ECDL napredni

poruka: 23
|
čitano: 10.194
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
ECDL napredni

ljudi pomgajtee :D ..

trebami knjiga za ECDl napredne ispite ..ako neko zna dise moze kupit il skinut

AA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ECDL napredni
toniancic kaže...

ljudi pomgajtee :D ..

trebami knjiga za ECDl napredne ispite ..ako neko zna dise moze kupit il skinut

Evo i jošovo

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 21:39 (Franjic).
14 godina
neaktivan

na njuskalu ima samo za 7prvih modula nema za napredne ..

a ovaj drugi link sto si mi dao ..knjiga dode 1.000kn za sva cetiri napredna, to mi je malo puno

AA
17 godina
toniancic kaže...

na njuskalu ima samo za 7prvih modula nema za napredne ..

a ovaj drugi link sto si mi dao ..knjiga dode 1.000kn za sva cetiri napredna, to mi je malo puno

1 knjiga da košta 1000 kn?! jesi siguran?!

ne vjerujem u to!

14 godina
neaktivan

a imas ecdl napredni box sa cd-eovima on kosta 1.000kn

a obicni prirucnik 165kn ... uglavnom rijesio sam  .. otiso kod profesora i preko njega narucio knjigu :)

AA
14 godina
neaktivan
ECDL napredni

Jeli iko od vas polago ECDL-napredni ispit AM3 word?

Kakva su pitanja jel tezak?

ja ga sad polazem  pa da znam :D

AA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ECDL napredni

Ljudi uskoro bi trebao krenuti na ECDL,ali pošto se plaća zanima me dali je to isplativo i dali fakat mogu imati koristi od toga danas sutra?

Jer mislim da znam skoro sve(ako ne i sve) kaj se tam uči,ali bi išao samo zbog te diplome pa me zanima vrijednost te diplome

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ECDL napredni

Možda ti može koristiti za administrativne poslove...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Ljudi uskoro bi trebao krenuti na ECDL,ali pošto se plaća zanima me dali je to isplativo i dali fakat mogu imati koristi od toga danas sutra?

Jer mislim da znam skoro sve(ako ne i sve) kaj se tam uči,ali bi išao samo zbog te diplome pa me zanima vrijednost te diplome

vani je to normalno (imat neakvu potvrdu informatičke pismenosti) kod nas još uvijek više manje svi u CV napišu napredno poznavanje Ofis paketa pa se onda čude u čemu je razlika između save i save as

enivej, ko i svaka potvrda, nemre ti odmoć

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
14 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Mozes nabaviti knjige i nauciti sam, pogotovo ako mislis da znas skoro sve. Koštat će te puno jeftinije, a dobiješ potvrdu na kraju.

14 godina
neaktivan
ECDL napredni

Kad polazes gledaj da polozis sve ispite u nekim ovlastenim centrima (algebra itd...), ja sam preko skole polozio svih 7-modulai 1 napredni...i sad mi nezele upisat u radnu knjizicu jer sam ko 'invidualni polaznik' tak ness, a kad polazes u algebri il negdje drugo upisuju ti u radnu knjizicu..

AA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toniancic kaže...

Kad polazes gledaj da polozis sve ispite u nekim ovlastenim centrima (algebra itd...), ja sam preko skole polozio svih 7-modulai 1 napredni...i sad mi nezele upisat u radnu knjizicu jer sam ko 'invidualni polaznik' tak ness, a kad polazes u algebri il negdje drugo upisuju ti u radnu knjizicu..

U radnu knjižicu upisuju ako prođeš školovanje kroz njihov tečaj, a ako sam učiš i polažeš ispite, onda dobiješ samo certifikat.

Međutim, to opterećivanje s upisom u radnu knjižicu je obična glupost, jer ti na to nitko ne gleda. Kod prijave za posao priložiš kopiju certifikata, ili samo napišeš u životopisu da imaš položeno, a kasnije daš potvdu ako te poslodavac zatraži.

Međutim kod nas u hrvatistanu su ta dodatna školovanja i certifikati malo vrednovani, svima je bitno kakvu imaš završenu redovnu školu i jel znaš radit - prije će gledati radno iskustvo na poslovima gdje si primjenjivao office i osnove windowsa, nego to što imaš ecdl certifikat.

15 godina
neaktivan
ECDL napredni

ne znam za vas al mene do sad niti jedan poslodavac nije tražio radnu knjižicu prilikom nekog selekcijskog postupka

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
cekpi kaže...

ne znam za vas al mene do sad niti jedan poslodavac nije tražio radnu knjižicu prilikom nekog selekcijskog postupka

Traže dosta često kopiju radne knjižice, kao dokaz za radna iskustva i formalnih obrazovanja.

17 godina
West kaže...
cekpi kaže...

Traže dosta često kopiju radne knjižice, kao dokaz za radna iskustva i formalnih obrazovanja.

Moram priznati da to u praksi nisam nikad vidio, tražio ili vidio nekog da traži.

12 godina
protjeran
cekpi kaže...

Ni ja to nisam doživio. Za radnu knjižicu ni ne znam da imam dok ne mijenjam firmu.

14 godina
neaktivan

Skrecete sa teme  :)

AA
12 godina
neaktivan
ECDL napredni

Ljudi zanima me gdje mogu nabaviti literaturu za napredni ECDL i to za office 2007? Naime, na internetu sam našao samo od KING ICT-a ECDL Priručnik napredni i to za office 2003. Meni treba 2007-ica. Želio bih to ako je moguće položiti bez bacanja novaca na tečajeve. Za to mi je potrebna litaratura. Ako imate korisne informacije, pomagajte.

Ako netko od vas prodaje tu literaturu, slobodno mi se javite prek privatne poruke.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
titan224 kaže...

Ljudi zanima me gdje mogu nabaviti literaturu za napredni ECDL i to za office 2007? Naime, na internetu sam našao samo od KING ICT-a ECDL Priručnik napredni i to za office 2003. Meni treba 2007-ica. Želio bih to ako je moguće položiti bez bacanja novaca na tečajeve. Za to mi je potrebna litaratura. Ako imate korisne informacije, pomagajte.

Ako netko od vas prodaje tu literaturu, slobodno mi se javite prek privatne poruke.

Posudi u knjiznici. Posudis prvu knjigu, naucis, polozis i vratis. Ne znam kakvi su rokovi za vracanje u tvojoj najblizoj knjiznici, ali obicno se moze i produzivati rok posube, pa mislim da se ima dovoljno vremena za polaganje ispita.

pozz

12 godina
neaktivan
bmikic kaže...
titan224 kaže...

Posudi u knjiznici. Posudis prvu knjigu, naucis, polozis i vratis. Ne znam kakvi su rokovi za vracanje u tvojoj najblizoj knjiznici, ali obicno se moze i produzivati rok posube, pa mislim da se ima dovoljno vremena za polaganje ispita.

pozz

Ma u knjižnicama sam našao samo knjige za osnovne module. Za napredne module ih nema.

14 godina
neaktivan

imam ti ja od algebre programe, sve detaljno objasnjeno za ecdl-ove..preko njih sam ja ucio za napredne.

I nadi na net-u +ispite' za vjezbanje..tako ces jedino naucit. i imam ti ja knjigu za napredne ecdl-ove

AA
12 godina
neaktivan

a ti programi i knjiga su rađeni prema officu 2007-ici ili 2003.? Meni treba 2007. ajd da se čujemo prek privatne poruke da tu ne kontaminiramo prostor.{#}

Kaj se ispita za vježbanje tiče, na netu sam našao samo jedan (predispit) za svaki od tih naprednih modula i to za office 2003. Pitanja su malo zastarjela.

14 godina
neaktivan

excel

AA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice