Ako ti se ne sviđa forum idi na neki drugi...
Misliš da će ova tema promjeniti stanje????
Ni ja se ne slažem sa svima na forumu, pa se ne prepirem i gotovo.
Pređi preko toga.
Ako ti se ne sviđa forum idi na neki drugi...
Misliš da će ova tema promjeniti stanje????
Ni ja se ne slažem sa svima na forumu, pa se ne prepirem i gotovo.
Pređi preko toga.
Mislim da je ova tema još jedno mlaćenje prazne slame. Tjeranje neke pravde na forumu i nema baš nekog smisla. Ako si pisao gluposti i pri tome dobio kartone, bio izbačen na neko vrijeme i slično, pomiri se sa kaznom i idemo dalje.
Ako smatraš da si karton pokupio neopravdano...imaš način na koji se možeš žaliti. Otvaranje nove teme i kilometarsko prosipanje "pravednosti" sigurno nije taj način. Ovako ćeš pokupit karton (možda i progon), tema će biti obrisana i nikom ništa.
Iskreno, gledam svoje poslove i moderatori mi ne smetaju. I svoje privatne frustracije ostavljam za sebe - ne iznosim ih na forum.
Ne znam čemu ono nabrajanje forumaša i njihovi opisi?? Što je pobogu pisac htio reći??
I opet ćeš Kalea dobit par kartončića zbog prijetnji, duplih/troduplih postova i slično...a taman si se vratio.. hehe :D
Mogu reci da razumijem tvoje frustracije. I meni se dogodilo nesto slicno par puta no ja sam tip koji ako moze ce izbjeci prepiranje i preci preko necega. Razumijem tvoju ljutnju prema Luxx-u i nemam nista protiv, ali da te pitam, dali mislis da ces promijeniti nesto ovime sto si otvorio ovu temu? Biti ce jos par komentara i onda ce doci netko od moderatora i evo ti lock. I nikome nista. To je nazalost ono sto vlada u danasnjem svijetu: nepravda. Cim je netko na vlasti misli da je bog i batina, ali prakticki je, zato sto mu se nemozes suprotstaviti a ukoliko pokusas samo ces nayebati.
Tako da moj savjet je ako te toliko zivciraju neki ljudi jednostavno ih ignoriraj, ovime mucis samog sebe i tesko da ces nesto postici... Jos samo jedna stvar, vec kad pricamo o Luxx-u, sta nije on trebao otici sa mjesta moderatora, znam da je bio otvorio temu da nema vise vremena za ovaj forum i da se mora posvetiti zeni i djeci, pa su u toj temi svi se oprastali s njime ko da covijek umire...
Mogu reci da razumijem tvoje frustracije. I meni se dogodilo nesto slicno par puta no ja sam tip koji ako moze ce izbjeci prepiranje i preci preko necega. Razumijem tvoju ljutnju prema Luxx-u i nemam nista protiv, ali da te pitam, dali mislis da ces promijeniti nesto ovime sto si otvorio ovu temu? Biti ce jos par komentara i onda ce doci netko od moderatora i evo ti lock. I nikome nista. To je nazalost ono sto vlada u danasnjem svijetu: nepravda. Cim je netko na vlasti misli da je bog i batina, ali prakticki je, zato sto mu se nemozes suprotstaviti a ukoliko pokusas samo ces nayebati.
Tako da moj savjet je ako te toliko zivciraju neki ljudi jednostavno ih ignoriraj, ovime mucis samog sebe i tesko da ces nesto postici... Jos samo jedna stvar, vec kad pricamo o Luxx-u, sta nije on trebao otici sa mjesta moderatora, znam da je bio otvorio temu da nema vise vremena za ovaj forum i da se mora posvetiti zeni i djeci, pa su u toj temi svi se oprastali s njime ko da covijek umire...
aleluja!
End of!
Napokon. Javit ću ti se kad se vratim jer sam opet od sutra na putu.
Kaj se mene tiče, možeš temu lockati i izbrisati.