Error 404 zaključana tema

poruka: 38
|
čitano: 5.837
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Error 404

Ako ti se ne sviđa forum idi na neki drugi...

Misliš da će ova tema promjeniti stanje????

Ni ja se ne slažem sa svima na forumu, pa se ne prepirem i gotovo.

Pređi preko toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Error 404
coder_ kaže...

Mislim da je ova tema još jedno mlaćenje prazne slame. Tjeranje neke pravde na forumu i nema baš nekog smisla. Ako si pisao gluposti i pri tome dobio kartone, bio izbačen na neko vrijeme i slično, pomiri se sa kaznom i idemo dalje.

Ako smatraš da si karton pokupio neopravdano...imaš način na koji se možeš žaliti. Otvaranje nove teme i kilometarsko prosipanje "pravednosti" sigurno nije taj način. Ovako ćeš pokupit karton (možda i progon), tema će biti obrisana i nikom ništa.

Iskreno, gledam svoje poslove i moderatori mi ne smetaju. I svoje privatne frustracije ostavljam za sebe - ne iznosim ih na forum.

Ne znam čemu ono nabrajanje forumaša i njihovi opisi?? Što je pobogu pisac htio reći??

I opet ćeš Kalea dobit par kartončića zbog prijetnji, duplih/troduplih postova i slično...a taman si se vratio.. hehe :D

Sorry, ali me strašno smetaju tipovi poput njega i njegove oholosti koja za kranji cilj rezultira upravo onako kako no želi. Pa ako se ja, ti ili bilo tko mora najprije bojati bilo što napisati onda je nešto trulo u državi Danskoj. Jednostavno, poznajem ga osobno, i smeta mi takav njegov stav. Kranje neljudski je biti moderator i nekoga nazvati psinom.
Da li postoji netko na ovome forumu koji ima hrabrosti reći ono što mu je na jeziku??? Ili sam usamljeni vuk u potrazi za pravdom i ništa više. Naglašavam po tko zna koji put, PEDAGOŠKI pristup forumašima jedino daje neke rezultate. Ovako, mogao bi ostati sam s vas par, pa razglabajte hebiga do zore.
16 godina
neaktivan

Mogu reci da razumijem tvoje frustracije. I meni se dogodilo nesto slicno par puta no ja sam tip koji ako moze ce izbjeci prepiranje i preci preko necega. Razumijem tvoju ljutnju prema Luxx-u i nemam nista protiv, ali da te pitam, dali mislis da ces promijeniti nesto ovime sto si otvorio ovu temu? Biti ce jos par komentara i onda ce doci netko od moderatora i evo ti lock. I nikome nista. To je nazalost ono sto vlada u danasnjem svijetu: nepravda. Cim je netko na vlasti misli da je bog i batina, ali prakticki je, zato sto mu se nemozes suprotstaviti a ukoliko pokusas samo ces nayebati.

Tako da moj savjet je ako te toliko zivciraju neki ljudi jednostavno ih ignoriraj, ovime mucis samog sebe i tesko da ces nesto postici... Jos samo jedna stvar, vec kad pricamo o Luxx-u, sta nije on trebao otici sa mjesta moderatora, znam da je bio otvorio temu da nema vise vremena za ovaj forum i da se mora posvetiti zeni i djeci, pa su u toj temi svi se oprastali s njime ko da covijek umire...

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Independent kaže...

Mogu reci da razumijem tvoje frustracije. I meni se dogodilo nesto slicno par puta no ja sam tip koji ako moze ce izbjeci prepiranje i preci preko necega. Razumijem tvoju ljutnju prema Luxx-u i nemam nista protiv, ali da te pitam, dali mislis da ces promijeniti nesto ovime sto si otvorio ovu temu? Biti ce jos par komentara i onda ce doci netko od moderatora i evo ti lock. I nikome nista. To je nazalost ono sto vlada u danasnjem svijetu: nepravda. Cim je netko na vlasti misli da je bog i batina, ali prakticki je, zato sto mu se nemozes suprotstaviti a ukoliko pokusas samo ces nayebati.

Tako da moj savjet je ako te toliko zivciraju neki ljudi jednostavno ih ignoriraj, ovime mucis samog sebe i tesko da ces nesto postici... Jos samo jedna stvar, vec kad pricamo o Luxx-u, sta nije on trebao otici sa mjesta moderatora, znam da je bio otvorio temu da nema vise vremena za ovaj forum i da se mora posvetiti zeni i djeci, pa su u toj temi svi se oprastali s njime ko da covijek umire...

Pa o tome i govorim. Sam je najavio svoj odlazak. U najboljoj namjeri sam napisao da se posveti ženi i djeci, sad joj je najpotrebniji. Uvijek se može vratiti na forum. Bar što se mene tiče. Ne smeta mi on, nego njegova djela. Osim toga, Križevci su tako mali grad da svatko svakoga poznaje. Ja sam predugo u ovome gradu, svugdje su mi vrata otvorena, od župana do školskog kolege gradonačelnika. Dobar sam sa svima i uživam određeni ugled u gradu u kojem živim skoro pa cio svoj život. Jedino što bi bilo ispravno, bilo bi da se jedan drugome izvinimo i gotova stvar. I da, bolestan sam. Ne svojom voljom. Dakle, izvini Luxx što sam reagirao na tvoj, po meni, uvredljivi stav, kako prema meni tako i prema ostalim forumašima koji nemaju hrabrosti reći ono što bi trebali. Pusti ljude da komuniciraju i gotova stvar. Ako se netko međusobno pokoška, pa što onda? To nam svima dođe kao neki ispušni ventil hebi ga.
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...
 Pa o tome i govorim. Sam je najavio svoj odlazak. U najboljoj namjeri sam napisao da se posveti ženi i djeci, sad joj je najpotrebniji. Uvijek se može vratiti na forum. Bar što se mene tiče. Ne smeta mi on, nego njegova djela. Osim toga, Križevci su tako mali grad da svatko svakoga poznaje. Ja sam predugo u ovome gradu, svugdje su mi vrata otvorena, od župana do školskog kolege gradonačelnika. Dobar sam sa svima i uživam određeni ugled u gradu u kojem živim skoro pa cio svoj život. Jedino što bi bilo ispravno, bilo bi da se jedan drugome izvinimo i gotova stvar. I da, bolestan sam. Ne svojom voljom. Dakle, izvini Luxx što sam reagirao na tvoj, po meni, uvredljivi stav, kako prema meni tako i prema ostalim forumašima koji nemaju hrabrosti reći ono što bi trebali. Pusti ljude da komuniciraju i gotova stvar. Ako se netko međusobno pokoška, pa što onda? To nam svima dođe kao neki ispušni ventil hebi ga.
EE dragi Kalea.
Ovaj post koji citiram je po meni najpametniji dosad koji si napisao.
Cisto što se tice naše "svađe".
Ako si 17 godina stariji od mene i veliš da me osobno poznaješ zašto mi se ne javiš na PM?
Otvoren je pa se predstavi.
Ili mi reci kad me vidiš u gradu da si to ti.
Uglavnom kolko ja znam poznam samo jednog tolko starog (okvirno) koje je bio u ratu i ima PTSP.
Al mislim da to nisi ti.
Necu sad o tome.
Ajmo ovako (ako ti paše):
Nađemo se recimo u Fanu (volim tu birtiju) i popijemo jednu pivicu (ili više ;) ) i popricamo o svemu.
Ako se poznamo neznam u cemu bi trebao biti problem.
Uglavnom ajde da to natezanje konacno prestane ISPRICAVAM SE I JA TEBI za sve receno.
Samo se nadam da nece opet biti threadova poput onih starih napadackih.
Ili postova.
Iako izglađeno i iako si iz Križevaca nisi pošteđen od kartona kao i nitko drugi na forumu.
Što se mene tice tražio sam da mi se makne status moda ali ipak je tak dogovoreno da ostanem mod.
Znam da ti to najviše smeta što je netko u mogucnosti da te kazni za nepromišljene postove/napade....
Misliš da sam ja nekažnjiv i da nitko ne kontrolira moje postove?
Nemogu ni ja pisat kaj mi padne na pamet (makar kad mi pukne ona stvar onda i napišem)
Uglavnom eto ponuda stoji da se nađemo na pivici (kavici,soku....) i popricamo ko ljudi o svemu tome i izgladimo stvari.
Vec mi ide na kur*c stalni postovi i threadovi o meni i mojim postupcima.
Eto to je moja ponuda pa uzmi ili ostavi.
moj PM je otvoren pa se javi
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
Error 404

aleluja!Osmijeh

moljac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Error 404

End of! Smijeh

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napokon. Javit ću ti se kad se vratim jer sam opet od sutra na putu.

Kaj se mene tiče, možeš temu lockati i izbrisati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 9:54 (Kalea).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice