F-1 Ivo (sugestija) zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.711
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
F-1 Ivo (sugestija)

U vezi zaključavanja teme 

Poželimi iko pomoći oko sklapanja konfiguracija?? (autor MASA 123)

trebao si mu zaključat prvu takvu otvorenu temu, a ovu ostavit otvorenom jer se rasprava u njoj vodila. To bi bilo logično.

Razlog po meni njegovog otvaranja druge teme leži u tome što je htio temu dovest na vrh liste, jer mu nitko nije odgovorio. To je jednostavno mogao napraviti pisanje nove poruke u samoj temi, ali po meni on to ne zna, mislim da nema potrebe za SUSPENDIRANJE.

Poslao bi na PM, ali nema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 2:21 (Wuk19).
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: F-1 Ivo (sugestija)
Wuk19 kaže...

trebao si mu zaključat prvu takvu otvorenu temu, a ovu ostavit otvorenom jer se rasprava u njoj vodila. To bi bilo logično.

Trebao si čitat pravila, a za sugestije postoji specijalizirana tema...

Ł00dAcHaa mAweNa
16 godina
neaktivan
RE: F-1 Ivo (sugestija)
Wuk19 kaže...

Razlog po meni njegovog otvaranja druge teme leži u tome što je htio temu dovest na vrh liste, jer mu nitko nije odgovorio. To je jednostavno mogao napraviti pisanje nove poruke u samoj temi, ali po meni on to ne zna, mislim da nema potrebe za SUSPENDIRANJE.

1. Autor ima nekoliko tema o svojim konfama i očito je da ništa ne kupuje nego spama

2. On dobro zna zašto je dobio crvendaća i to nema veze s temom (za to je dobio bjeljanak)

3. Pustio sam otvorenu temu koja je ranije otvorena. To šta je autor lijen i lakše mu je otvorit novu nego dopisat u dan ranije otvorenu nije moja stvar.

4. Laku noć

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 2:25 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice