Učilišta

poruka: 4
|
čitano: 4.240
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Učilišta

Znam da je od IT učilišta Algebra najrazvikanija i najpoznatija.

No zanima me kakva su vaša iskustva ili informacije o ostalima poput NetAkademije, InfoKatedre, EduNeta, Housinga itd.

Vidim da postoje i razlike u cijeni, ali ne bi želio riskirati ako će to rezultirati lošijom opremom ili nestručnim predavačima.

Konkretno planiram riješiti CCNA te nakon toga MCSA (da znam, standard shema).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Učilišta

Infokatedra - bio na jednom seminaru. poprilično loše. onako odokativno ne preporučam nikako.

Algebru preporučam. bio na MCSA

btw. zašto planiraš prvo CCNA pa nakon toga MCSA..?

edit: i kaj je najbolje zašto misliš da će ti to koristiti? hehe

plaćaš si sam ili te firma šalje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 19:04 (Putin).
16 godina
neaktivan
RE: Učilišta

CCNA prije MCSA? A ne znam. Možda čisto zbog toga kaj trenutno baš nemam love, pa se ko i svi nadam da se to bude promijenilo kroz nešto vremena.

Planiram svakako i jedan i drugi, a CCNA je jeftiniji pa ću prije to onda. To je odma i odgovor na to ko me šalje.

A i MCSA je trenutno baziran na Windows 2003 serveru, a možda će druge godine to već biti 2008? Mislim, nije da imam neke informacije o tome, čisto logički razmišljam, a ak i bude tak onda je bolje malo se strpit.

Mislim da će meni to malo koristit (okej, možda u smislu neke sistematizacije znanja i popunjavanje rupa nastale samo učenjem), ali razmišljam o promjeni posla pa bi uz ta 2 x 4 slova vjerovatno imal nešto bolje šanse.

Ali to stvarno hoću i zbog sebe napravit.

Kaj niko drugi nema nikakve informacije o nekome osim o Algebri?

17 godina
Učilišta

drži se Algebre....

i možeš slušati seminare za Server 2008, ne moraš za Server 2003 - stvar je u tome da je MCSA akademija osmišljena za server 2003, a ne za server 2008 zbog toga što je microsoft sa pojavom novog servera promijenio način certifikacije, a to znači da ne mozes biti mcsa za server 2008!

certifikacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice