Gumb za zatvorit teme u kojim sudjelujem zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 19.359
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gumb za zatvorit teme u kojim sudjelujem

Predlažem da moderatori stave gumb pokraj svake teme u kojima sudjelujemo. Razlog: vrlo jednostavan ako postamo poruku za pomoć ili trolamo{#}a nemamo veze s tom temom, onda da samo pritiskom na gumb "X" izbrišemo tu temu iz teme u kojima sudjelujemo... 

12 Slažem se
5 Ne slažem se
ҳҲҳ TUNING... DRIFT ҳҲҳ
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2011 23:21 (Genoxxx).

45 0 hvala 23
17 godina
neaktivan
RE: Gumb za zatvorit teme u kojim sudjelujem
Genoxxx kaže...

Predlažem da moderatori stave gumb pokraj svake teme u kojima sudjelujemo. Razlog: vrlo jednostavan ako postamo poruku za pomoć ili trolamo{#}a nemamo veze s tom temom, onda da samo pritiskom na gumb "X" izbrišemo tu temu iz teme u kojima sudjelujemo... 

10 minuta prije ove tvoje poruke i ga sam to isto htio predložiti!

Al sam bio spriječen...

lzgr vama na usluzi. Ukoliko nešto trebate PP-ajte me
15 godina
Genoxxx kaže...

Već je bio prijedlog i prije sam ga i ja podržavao.

Ali zato su tu teme koje pratim i ne razumijem zašto to ne koristiš (niti zašto ja nisam prije koristio). Kao što rekoh, nisam ni ja koristio, a vidi me sad (moj profil)..

I baš zbog toga je uvedeno da se teme brišu nakon 30 dana. Tako da - prijedlog ti neće proći.

Btw. "Backup" iz tema u kojima sudjelujem u teme koje pratim ti traje maksimalno 15 minuta, a puno je praktičnije nego teme u kojima sudjelujem. Kasnije se i navikneš da automatski kod pisanja posta provjeriš kućicu "Prati ovu temu", tako da ti definitivno preporučujem mogućnost praćenja tema (u navedenu svrhu jel).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

ako postamo poruku za pomoć ili trolamo{#}a nemamo veze s tom temom, onda da samo pritiskom na gumb "X" izbrišemo tu temu iz teme u kojima sudjelujemo... 

ja baš nisam ni svatia... al nema veze {#}

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 18:02 (joze).
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ali zato su tu teme koje pratim i ne razumijem zašto to ne koristiš (niti zašto ja nisam prije koristio). Kao što rekoh, nisam ni ja koristio, a vidi me sad (moj profil)..

Je, to treba stiskati, ovo se automatski pohrani...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
15 godina
1domagoj1 kaže...
DamageHigh kaže...

Je, to treba stiskati, ovo se automatski pohrani...

Postane ti automatski nakon par tjedana..

15 godina

sorryte ako je tema već bila.... ali ovo je fakat potrebno {#}

ҳҲҳ TUNING... DRIFT ҳҲҳ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

Zbilja je potrebno, radije uklonim neke teme nego ih stavljam u teme koje pratim.

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
17 godina
moderator
Genoxxx kaže...

A zašto? Npr. ti si u prošlih mjesec dana napisao nešto više od cca 300 poruka i od toga 80% - u bircu! I sad je tebi "strašno" teško snaći se među temama u kojima si sudjelovao?!?{#}

...
15 godina
Miro kaže...
Genoxxx kaže...

A zašto? Npr. ti si u prošlih mjesec dana napisao nešto više od cca 300 poruka i od toga 80% - u bircu! I sad je tebi "strašno" teško snaći se među temama u kojima si sudjelovao?!?{#}

oh sh*t I'm good {#} bez uvrede ali kakve to ima veze sa ovim mojim prjedlogom..... evo npr. ima tema iphone i ja sam postao jednu "onu" poruku i još uvjek mi stoji nepročitana....

EDIT: evo slika i u većinu tih tema nisam postao DUGOOO vremena

ҳҲҳ TUNING... DRIFT ҳҲҳ
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 10:56 (Genoxxx).
16 godina
odjavljen

Ja bih radije da se implementira samozaključavanje tema-tj. ako su teme starije od npr. 6 mjeseci ili godinu dana da se same zaključaju i tako spriječe bespotrebno oživljavanje, spamanje i trolanje. Miro, što kažeš?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
vexx5555 kaže...

Ja bih radije da se implementira samozaključavanje tema-tj. ako su teme starije od npr. 6 mjeseci ili godinu dana da se same zaključaju i tako spriječe bespotrebno oživljavanje, spamanje i trolanje. Miro, što kažeš?

bilo je već prijedloga, ali nisu prošli

smatram da to netreba biti tako jer možda netko sa istim problemom naiđe na temu a ona zaključana, pa mora otvarati novu istu takvu. Dobro je i ovako

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
odjavljen
mind_challenge kaže...

smatram da to netreba biti tako jer možda netko sa istim problemom naiđe na temu a ona zaključana, pa mora otvarati novu istu takvu. Dobro je i ovako

Mislim da se svi sjećamo slučaja sa oživljavanjem teme o novoj 2000. godini. A stalno nailazim na bezveze oživljane teme. Veći je postotak odgovaranja na pitanje postavljeno prije više mjeseci nego što je oživljavanje tema i traženje pomoći.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
vexx5555 kaže...
mind_challenge kaže...

Mislim da se svi sjećamo slučaja sa oživljavanjem teme o novoj 2000. godini. A stalno nailazim na bezveze oživljane teme. Veći je postotak odgovaranja na pitanje postavljeno prije više mjeseci nego što je oživljavanje tema i traženje pomoći.

ma neka odgovaraju u te teme, nema veze, mi se moramo nekome smijati, a moderatori nešto raditi

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
odjavljen

Nisam točno shvatio što će vam ovaj gumb, ali zar ne bi bilo dobro da taj gumb služi ako netko npr. spama na toj temi, pa onda se klikom na taj gumb pojavi neka poruka moderatoru da se ovdje spama pa da on sam otiđe na temu i pogleda tko spama i locka temu ak treba.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Axlus kaže...

Nisam točno shvatio što će vam ovaj gumb, ali zar ne bi bilo dobro da taj gumb služi ako netko npr. spama na toj temi, pa onda se klikom na taj gumb pojavi neka poruka moderatoru da se ovdje spama pa da on sam otiđe na temu i pogleda tko spama i locka temu ak treba.

Imaš "Prijavi"

16 godina
odjavljen
vexx5555 kaže...
Axlus kaže...

Imaš "Prijavi"

Joj da, ne znam kak to prije nisam skužio. Ok al imam još bolju ideju. Recimo da neka tema ima npr. 1000 strana i sad ak netko tko je pisal prije na toj temi gleda prošle strane od te teme npr. otiđe na 500 stranu, i ak on vidi neki svoj komentar koji je prije pisao, on može staviti "uredi" na taj komentar i može spamat kolko želi a da nitko ništa ne skuži. Trebalo bi nešto poduzet u vezi toga.

D=mc2, Deinstein
17 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
mind_challenge kaže...

Gledaj tema nije oživljena.

Nije tada postojala jer nije postojao forum,otvorila se na dan kada si ti vidio tu temu.

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
15 godina

Vidim prema TU-ima i "hvala" da puno nas to podržava tako da.... bi se ideja mogla uvažit {#}

ҳҲҳ just DRIFT and TUNING it ҳҲҳ

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad samo čekamo što će Miro i Domagoj reći na ovu ideju, nadam se da će ju je realizirati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Genoxxx kaže...

Vidim prema TU-ima i "hvala" da puno nas to podržava tako da.... bi se ideja mogla uvažit {#}

- no way. To što par istomišljenika spamaju u temi nije stvar demokracije, već (slične) prijedloge se opravdano ignoriralo.

-ako nisi za neku temu -nemoj započinjati.

-brisanja, nema (osim u slučaju nepoćudnih sadržaja od strane MODova).

-teme se ne zaključavaju, jer je ovo forum, jednom pokrenuto pitanje, savjet i sl.. može netko drugi iskoristiti, nastaviti itd..

Nema puno mogućnosti izmjenene foruma ili pravila, to je OK. (razmislite o implementaciji i razlozima prije prijedloga..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

A da se jednostavno uvede u  da u profilu mozes odabrati zelis li da sve teme u kujima posaljes poruku atomatski postanu teme koje pratis, jer onda jednostavno imas sve te teme u temama koje pratis i tamo mozes odznacit ako je ne zelis, a opet ako se pozelis podsjetit u cem si sudjelovao mozes u temama u kojima sudjelujes. : ))

7 0 hvala 3
16 godina
odjavljen
zOjA26 kaže...

Sad samo čekamo što će Miro i Domagoj reći na ovu ideju, nadam se da će ju je realizirati.

Miro priprema neke sočne komentare, dok Domagoj smišlja neki duži komad teksta da nam objasni kako to "ne može bit". {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 23:46 (vexx5555).
15 godina
ShadoW kaže...

A da se jednostavno uvede u  da u profilu mozes odabrati zelis li da sve teme u kujima posaljes poruku atomatski postanu teme koje pratis, jer onda jednostavno imas sve te teme u temama koje pratis i tamo mozes odznacit ako je ne zelis, a opet ako se pozelis podsjetit u cem si sudjelovao mozes u temama u kojima sudjelujes. : ))

E ovo je već "pametan" prijedlog..

+1

15 godina

domagoj se ne javlja.... to znači da nema razloga zašto ova ideja ne bi prošla {#} {#}

ҳҲҳ just DRIFT and TUNING it ҳҲҳ

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miro kaže...
Genoxxx kaže...

znam da nekima to nije tesko, ali ja sam ovaj mjesec sudjelovao u 236 tema, a to je tesko pratiti... {#}

तुम सच में करने के लिए पर्याप्त गूगल में इस डाल अनुवाद समय क्या करना है
15 godina

ajde domagoj javi se, podrži ovu ideju {#}

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

ajde domagoj javi se, podrži ovu ideju {#}

Podržavam.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
15 godina

{#}.... dal ima na ovom forumu moderatora ? {#}

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Gumb za zatvorit teme u kojim sudjelujem
Genoxxx kaže...

{#}.... dal ima na ovom forumu moderatora ? {#}

Ima ima ali ti se sada smiju, šala. Slažem se da bi se trebao uvest gumb za brisanje tema koje pratimo. Genoxx uredi si prvi post i stavi glasanje slažem se, ne slažem se.

Kruger
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice