Arhiva poruka (bivši spremnik)

poruka: 56
|
čitano: 7.531
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Spremnik poruka
Domagoj kaže...
Smooth Operator kaže...

Koliko stane postova u spremnik, ili nema limita?

Svi korisnici zajedno smiju imati 9223372036854775807 spremljenih postova.
(broj je točan, nije bezveze)
 Dobra ideja sviđa mi se jako.
Samo mi nije jasno kako si dobio/odredio taj broj poruka. :P
16 godina
neaktivan
Spremnik poruka

...prelistavanje počinje...

.

.

.

...pronađeni korisni postovi...

.

.

.

...započinjem s izdvajanjem postova...

.

.

.

...čujemo se za 3 dana...

.

.

.

Cool

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.

2 0 hvala 0
17 godina
Spremnik poruka

Kao prvo sve pohvale za sve ove sitnce koje poboljšavaju na veliko forum. Kako kažu tu kod mene, svaka ti dala ;) e sad jedno pitanje. bio sam na bug forumu preko moba. ima falsh lite gore. i svi su imali 5 zvijezdica a neki čak i 6 ( pola pa 4 pa opet pola. ili recimo kao da je to pozadina 5 punih ali je 2 ili 4 prazna. dali je to do falsh lite da ne može prikazati zvijezdice kako treba ili je nešto drugo problem. Mobitel je nokia E65. Možda gospodin Petrić ima koji sličan mobitel sa flash lite pa da provjerite iz prve ruke.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 13:28 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Domagoj kaže...
Smooth Operator kaže...

Koliko stane postova u spremnik, ili nema limita?

Svi korisnici zajedno smiju imati 9223372036854775807 spremljenih postova.
(broj je točan, nije bezveze)
 Ma daaaj pa to nece biti dosta niti za mene! :D Jel zna itko to napisati slovima???
Pozdravljam promjene, to je jos jedan mali korak ka savrsenstvu! ;D
17 godina
moderator
Joe Cavallo kaže...

Kao prvo sve pohvale za sve ove sitnce koje poboljšavaju na veliko forum. Kako kažu tu kod mene, svaka ti dala ;) e sad jedno pitanje. bio sam na bug forumu preko moba. ima falsh lite gore. i svi su imali 5 zvijezdica a neki čak i 6 ( pola pa 4 pa opet pola. ili recimo kao da je to pozadina 5 punih ali je 2 ili 4 prazna. dali je to do falsh lite da ne može prikazati zvijezdice kako treba ili je nešto drugo problem. Mobitel je nokia E65. Možda gospodin Petrić ima koji sličan mobitel sa flash lite pa da provjerite iz prve ruke.

Za početak, off-topic si.
To nema veze s Flashom već s podrškom za CSS na mobitelima, koja očito ne radi najbolje. I na mojoj Nokiji je isti problem.
Domagoj
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
 Ma daaaj pa to nece biti dosta niti za mene! :D Jel zna itko to napisati slovima???
 9223372036854775807
Devet kvintilijuna dvijestodvadesettri kvadrilijuna tristosedamdesetdva trilijuna tridesetšest bilijuna osamstopedesetčetiri milijuna sedamstosedamdesetpet tisuća i osamstosedam.
Cool
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 14:09 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
Domagoj kaže...

Danas je nadograđen forum s novom funkcionalnošću - mogućnošću spremanja poruka koje smatrate zanimljivima na posebno mjesto - u tzv. spremnik poruka - tako da ih kasnije ne morate tražiti po temama. Stvar je zapravo kao bookmark /favorites za poruke na forumu.

Kod svake poruke postoji gumb "izdvoji" kojom spremate poruku u spremnik.

Link na spremnik nalazi se u desnom izborniku, na dnu, iznad odjave.

Poruku možete "izvaditi" iz spremnika ili unutar teme gdje se nalazi, ili kod pregleda spremnika - nakon što otvorite poruku, treba kliknuti "ukloni iz mog spremnika".

Jel' ste vi to tražili... :-)

Hvala na Bucketu, vrijedilo je cekati 6 mjeseci od prijedloga, forum se svakako krece u pravom smjeru.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Spremnik poruka

a kad je bio veliki upgrade foruma rekli su da će za negdje 15 dana izaći iz bete, a na kraju je beta još tu...

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Meni je bas "cool" sto je u beti. :)
totus mundus agit histrionem
17 godina
neaktivan

a jednostavno 2^63-1Osmijeh

fora funkcija.

i-VTEC
16 godina
neaktivan
Spremnik poruka

vidim sad da je "spremnik poruka" promijenjen u "moj spremnik poruka"

Bubamara na steroidima.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spremnik poruka

Jako mi se sviđa ova funkcija. BUG rocks! :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Čisto za informaciju, "Spremnik poruka" preimenovan je u "Arhiva poruka".

Domagoj

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Arhiva poruka (bivši spremnik)

lol, pravilno (po hrvatskom) bi trebao biti spremnik, a ne arhiva (eng. archive)

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
17 godina
neaktivan

Da, i nema više one opcije kod otvaranja tema "Ova tema sadrži konkretan problem za koji tražim rješenje".

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RazerDinoMan kaže...

lol, pravilno (po hrvatskom) bi trebao biti spremnik, a ne arhiva (eng. archive)

Arhiv, -iva nije od eng. riječi archive nego od grčke riječi archeion što znači gradska vijećnica, magistar. Cool

We don't need no educatio/ We don’t need no thought control/No dark sarcasm in the classroom...
15 godina
neaktivan

Molio bih pomoć,izbrisao sam jednu vrlo važnu poruku i sad neznam kako da je vratim tj. dali postoji način da je vratim nekako.Hvala ,ak netko zna.

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
mačakzg kaže...

Molio bih pomoć,izbrisao sam jednu vrlo važnu poruku i sad neznam kako da je vratim tj. dali postoji način da je vratim nekako.Hvala ,ak netko zna.

Nema načina. Nađi ju ponovo tražilicom.

Domagoj
15 godina
neaktivan

Ma problem je taj da mi je lik poslao pozivnicu za jedan tracker koju sam greškom izbrisao, a vidim da je offline već jako dugo tako da sam u banani....

mašić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da li će biti šta od mogućnosti preimenovanja poruka u arhivi zbog lakšeg snalaženja?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 9:49 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Luka kaže...
 9223372036854775807
Devet kvintilijuna dvijestodvadesettri kvadrilijuna tristosedamdesetdva trilijuna tridesetšest bilijuna osamstopedesetčetiri milijuna sedamstosedamdesetpet tisuća i osamstosedam.
Cool

zaboravio si na milijarde, biljarde, triljarde?

ili si prevodio s engleskoga? (npr. http://bit.ly/9CCLzH)

ili sam ja nekaj zbrkav? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 11:55 (ROFLOLMAO).
17 godina
seneka kaže...

da li će biti šta od mogućnosti preimenovanja poruka u arhivi zbog lakšeg snalaženja?

Ajde napravite nam to i da mozemo checkirat privatne poruke pa ih nepotrebne rucno obrisat... Mislim da je kod mene uzrok uzasno sporom ucitavanju poruka, zatrpanost jer dnevno imam min 4-5 poruka.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
seneka kaže...

Ajde napravite nam to i da mozemo checkirat privatne poruke pa ih nepotrebne rucno obrisat... Mislim da je kod mene uzrok uzasno sporom ucitavanju poruka, zatrpanost jer dnevno imam min 4-5 poruka.

što se tiče uklanjanja iz arhive dovoljno je otvoriti samu poruku tamo i dole se nudi> ukloni iz moje arhive
edit: sad vidim da ti pričaš o privatnim porukamaNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 14:12 (seneka).
15 godina

Imam jedan problem sa svojom arhivom poruka !

Naime , danas sam stavio dvije poruke u arhivu i poslije ih idem potraziti u arhivi i nema ih ! Pomislio sam da sam mozda dosegao limit ( imam ih 157 u arhivi ) , pa sam izbrisao jednu i probao staviti neku drugu poruku i opet nista !

Dali ima jos netko taj problem ili je to samo kod mene ?{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Arhiva poruka (bivši spremnik)

Meni radi...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina

Zanimljiva jedna stvar !

Arhivirao sam tvoju poruku i ima je u arhivi i zatim arhiviram dvije poruke iz teme o biciklima i njih nema ! A povecao mi se broj arhiviranih poruka na 160 !?  Cudno ! Izlanuo se

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice