treba sad u novi post svi mi objavit finalne radove jer je sad sve negdi okolo, lg tvoj rad uopce ne vidin di je
Virtual & Photoshop Tuning - Cars
- poruka: 617
- |
- čitano: 201.721
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
treba sad u novi post svi mi objavit finalne radove jer je sad sve negdi okolo, lg tvoj rad uopce ne vidin di je
Ovo je najpametnije i nemojte davat linkove nego baš sliku.
Nemogu staviti sliku vec samo link, molim vas za pomoc !
aj ali ja cu stavit 'vako
Stavljeno...
Znači evo prijavljenih, a boldirani su koji još nisu stavili rad na glasanje:
1. Fićo_CoD 5
2. Hrvojestr
3. BORN
4. Mitsuoka
5. lg-viewty
A evo i mog:
http://img690.imageshack.us/img690/8520/golfvprostreetconceptco.jpg
@cappy, moraju davati i linkove jer je recimo ovdje kad uploadam text "Golf V Pro..." zamuti se, a i da vidimo greškice... zato ipak moramo linkove stavljati...
Nije još predao Hrvojestr pa ne znamo još
i ne spamajte više radi urednosti glasanja
meni je ovaj auto stvarno bezveze uređen
j*bem ti a piše da nema pisanja radi urednosti...sry
Sorry zbog posta ali vidim da neki više thumbs upova stavlaju. Možete glasati samo za jedan auto.
Evo moj:
BTW kad završava glasanje?
mozda da si za jedno 2 nijanse tamniju boju stavio ... ali dobar je....
Lijepo.... Šteta šta se nisi prijavio, čekaj slijedeće natjecanje...
Opet nema ulaza :)
Obrisano
Kakvog ulaza ?
U AUTO
Obrisano...
Kako si onu astru obojao u bilo, nikako mi to ne uspjeva.
Kakvog ulaza ?
U AUTO
Slušaj. 21. je stolječe, danas svaki tunirani auto se otvara na daljinski. To je IN. :-)
Al ovo je OT. A sad evo moj rad, iako se nisam prijavio
.....
Kad je proglasenje pobjednika???
Nije još rok završio
ovo je jedan od meni boljih radova,ako ne i najbolji jos da si naprijed stavio neki brugi branik tipa GTI ili nesto drugacije...
ovo je jedan od meni boljih radova,ako ne i najbolji jos da si naprijed stavio neki brugi branik tipa GTI ili nesto drugacije...
Dobar je samo što mu je zadnja felga flat i nema sjene na mrežici, karbon treba biti sitniji i imat više refleksija
ROK JE ZAVRŠIO
a kol'ko vidim Hrvojestr nije predao pa nećete moći glasati za njega
Neka glasanje počne!
Glasajte za gore navedene radove, ali samo za one koji su ispisani na listi ispod...
Glasanje traje do 20.12.
Greške koje sam primijetio:
Fićo_CoD 5 - nepravilne selekcije oko guma, natpis "Pro Street Concept" na registraciji je off.
BORN - ostao crveni odsjaj auta na cesti, mrežica nema sjene, felge su flat, nemaju diskove i nisu dobro rotirane.
Mitsuoka - OMG! voda je off, auto uopće ne leži na pozadini tj. kamenjima jer nije isti kut, jako loše selekcije, kao početniku ti savjetujem da na radovima promijeniš boju, spustiš ga, zatamniš stakla i eventualno mu promijeniš felge i to je to. Probaj to napravit za sljedeći contest i vidjet ćeš da ćeš pobrat više glasova, a i auto će puno bolje izgledati...
lg-viewty - ostao crveni odsjaj auta na cesti, prednji branik je off.
To je od neba odsjaj xD
da sam na vrime se prijavia i ja bi bia u konkurenciji..šteta...
Nisi tekturu na prednjem dijelu auta stavio u perspektivu. Malo to popravi da bude realnije.
Nisi tekturu na prednjem dijelu auta stavio u perspektivu. Malo to popravi da bude realnije.
a TO BI bilo što i kako