Ict školovanje

poruka: 4
|
čitano: 2.865
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
škola za servis pc-a i servis pc kasa

ima li u zg škola za pc servirsera kao i za servisera pc kasa i to da se škola pohadja uz rad pretežno naveče a ponekad i ujutro znači

nešto kao večernja škola,dosta toga znam o računalima i softweru kao i sklapanju računala pa me to interesira,inače sam zaposlen

u Tisku kao vozač na vanjskoj dostavi pa bi mi trebalo da se škola ne pohadja fiksno u točno vrijeme nego klizno baš radi specifičnosti

posla koji radim

0 0 hvala 0
17 godina
RE: škola za servis pc-a i servis pc kasa
robi64 kaže...

ima li u zg škola za pc servirsera kao i za servisera pc kasa i to da se škola pohadja uz rad pretežno naveče a ponekad i ujutro znači

nešto kao večernja škola,dosta toga znam o računalima i softweru kao i sklapanju računala pa me to interesira,inače sam zaposlen

u Tisku kao vozač na vanjskoj dostavi pa bi mi trebalo da se škola ne pohadja fiksno u točno vrijeme nego klizno baš radi specifičnosti

posla koji radim

što se tiče PC servisera najbolje je položiti CompTIA A+ certifikat i na taj način potvrditi svoje poznavanje hardware-a.
a PC kase su specifične jer su u principu naajviše IBM kase kod nas a njih u najvećoj mjeri održava Zel-Cos i tamo se ljudi trebaju educirati za određena područja. u "klasičnoj dukaciji" nečeš naći edukaciju za servis kasa.
16 godina
neaktivan
RE: škola za servis pc-a i servis pc kasa

a koja bi škola za polaganje CompTIA A+ certifikata bila najbolja u zagrebu,mislim gdje bih se mogao upisati,možda netko ima iskustva jer ima jako puno škola sa tim certifikatom dakle koja bi bila najbolja ako netko zna

16 godina
neaktivan
Ict školovanje

A+ sam mozes sam spremiti.

Ovdje sam napisao neke stvari o tom certifikatu: http://www.esecuritylab.net/faruk/t0120-CompTIA-A+.html

www.esecuritylab.net

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice