Virtual & Photoshop Tuning - Cars
- poruka: 617
- |
- čitano: 201.731
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da odmah možemo prekinuti natjecanje jer natjecanje nije natjecanje između 2 rada.... Neznam da produžim rok do 15. za predaju pa se možda netko sjeti predati rad.
Mislim da odmah možemo prekinuti natjecanje jer natjecanje nije natjecanje između 2 rada.... Neznam da produžim rok do 15. za predaju pa se možda netko sjeti predati rad.
pa ima povise radova -.-'
Sorry svima kaj sam bio offline, t-comov internet me zajebb pa nisam uspio uploadati rad. Ide li glasanje kako?
Ja nisam glasovao jer sam očekivao još radova...
Glasanje je jučer završilo sa neriješenim. Ova runda je bila za .......
Ja već odavno radim na drugom radu
pitanjce: u kojem programu nabrijavate aute i gdje ga nabiviti besplatno -_-
plese odg!!!
pitanjce: u kojem programu nabrijavate aute i gdje ga nabiviti besplatno -_-
plese odg!!!
ti si stvarno...****** naslov govori photoshop i virual ?? uzmi photoshop CS4 nema ga besplatno ali ima alternativa ...cudim se kako si uopce naletio na ovaj forum kad nikad nisi cuo za photoshop!?!?
sad bezveze tema pada u zaborav a bas je zanimljiva.Ajde ako je born stavljo prosli puta a ima samo 2 rada onda neka stavi mitsuoka.
Neka Fićo stavi svoj rad da vidimo to...
evo se ja malo igrao
Dobro uređuješ aute, ali ovo igranje s toplim/hladnim bojama i karbonom mi jednostavno ne paše. TD ti neću dat zbog truda
evo se ja malo igrao
Dobro uređuješ aute, ali ovo igranje s toplim/hladnim bojama i karbonom mi jednostavno ne paše. TD ti neću dat zbog truda
ovo mi je bilo dosadno nakon jedne pijanke.... cini mi se da je povod bia nabavka domace orahovice tako da sad cu napravit nesto smisleno veceras se neide nigdi, fibra dere tako da
Evo jedan moj vorkinprogres
iscekujem zavrsetak ovoga rada...
Probudili ste mi zelju za ovim tak da se bacam na posao cim "kupim" photoshop.
evo jos mali napredak, ne stigne se uz lektiru :(
Koliko vidim zazelenio si prednji kraj i izrezao auto iz pozadine, ajd plz pročitaj koji tutorial i udri neke veće promjene
evo jos mali napredak, ne stigne se uz lektiru :(
Koliko vidim zazelenio si prednji kraj i izrezao auto iz pozadine, ajd plz pročitaj koji tutorial i udri neke veće promjene
čekaj malo... nije ni gotovo ni nista.. a ne zelin neke ogromne promjene, a i neman vrimena, neki ljudi mozda uz skolu imaju i zivot šala naravno ali mi se trenutno neda minjat branike i tako cekaj sad, i malo bolje promotri sliku, i nisam izrezao iz pozadine
Evo ja sam isto početnik pa sam uspio nesto napravit od BMW-a M3
Varaš ? kak si ga uspio spustiti a da se dio slike iznad ne primjecuje ?
Evo ja sam isto početnik pa sam uspio nesto napravit od BMW-a M3
Varaš ? kak si ga uspio spustiti a da se dio slike iznad ne primjecuje ?
lol, nekuzim zasto to nebi bilo moguce? Nauci malo radit u PS-u, pa ces skuzit da je skorom sve moguce.
hehehe... ma nevaram, postoji onaj prst za zamucivanje i samo ides po ctrtama i onaj alat za kopiranje djela slike i ispadne super... jel imate jos kakvih onak natjecanja da zadate neki auto pa ta se tunira u photoshopu? ja bi volio probat...
Smudge tool i Clone stamp tool ak sam dobro napisao... hehehehe
Jel zna tko za kakve tutorijale na hrvatskom za car tuning photoshop?
Bilo je prije nesto cinimise u casopisu Overdrive...
hehehe... ma nevaram, postoji onaj prst za zamucivanje i samo ides po ctrtama i onaj alat za kopiranje djela slike i ispadne super... jel imate jos kakvih onak natjecanja da zadate neki auto pa ta se tunira u photoshopu? ja bi volio probat...
Da samo sto sam ja radio u paint netu a ne u PS-u
s obzirom da si radio u paintu super je ispalo...
Imaš na PStuning forumu tutoriale i natjecanja, samo se registriraš i to je to