Huawei Mate 8 - Rasprava

poruka: 267
|
čitano: 63.822
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Huawei Mate 8 - Rasprava
Slike kamere su odlične, tko kaže drugačije nema pojma o slikama.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Slike kamere su odlične, tko kaže drugačije nema pojma o slikama.

Ma slika je vjerojatno bolja nego na mojem G3, ali...

Na androidauthority-ju sam gledao recenziju i njima uključivanje HDR-a npr. ne daje nikakvu razliku od recimo običnog snimka.

I na drugim recenzijama, kad se zumira, ali i bez zuma, slika je onako... nije baš oštra.

Sad me zanima, jesu li to uspjeli sa tim updateom ispraviti/poboljšati.

Na početku je bio baš neki bug sa kamerom gdje kamera nije fokusirala kako treba, pa su to ispravili.

Ali ostalo je i dalje to da slike ispadaju malo mutnjikave.

lp

16 godina
mrki_man kaže...
MasterOfDisaster kaže...
Trajanje baterije (na B320) mi je identično kao i na B170, ali je kamera koliko mogu skontat bolja i ima više mogućnosti. A najbolji firmware sa kojim sam ga i kupio je B152 na kojemu je baterija bila barem 30% jača nego na B170 ili B320.

De mi reci kako/koliko bolja je slika na mobu sada. 

Koliko sam čitao recenzije, svima kamera daje nekako zamućenu sliku, nema oštrine.

Ja isto imam G3, a svrbi me uzeti ovaj Mate8 

Ja sam inače prešao sa G3 na Huawei Mate 8 i zadovoljan sam slikama. Evo uslikao sam par slika pa ti pogledaj da li ti kvaliteta odgovara i ovo nije HDR nego obična 12 MP slika na automatskim postavkama.

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Slika 5

Evo dvije malte ne iste fotke ali u HDR-u:

Slika 1

Slika 2

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2016 18:54 (MasterOfDisaster).
14 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Stigao danas preko OTA novi softver B180

0 0 hvala 0
15 godina
mkexx kaže...

Stigao danas preko OTA novi softver B180

Šta točno poboljšava?

16 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Pa ljudi dajte si ručno firmware B320 preko SD kartice, pa B180 je daleka prošlost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo instalirao ovaj b180. Super je što ima pun kufer opcija sa tipkom otiska prstiju.

15 godina
B180 je vec zastario.dostupan je B320,a kod kineza B352...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MasterOfDisaster kaže...

Pa ljudi dajte si ručno firmware B320 preko SD kartice, pa B180 je daleka prošlost.

Što je toliko bolje na b320 osim navodno kamere?

Toliko nadogradnji i još nisu popravili sporost učitavanja web stranica preko wifi-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 20:50 (x18x05x).
16 godina
x18x05x kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Toliko nadogradnji i još nisu popravili sporost učitavanja web stranica preko wifi-a.

Nema nikakove sporosti učitavanja web stranica na firmware-u B320 preko wlan-a. Tako da tvoja tvrdnja ne stoji.

15 godina
MasterOfDisaster kaže...
x18x05x kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Nema nikakove sporosti učitavanja web stranica na firmware-u B320 preko wlan-a. Tako da tvoja tvrdnja ne stoji.

Ima, upravo nadogradio i provjerio.

Neku stranicu otvori jako brzo, neke toliko sporo da zaboravim što sam htio. Da nema Dnset, neznam kako bi koristio ovaj mobitel.

16 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Ajde mi molim te reci koje su to stranice koje ti ne možeš otvoriti tj. otvaraju se milion godina, jer sad si i mene zaintereserao, jer meni ama baš niti jedna nije ni zatrokirala, a kamo li da idem skuhat ručak pa da se ona otvori.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 21:23 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo video, pogledaj sam.

Sve ugašeno na wifiju. Samo mob spojen.

Bez Dnest

Sa Dnest

16 godina
Huawei Mate 8 - Rasprava

Evo ja uopće nemam tih problema. Znači preko wlan-a sam otvarao u Chrom-u - Index, Meteo, Bug i sve normalno i brzo bez ikakovih namještanja. Ne znam šta bi rekao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Misilo sam da je do mog wifi, probao na poslu i kod kolege, otvara sporo. Preko mreže normalno radi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
To je jos jedan od razloga zasto ne idem na B320.neki su prijavili i da im se bootloader nakon nadogradnje zakljucao i ne mogu ga ponovo otkljucati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Supruga ima ovaj mob s verzijom NXT-L29C432B103. Ponuđen je update. Što točno dobije updateom? Da li ga je preporučljivo napraviti?
TrustNo1

0 0 hvala 0
15 godina
Ako ga instaliraš preko mobitela, onda ti piše za šta je update.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Miki77 kaže...
Supruga ima ovaj mob s verzijom NXT-L29C432B103. Ponuđen je update. Što točno dobije updateom? Da li ga je preporučljivo napraviti?

Ako hoćeš da ima najbolje trajanje baterije onda instalirati verziju B152, a najnovija verzija je B320 koja mislim da još nije došla kod nas OTA nego ju moraš instalirati preko SD kartice. Ali definitivno bi trebalo napraviti update, samo treba odabrati na koju verziju software-a želiš ići.

14 godina
neaktivan
Huawei Mate 8 - Rasprava

Pozdrav,vlasnik sam Huawei Mate 8 dva dana,zadovoljan sa telefonom do sada.

Cini mi se da W-lan lovi dosta slabo,dali je tako i kod vas?

Imo sam do sada Xperiu Z2 i ona je imala isto slab domet,ali Mate 8 ima jos slabiji.

0 0 hvala 0
15 godina
Kod mene je čisto ok. Nekih 30 metara lovi. Više i ne treba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lecram kaže...

Pozdrav,vlasnik sam Huawei Mate 8 dva dana,zadovoljan sa telefonom do sada.

Cini mi se da W-lan lovi dosta slabo,dali je tako i kod vas?

Imo sam do sada Xperiu Z2 i ona je imala isto slab domet,ali Mate 8 ima jos slabiji.

Ok hvata wlan signal, jednako kao i na mom starom LG G3. Nemam pojma možda je stvar do firmware-a kojeg imaš, mislim da je na nekoj verziji bio problem sa wlan-om, pa pokušaj napraviti update firmware-a.

15 godina
Dobro lovi wlan signal.ne bas kao recimo Motorole,ali nije lose...
Ni na jednoj verziji firmwarea nisam imao problema...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 8 - Rasprava

Build nummer:   ......B320

Meni na 5m od routera i jednih vrata lovi dvije crtice,sta je malo.U surfanju to se ne osjeti,sta je najbitnije.Ali na 20m i dva zida vjerujem da ne lovi nista,isprobat cu ali prilicno sam siguran da ce biti tako

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lijep pozdrav,ukratko da javim da moj primjerak na 20m i dva zida ne hvata nikakav wlan signal.Nadam se da je vise do softwera a ne hardwera.
Probao sam stavit jos jednom B320 firmware i situacija je malo bolja,ali opet nije zadovoljavajuce.
Nadam se dolaskom android 7.0 da ce proradit napokon kako treba.

0 0 hvala 0
16 godina
Lecram kaže...
Lijep pozdrav,ukratko da javim da moj primjerak na 20m i dva zida ne hvata nikakav wlan signal.Nadam se da je vise do softwera a ne hardwera.
Probao sam stavit jos jednom B320 firmware i situacija je malo bolja,ali opet nije zadovoljavajuce.
Nadam se dolaskom android 7.0 da ce proradit napokon kako treba.

Čisto pitanja, sa kojim mobom si uopće imao signal kroz 2 zida i 20m wlan. Iskreno sumnjam da ijedan mob bi primao signal kroz takvo nešto, pogotovo ak su zidovi debeli i puni metala to zna biti wlan killer samo takvi.

14 godina
neaktivan
Huawei Mate 8 - Rasprava

Spomenuo sam da sam prije mate 8 posjedovo xperiu z2,ona je na primjer lovila.

0 0 hvala 0
16 godina
Lecram kaže...

Spomenuo sam da sam prije mate 8 posjedovo xperiu z2,ona je na primjer lovila.

Pa svaka čast za Sony Xperia Z2, ja to iskreno nisam pokušavao jer imam dosta mobilnog internete (4Gb), a u kući se spajam na wlan samo kada neke veće programe update-am inače wlan na mobu skoro i ne koristim. Ali eto probat ću baš napravit eksperiment sa 2 zida i 20m pa javim sutra.

15 godina
Imam jedan specifican problem koji ne nalazim na xda.
Vratio sam mob na stock(bio je rootan i TWRP recovery)..sve ok radi ,ali ne mogu odradit factory reset.kad se reseta i dodje do recovery-a nudi samo reboot,shutdown i upgrade recovery-a.kad pokusam napravit upgrade uvijek fail.pokusao preko wifi i 4g...
Bio je na B170 bi pa sam preko fastboota flashao B180.kod flashanja recovery-a imao sam fail pa pretpostavljam da sad imam i dalje stariju verziji recovery-a i tu je vjerojatno problem...sta napraviti?pokusao flashati noviju verziju recovery-a koju sam extractao sa B180 i ne ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima li kakvi vijesti dal će doći uskoro Android N za Mate 8?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice