Koliko stane postova u spremnik, ili nema limita?
...prelistavanje počinje...
.
.
.
...pronađeni korisni postovi...
.
.
.
...započinjem s izdvajanjem postova...
.
.
.
...čujemo se za 3 dana...
.
.
.
Kao prvo sve pohvale za sve ove sitnce koje poboljšavaju na veliko forum. Kako kažu tu kod mene, svaka ti dala ;) e sad jedno pitanje. bio sam na bug forumu preko moba. ima falsh lite gore. i svi su imali 5 zvijezdica a neki čak i 6 ( pola pa 4 pa opet pola. ili recimo kao da je to pozadina 5 punih ali je 2 ili 4 prazna. dali je to do falsh lite da ne može prikazati zvijezdice kako treba ili je nešto drugo problem. Mobitel je nokia E65. Možda gospodin Petrić ima koji sličan mobitel sa flash lite pa da provjerite iz prve ruke.
Koliko stane postova u spremnik, ili nema limita?
Kao prvo sve pohvale za sve ove sitnce koje poboljšavaju na veliko forum. Kako kažu tu kod mene, svaka ti dala ;) e sad jedno pitanje. bio sam na bug forumu preko moba. ima falsh lite gore. i svi su imali 5 zvijezdica a neki čak i 6 ( pola pa 4 pa opet pola. ili recimo kao da je to pozadina 5 punih ali je 2 ili 4 prazna. dali je to do falsh lite da ne može prikazati zvijezdice kako treba ili je nešto drugo problem. Mobitel je nokia E65. Možda gospodin Petrić ima koji sličan mobitel sa flash lite pa da provjerite iz prve ruke.

Danas je nadograđen forum s novom funkcionalnošću - mogućnošću spremanja poruka koje smatrate zanimljivima na posebno mjesto - u tzv. spremnik poruka - tako da ih kasnije ne morate tražiti po temama. Stvar je zapravo kao bookmark /favorites za poruke na forumu.
Kod svake poruke postoji gumb "izdvoji" kojom spremate poruku u spremnik.
Link na spremnik nalazi se u desnom izborniku, na dnu, iznad odjave.
Poruku možete "izvaditi" iz spremnika ili unutar teme gdje se nalazi, ili kod pregleda spremnika - nakon što otvorite poruku, treba kliknuti "ukloni iz mog spremnika".
Jel' ste vi to tražili... :-)
a kad je bio veliki upgrade foruma rekli su da će za negdje 15 dana izaći iz bete, a na kraju je beta još tu...
a jednostavno 2^63-1
fora funkcija.
vidim sad da je "spremnik poruka" promijenjen u "moj spremnik poruka"
Jako mi se sviđa ova funkcija. BUG rocks! :P
Čisto za informaciju, "Spremnik poruka" preimenovan je u "Arhiva poruka".
lol, pravilno (po hrvatskom) bi trebao biti spremnik, a ne arhiva (eng. archive)
Da, i nema više one opcije kod otvaranja tema "Ova tema sadrži konkretan problem za koji tražim rješenje".
lol, pravilno (po hrvatskom) bi trebao biti spremnik, a ne arhiva (eng. archive)
Arhiv, -iva nije od eng. riječi archive nego od grčke riječi archeion što znači gradska vijećnica, magistar.
Molio bih pomoć,izbrisao sam jednu vrlo važnu poruku i sad neznam kako da je vratim tj. dali postoji način da je vratim nekako.Hvala ,ak netko zna.
Molio bih pomoć,izbrisao sam jednu vrlo važnu poruku i sad neznam kako da je vratim tj. dali postoji način da je vratim nekako.Hvala ,ak netko zna.
Nema načina. Nađi ju ponovo tražilicom.
Ma problem je taj da mi je lik poslao pozivnicu za jedan tracker koju sam greškom izbrisao, a vidim da je offline već jako dugo tako da sam u banani....
da li će biti šta od mogućnosti preimenovanja poruka u arhivi zbog lakšeg snalaženja?

zaboravio si na milijarde, biljarde, triljarde?
ili si prevodio s engleskoga? (npr. http://bit.ly/9CCLzH)
ili sam ja nekaj zbrkav?
da li će biti šta od mogućnosti preimenovanja poruka u arhivi zbog lakšeg snalaženja?
Ajde napravite nam to i da mozemo checkirat privatne poruke pa ih nepotrebne rucno obrisat... Mislim da je kod mene uzrok uzasno sporom ucitavanju poruka, zatrpanost jer dnevno imam min 4-5 poruka.
Ajde napravite nam to i da mozemo checkirat privatne poruke pa ih nepotrebne rucno obrisat... Mislim da je kod mene uzrok uzasno sporom ucitavanju poruka, zatrpanost jer dnevno imam min 4-5 poruka.
što se tiče uklanjanja iz arhive dovoljno je otvoriti samu poruku tamo i dole se nudi> ukloni iz moje arhive
edit: sad vidim da ti pričaš o privatnim porukama
Imam jedan problem sa svojom arhivom poruka !
Naime , danas sam stavio dvije poruke u arhivu i poslije ih idem potraziti u arhivi i nema ih ! Pomislio sam da sam mozda dosegao limit ( imam ih 157 u arhivi ) , pa sam izbrisao jednu i probao staviti neku drugu poruku i opet nista !
Dali ima jos netko taj problem ili je to samo kod mene ?
Meni radi...
Zanimljiva jedna stvar !
Arhivirao sam tvoju poruku i ima je u arhivi i zatim arhiviram dvije poruke iz teme o biciklima i njih nema ! A povecao mi se broj arhiviranih poruka na 160 !? Cudno !