Informatika Varaždin ili Split? razlika?

poruka: 43
|
čitano: 28.224
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

@Enkidu

Ma razilazimo se u mišljenjima i to je to.

Ja te nisam vrijeđao niti sam imao namjeru za takvo nešto nego sam ti pridavao prikladne atribute koje iščitavam iz tvojih postova.

Naravno da faks ima mana, ali ja još nisam susreo te psihopate o kojima ti pričaš...

Barem daj konkretna imena da znam o kome se radi jer sam ja tebi dao konkretna imena kvalitetnih ljudi.

Mateljan je vjerojatno OK čovjek i spreman pomoći, ali jednostavno nije materijal za profesora.

Za predavat treba imat ono nešto, a on to nema. Primjer izvrsnog profesora je Lelas, Mateljan je upravo suprotno.

Namjera mi nije svađanje, ali pljuvanje bez konkretnih argumenata i imena mi malo smeta...

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može li se na PMF-u u Splitu upisati samo informatika?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

aj da ne trazim drugu temu,ova mi se cak cini dobra...

Koliko je dobra Informatika kao faks u Splitu na PMF-u citao sam ovo prije,ali ja FOI nisam ni prijavio,jer mi je predaleko ici u Varazdin studirati,tako da je cilj Split,ako tamo ne upadnem onda ostajem ovdje u BiH(ici cu u Mostar)...

Uglavnom gledam sad i Informatiku na PMF-u prima 35,a trenutno kad gledam na onoj stranici postani-student nas je prijavljenih svega 33 i pola njih i nije uzelo kao prvi izbor :D

jel to zato sto ipak faks nije ni do koljena FOI-u i nije ga pametno upisivati ili??

Inace uz to mi je cilj FESB(racunarstvo,elektrotehnika i strojarstvo) po vama,sta je onda pametnije izabrati,Informatiku ili ipak FESB(za sad strojarstvo mislimali vidim da spominju da organizacija nije neka :/)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To ti je glupo pitanje, najbolje da odlučiš po svojim preferencijama, što te zanima. Mogao si pitati kakav je koji faks po pitanju težine potrebnog znanja itd ali sam moraš odabrati svoju struku. Mada su bliske, elektrotenika (energetika, informatika, računarstvo) i strojarstvo su vrlo različite struke.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Informatika Varaždin ili Split? razlika?

ma mislio sam vise time koliko je dobar faks Informatike i opet ne mislim ocu se moci zaposliti i to,nego mi je cudno da nas je svaga 33. prijavljenih,dakle pitam jel taj faks ''vrijedi'' nezz kako da postavim pitanje jbte,informatika kao informatika me zanima,ali pitam evo ovako xD:

Kazu da je FOI u Varazdinu najbolji faks informatike na ovom prostoru prakticki,moze li se Split s njima nositi?? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 23:10 (Pezer).
12 godina
neaktivan

Upoznavši ljude s FOI-a, i ove sa Elektrotehnike u Osijeku i FER-a naravno, FOI je daleko od najboljeg informatičkog faksa na ovim prostorima. Svakako su FER i ETF ispred FOI-a. Za Split ne znam pa neću trakeljati bezveze sigurno da ima ovdje dečki koji su studirali na njemu.

0 0 hvala 0
15 godina
vision19 kaže...

Upoznavši ljude s FOI-a, i ove sa Elektrotehnike u Osijeku i FER-a naravno, FOI je daleko od najboljeg informatičkog faksa na ovim prostorima. Svakako su FER i ETF ispred FOI-a. Za Split ne znam pa neću trakeljati bezveze sigurno da ima ovdje dečki koji su studirali na njemu.

Nadam se da si svjestan razlike u programima navedenih fakulteta pa tako i onog za što je student naučen/osposobljen nakon završenih 3/5 ili više godina.

12 godina
neaktivan
mystik kaže...
vision19 kaže...

Nadam se da si svjestan razlike u programima navedenih fakulteta pa tako i onog za što je student naučen/osposobljen nakon završenih 3/5 ili više godina.

Dabome. Zato kažem, da ne bira faks kako mu netko preporuči nego da ga sam bira prema onome što ga zanima.

15 godina

ne kuzis uopce sta ja pitam,ja ne pitam da mi netko kaze jel bi ja trebao ici na taj faks,jer nitko ne zna sto mene tocno zanima da me preopruci,nego me zanima jel informatika na PMF-u dobar faks,kad kazem dobar pitam jel to sranje pa nas se zato prijavilo svega 33,a upisna kvota 35 ili koji k...,kuzis sad sta pitam,smijesno mi je da fakultet informatike u splitu prijavi svega 33 maturanta,pa sam pomislio mozda je to jednostavno sranje od faksa pored FOI-a recimo pa zato ne prijavljuju...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam prošle godine upisao informatiku na PMFSTu. Dvoumio sam se između Zagreba, Rijeke i Splita, ali sam odabrao Split jer sam iz dalm. Zagore pa mi je kuća blizu {#} Tako je prošle godine bilo s rang listama,ali se kasnije to napuni i više nego što bi trebalo :)

Fakultet je dobar, pruža izvanredno obrazovanje u polju računarstva i informatike, samo je pitanje koliko to tebe zanima. Ako te zanima programiranje onda nećeš pogriješiti. Ima ga dosta. U prvom semestru se počinje s Pythonom, a što se tiče web programiranja HTMLom. Drugi i treći semestar je C#. Matematika je dosta teška,a pogotovo ako imaš slabo ili nikakvo predznanje, u tom slučaju ovo nemoj upisivati :)Ostalo se da srediti uz redoviti rad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 15:40 (premiere).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Interesira me da li je studij informatike u Splitu isključivo za nastavnički smjer ili može biti i neki znanstveni?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

i mene to zanima, pmf split informatika i tehnika

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima,zanima me kakav je to studij informacijske tehnologije,što omogućuje i gdje se može zaposliti završivši ga? Hvala :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice