovom podforumu (Ostale teme vezane za Bug Online)?
Miro kaže:
Komentiranja anketa nema jer iskustva sa svih drugih foruma pokazuju da se to pretvara u spamanje i svađanje.
A ako netko baš želi prokomentirati neku određenu anketu, uvijek to može otvaranjem teme u podforumu gdje se komentira Bug Online općenito!
meni ni iz džepa ni u džep ali... pitanja tipa koju dioptriju imate ili koliko prometa mjesečno napravite su baš podloga za flamewars :-).
Flejmeri će nać put sa ili bez komentaranja anketa.
Baš kao i neki spammer, ugh ne, nisam to mislio, nego bespoličar, mislim mudra osoba koja smatra da je njeno mišljenje toliko zanimljivo da ga mora podijeliti sa svima
Meni iskustva s drugih foruma, čak i koji su nešto lošije moderirani i administrirani Bug foruma, pokazuju da na kraju u takvim temama ipak ostaje najveći broj komentara vezanih uz pojašnjenje svog odabira u anketi jer često anketa ne pokriva sve mogućnosti, pa ljudi imaju potrebu napisati: "Glasao sam to i to, ali sam više između te i sljedeće stavke". Ovo se naravno ne odnosi na ankete koje se tiću religije i politike, ali takvih na Bug-u baš i nema.