Ma slika je vjerojatno bolja nego na mojem G3, ali...
Na androidauthority-ju sam gledao recenziju i njima uključivanje HDR-a npr. ne daje nikakvu razliku od recimo običnog snimka.
I na drugim recenzijama, kad se zumira, ali i bez zuma, slika je onako... nije baš oštra.
Sad me zanima, jesu li to uspjeli sa tim updateom ispraviti/poboljšati.
Na početku je bio baš neki bug sa kamerom gdje kamera nije fokusirala kako treba, pa su to ispravili.
Ali ostalo je i dalje to da slike ispadaju malo mutnjikave.
lp
De mi reci kako/koliko bolja je slika na mobu sada.
Koliko sam čitao recenzije, svima kamera daje nekako zamućenu sliku, nema oštrine.
Ja isto imam G3, a svrbi me uzeti ovaj Mate8
Ja sam inače prešao sa G3 na Huawei Mate 8 i zadovoljan sam slikama. Evo uslikao sam par slika pa ti pogledaj da li ti kvaliteta odgovara i ovo nije HDR nego obična 12 MP slika na automatskim postavkama.
Evo dvije malte ne iste fotke ali u HDR-u:
Stigao danas preko OTA novi softver B180
Stigao danas preko OTA novi softver B180
Šta točno poboljšava?
Pa ljudi dajte si ručno firmware B320 preko SD kartice, pa B180 je daleka prošlost.
Evo instalirao ovaj b180. Super je što ima pun kufer opcija sa tipkom otiska prstiju.
Pa ljudi dajte si ručno firmware B320 preko SD kartice, pa B180 je daleka prošlost.
Što je toliko bolje na b320 osim navodno kamere?
Toliko nadogradnji i još nisu popravili sporost učitavanja web stranica preko wifi-a.
Toliko nadogradnji i još nisu popravili sporost učitavanja web stranica preko wifi-a.
Nema nikakove sporosti učitavanja web stranica na firmware-u B320 preko wlan-a. Tako da tvoja tvrdnja ne stoji.
Nema nikakove sporosti učitavanja web stranica na firmware-u B320 preko wlan-a. Tako da tvoja tvrdnja ne stoji.
Ima, upravo nadogradio i provjerio.
Neku stranicu otvori jako brzo, neke toliko sporo da zaboravim što sam htio. Da nema Dnset, neznam kako bi koristio ovaj mobitel.
Ajde mi molim te reci koje su to stranice koje ti ne možeš otvoriti tj. otvaraju se milion godina, jer sad si i mene zaintereserao, jer meni ama baš niti jedna nije ni zatrokirala, a kamo li da idem skuhat ručak pa da se ona otvori.
Evo ja uopće nemam tih problema. Znači preko wlan-a sam otvarao u Chrom-u - Index, Meteo, Bug i sve normalno i brzo bez ikakovih namještanja. Ne znam šta bi rekao.

Ako hoćeš da ima najbolje trajanje baterije onda instalirati verziju B152, a najnovija verzija je B320 koja mislim da još nije došla kod nas OTA nego ju moraš instalirati preko SD kartice. Ali definitivno bi trebalo napraviti update, samo treba odabrati na koju verziju software-a želiš ići.
Pozdrav,vlasnik sam Huawei Mate 8 dva dana,zadovoljan sa telefonom do sada.
Cini mi se da W-lan lovi dosta slabo,dali je tako i kod vas?
Imo sam do sada Xperiu Z2 i ona je imala isto slab domet,ali Mate 8 ima jos slabiji.

Pozdrav,vlasnik sam Huawei Mate 8 dva dana,zadovoljan sa telefonom do sada.
Cini mi se da W-lan lovi dosta slabo,dali je tako i kod vas?
Imo sam do sada Xperiu Z2 i ona je imala isto slab domet,ali Mate 8 ima jos slabiji.
Ok hvata wlan signal, jednako kao i na mom starom LG G3. Nemam pojma možda je stvar do firmware-a kojeg imaš, mislim da je na nekoj verziji bio problem sa wlan-om, pa pokušaj napraviti update firmware-a.
Ni na jednoj verziji firmwarea nisam imao problema...
Build nummer: ......B320
Meni na 5m od routera i jednih vrata lovi dvije crtice,sta je malo.U surfanju to se ne osjeti,sta je najbitnije.Ali na 20m i dva zida vjerujem da ne lovi nista,isprobat cu ali prilicno sam siguran da ce biti tako
Probao sam stavit jos jednom B320 firmware i situacija je malo bolja,ali opet nije zadovoljavajuce.
Nadam se dolaskom android 7.0 da ce proradit napokon kako treba.
Probao sam stavit jos jednom B320 firmware i situacija je malo bolja,ali opet nije zadovoljavajuce.
Nadam se dolaskom android 7.0 da ce proradit napokon kako treba.
Čisto pitanja, sa kojim mobom si uopće imao signal kroz 2 zida i 20m wlan. Iskreno sumnjam da ijedan mob bi primao signal kroz takvo nešto, pogotovo ak su zidovi debeli i puni metala to zna biti wlan killer samo takvi.
Spomenuo sam da sam prije mate 8 posjedovo xperiu z2,ona je na primjer lovila.
Spomenuo sam da sam prije mate 8 posjedovo xperiu z2,ona je na primjer lovila.
Pa svaka čast za Sony Xperia Z2, ja to iskreno nisam pokušavao jer imam dosta mobilnog internete (4Gb), a u kući se spajam na wlan samo kada neke veće programe update-am inače wlan na mobu skoro i ne koristim. Ali eto probat ću baš napravit eksperiment sa 2 zida i 20m pa javim sutra.
Vratio sam mob na stock(bio je rootan i TWRP recovery)..sve ok radi ,ali ne mogu odradit factory reset.kad se reseta i dodje do recovery-a nudi samo reboot,shutdown i upgrade recovery-a.kad pokusam napravit upgrade uvijek fail.pokusao preko wifi i 4g...
Bio je na B170 bi pa sam preko fastboota flashao B180.kod flashanja recovery-a imao sam fail pa pretpostavljam da sad imam i dalje stariju verziji recovery-a i tu je vjerojatno problem...sta napraviti?pokusao flashati noviju verziju recovery-a koju sam extractao sa B180 i ne ide...
Ima li kakvi vijesti dal će doći uskoro Android N za Mate 8?