Ignore lista zaključana tema

poruka: 68
|
čitano: 4.309
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Ignore lista
Budokai kaže...

Zbog "tvojih razloga" i jeste problem kod tvojih TD.

Uletiš na temu, podijeliš hrpicu TD a ljudima prst dolje izgleda kao da im je netko opsovao nanu :D

Izjasni se brate što ti smeta. Ne dijeliš ti Td zbog spama nego zbog kako ti kažeš "tvojih razloga zbog kojih ne želiš ulaziti u raspravu" !?

Objasnio si kako ti u biti ne želiš objasniti to što si nam objasnio. {#}

I da, i kartoni i TD i TU ulaze u ranking zvjezdonoša.

Takav je algoritam.

Onaj tko to tako shvati je za mene budala.

I upravo tako, ako ne želim objašnjavat znači da ne želim ulaziti u prepirke, jer znam kakva je druga strana (najčešće zatucana). Kad smatram da moj argument nešto znači onda odgovorim. No apsolutno ništa me ne tjera da dam odgovor.

Također, ako ste svi tako dobri, nek svi koji su mi dali TD u prvom postu napišu argument ovdje. Problem?

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
protjeran
ATIRade kaže...

Aha, nisam znao da si ti zoharbizo. Inaće, drago mi je da si se vratio. Uvijek su mi se sviđale tvoje konfiguracije
koje si slagao.

...

a za ono TU i HVALA, nisam ja to pisao niti detaljno čitao, slučajno sam naletio na to... Dobro je, nebitno.
Koliko se sječam imao si dosta zvjezdica na starom profilu, ali zasluženo!
Onaj korisnik koji te prozvao je koliko vidim baniran, tako da to ne uzimam za ozbiljno, ono kaj je pisao.

{#}

Eto, drago mi je da shvacas.Izjave od takvih tipa proljev nikad ne uzimaj u obzir, jer ja nisam tu kao ni mnogo njih da bih dobio zvjezdice nego da bih ostao u toku sa IT i pomogao drugima.

clock2much
13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Također, ako ste svi tako dobri, nek svi koji su mi dali TD u prvom postu napišu argument ovdje. Problem?

Uopće nije problem i to inače prakticiram jer mi se tako čini pošteno ako se s nečim ne slažem da objasnim zbog čega se ne slažem.

No forumaš s nadimkom  @boxer ti je napisao što bih i ja, pa sam smatrao da nije potrebno da ti svih nas 11 koji "se ne slažemo" s tvojim upisom moramo pojedinačno objašnjavati zašto se ne slažemo.

Zato je @boxer (citirajući te i lijepo ti objasnivši) dobio 14 TU a ti 11 TD {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 17:16 (Budokai).
15 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Uopće nije problem i to inače prakticiram jer mi se tako čini pošteno ako se s nečim ne slažem da objasnim zbog čega se ne slažem.

No forumaš s nadimkom  @boxer ti je napisao što bih i ja, pa sam smatrao da nije potrebno da ti svih nas 11-12 koji "se ne slažemo" s tvojim upisom moramo pojedinačno objašnjavati zašto se ne slažemo.

Zato je @boxer dobio 11 TU a ti 11 TD {#}

Evo vidiš, upravo si objasnio ono što ja radim u 99% slučajeva.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Volvox kaže...

U jednoj temi sam dobio od tebe TD na pitanje koje sam postavio. Tako da ti ta teza pada u vodu.

Zašto, pa i pitanje može biti glupo.

Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
15 godina
odjavljen
Bernard Huky Hux kaže...

Ne slažem se {#}

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Ne slažem se {#}

Ima i glupih pitanja i takva se ključaju.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/facebook-problem/151091.aspx

13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Evo vidiš, upravo si objasnio ono što ja radim u 99% slučajeva.

Ne slažem se, TD {#}

Ti nisi takav i ne radiš to zbog toga što je netko umjesto tebe "nešto" objasnio.

Mislim da ti u biti ne znaš objasniti što ti smeta pa puštaš druge da obave taj "prljavi" posao umjesto tebe.

To je samo moje mišljenje i ništa ti to neće utjecati na privatni život, karijeru. {#}

15 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Ne slažem se, TD {#}

Ti nisi takav i ne radiš to zbog toga što je netko umjesto tebe "nešto" objasnio.

Mislim da ti u biti ne znaš objasniti što ti smeta pa puštaš druge da obave taj "prljavi" posao umjesto tebe.

To je samo moje mišljenje i ništa ti to neće utjecati na privatni život, karijeru. {#}

Uvjeravam te da nije tako.  Već sam rekao, to je jer ne želim ulaziti u beskrajne i nepotrebne rasprave sa svakakvim ljudim, jer znam kakvi su i kako bi to završilo, a opet im na neki način dam do znanja da pričaju gluposti (ne moraju uvijek biti gluposti, ali najčešće jesu, može biti zbog nekih stavova itd.)

Ti ionako nisi ništa bolji, dao si mi TD na hrpu postova na temi o gitarama bez nekog razloga osim čistih negativnih osjećaja, ne znam točno kojih, ali opet zaboli me, to mi ništa ne znači, za razliku od nekih koji se uvrijede pa se idu osvećivati.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
protjeran
Ignore lista

Ja se ni ne obazirem na TD-ove, cista glupost.Kad znam o cemu pricam onda me to ne sputava, samo mi kaze kome gradivo nije jasno :P

clock2much

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brian kaže...
Jakovp kaže...
Bernard Huky Hux kaže...

Ne slažem se {#}

Ima i glupih pitanja i takva se ključaju.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/facebook-problem/151091.aspx

Ajde uvjerili ste me, svakome TU za nagradu!

Glupo pitanje Glupo pitanje
Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
15 godina
neaktivan
Ignore lista

Kad smo već kod hvala, imam dosta tema.

Setlers online (Castel empire)

CoD ELITE

CoD Black Ops II

Dirt Showdown

Heroes of Newerth

Koji f2p fps/tps zaigrati?

I nakupio sam oko 30ak HVALA, a da je teme napravio npr netko sa 3 zvijezdice, sakupio bih 100+ HVALA.

Tako da su zvjezdice svakako mjerilo ugleda na forumu, i što god vi rekli, jako su značajne.

Sastavljam par reviewa za forum, na kojim se nadam da ću skupiti dosta hvala i jednog dana dobiti jednu i po zvijezdicu. I naravno, možda se obrisati s nečije ignore lsite (ako jesam na nekoj, mada ne vidim razloga)

Ovo su sve teme o igrama ;D

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
protjeran
Ignore lista

Ma vi ste totalni likovi, hebale vas zvjezdice.Ja sam ih imao tri i sam sam trazio crnjaka, sada imam pola zvjezdice i nije me briga.Opterecujete se totalnim glupostima.

clock2much

9 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Sastavljam par reviewa za forum, na kojim se nadam da ću skupiti dosta hvala i jednog dana dobiti jednu i po zvijezdicu. I naravno, možda se obrisati s nečije ignore lsite (ako jesam na nekoj, mada ne vidim razloga)

Ovo su sve teme o igrama ;D

Ma daj šta ze briga za zvijezdice, pogledaj weky-a i zohara, odustali od svih zvijezdica (nije da podržavam reinkarnaciju na forumu, al neka), i ništa im ne fali!

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

Ti ionako nisi ništa bolji, dao si mi TD na hrpu postova na temi o gitarama bez nekog razloga osim čistih negativnih osjećaja, ne znam točno kojih, ali opet zaboli me, to mi ništa ne znači, za razliku od nekih koji se uvrijede pa se idu osvećivati.

Ne, ja sam "bolji" ili "gori" od tebe i  to radim namjerno kad mi netko tko je neupućen u materiju da TD.

Onda mu uđem u profil kao tebi i bez veze ti nabijem jedno desetak TD da se malo osvijesti/š. {#}

Nego, što se tiče zvjezdica, najpoznatija je "ekipa " s antivirusa gdje su za godinu dana dogovorno jedan drugom nabijali za svaki post hvala i TU djigibao, seneka, siketa, black foot i drugi i većinom ih imaju po pet kao vrsni genijalci. {#}

Vidjeli ste kako smo našem Vladanu011 nabili rejting za samo mjesec dana.

15 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Ma vi ste totalni likovi, hebale vas zvjezdice.Ja sam ih imao tri i sam sam trazio crnjaka, sada imam pola zvjezdice i nije me briga.Opterecujete se totalnim glupostima.

Hm. one su mjerilo uspjeha. I sam znaš da si zbog toga i nakupio 3 komada.

Tebi osobno ne znače ništa, jer sam znaš da znaš. No kako bi drugi trebali znati da posjeduješ neko znanje, da si aktivan forumaš i da se kontaš u nešto (npr. ja sam pravio teme o gameingu)

Počeo sam od ničega, i još uvijek imam večinu od toga
13 godina
protjeran
Ignore lista

Vlado trolista zatrolao jednu ipo.

clock2much

0 0 hvala 0
17 godina
Ignore lista

cemu razvlacite covjeka ko zvakacu?  @jakova niti znam, niti sam ijedan dijalog sa njim vodio na forumu.   recimo av temu od 800 stranica prati dvije godine i nista na njoj nije napisao,ali isto tako se zahvali ili lajka kvalitetan post.  tocno se vidi da je covjek pratio 800 stranica svaki dan, bez sudjelovanja.  sto je tu cudno?

@jakove, nastavi ti po starom i ne brini...mozda i bolje sto nisi retoricar koji je voljan stupiti u klinč rijecima i argumentima.  cemu obracat paznju tko vam sto pritiska?  ja imam fan klub obozavatelja koji sva dan otvore novog klona.  cak to vise i ne prijavljujem :)

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
6 0 hvala 3
13 godina
protjeran
nul-3 kaže...

Hm. one su mjerilo uspjeha. I sam znaš da si zbog toga i nakupio 3 komada.

Tebi osobno ne znače ništa, jer sam znaš da znaš. No kako bi drugi trebali znati da posjeduješ neko znanje, da si aktivan forumaš i da se kontaš u nešto (npr. ja sam pravio teme o gameingu)

Prosuditi ce cisto logicki po mome postu ili postu nekoga drugoga tko kao i ja ima pola zvjezdice.Ako posjeduju sposobnost procjenjivanja.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 17:39 (Vegeta).
17 godina
Jakovp kaže...

Ma daj šta ze briga za zvijezdice, pogledaj weky-a i zohara, odustali od svih zvijezdica (nije da podržavam reinkarnaciju na forumu, al neka), i ništa im ne fali!

isto cu ja napraviti.  ima trenutno 15-20 dobrih starih accounta, svojevoljno ugasenih.

16 godina
Budokai kaže...
Jakovp kaže...

Zašto, pa i pitanje može biti glupo.

Meni je "glupo" što netko poput tebe lupa ljudima TD a ni ne učestvuje postovima u temi. Ako ti nešto nije jasno raspravi to na temi, a ne samo bauljati po forumu poput tebe i lupati TD zbog samo tebi znanih razloga, koje nisi obznanio svekolikom pučanstvu.

Od tebe je većina forumaša dobila TD bez objašnjenja i po tome si na ovom forumu poznat.

Lupa TDove čak i u bircu, što se tamo imaš ne slagati?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
protjeran
torrente kaže...

isto cu ja napraviti.  ima trenutno 15-20 dobrih starih accounta, svojevoljno ugasenih.

Ja jedino zalim sto nisam uradio acc sa imenom koje me nece povezati sa proslim acc-om, i sto nisam promjenio stil pisanja.

clock2much
13 godina
protjeran
torrente kaže...

ja imam fan klub obozavatelja koji sva dan otvore novog klona.  cak to vise i ne prijavljujem :)

Lijepo te čovjek počastio epitetima, što se buniš{#}

(klik na smajlić)

17 godina
Vegeta kaže...

Ja jedino zalim sto nisam uradio acc sa imenom koje me nece povezati sa proslim acc-om, i sto nisam promjenio stil pisanja.

sve se da promijeniti. i ja kao posljedicu dugogodisnjeg irc-anja ne koristim kvacice i mala slova.  promijenim tu naviku na sljedecem accountu, kad Mira zamolim da ovog ugasi.  prevelika je tu akumulacija svakojakih gluposti.

netko je spomenuo av temu.  sto se tice pritiskanja zahvala za gluposti, to je istina.  pretjerivanje....a skriptu u kalkulaciji to ne zanima, ona dodjeljuje rejting.

koliko god mislili da se ne koristi ignore, koristi se...i jakov je u pravu...iritira citat trece strane koja citira ignoriranog...ali to je nerjesivo u skripti foruma.

15 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Onda mu uđem u profil kao tebi i bez veze ti nabijem jedno desetak TD da se malo osvijesti/š. {#}

E to je već čisto trolanje koje bi se moglo očekivati od 5 godišnjeg djeteta. Svaka čast, ali ja to ne radim.

torente hvala na podršci, evo s tobom se slažem oko velike većine stavova, što ne bih mogao reći za nadobudne 13 godišnjake (imao sam i ja 13 godina, pa nisam pametovao po forumima i djelio pamet).

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
napravili ste iz 3 faking gumbića veću sapunicu od Santa Marie

Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

torente hvala na podršci, evo s tobom se slažem oko velike većine stavova, što ne bih mogao reći za nadobudne 13 godišnjake (imao sam i ja 13 godina, pa nisam pametovao po forumima i djelio pamet).

Da, sad si naodubdni 20-godišnjak kojemu je sve glupo, svi imaju glupa pitanja, svi su glupi, samo si ti pametan,  čak ti se neda ni raspravljat s nama "glupima", jer nismo dostojni rasprave s tobom.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
odjavljen
The Unforgiven kaže...
napravili ste iz 3 faking gumbića veću sapunicu od Santa Marie

Teoretski 4, imaš još i onaj X za ignorirati.

Evo ovo moram reći samo da dam haterima do znanja, ne ignoriram nikoga kome dajem TD, jer ste mi prezanimljivi.

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
protjeran
Ignore lista

Inace volio bih kada bi poneki TD koji mi das Jakove objasnio makar preko PP.

clock2much

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jakovp kaže...

E to je već čisto trolanje koje bi se moglo očekivati od 5 godišnjeg djeteta. Svaka čast, ali ja to ne radim.

Mene to zabavlja kao što me zabavlja i Vlada011.

Vidiš da si ipak obratio pažnju na "bezvezne" TD koje sam ti dao a koje ti redovito dijeliš drugima.

Ti to radiš nesvjesno a ja svjesno.

U kritičnoj si fazi emocionalnog razvoja kao dvadesetjednogodišnjak. Sve ti se čini preozbiljno, sad se čitaju filozofi, sad se postaje "poseban".

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 18:14 (Budokai).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice