Update: 40% teksture je gotovo, još me dosta posla čeka. kada završim s izradom dodam par efekata da to izgleda na nešto.
Ovo je ZAKON!
Update: 40% teksture je gotovo, još me dosta posla čeka. kada završim s izradom dodam par efekata da to izgleda na nešto.
Ovo je ZAKON!
A-MA-ZING! Jednostavno očaravajuće...
Made in DirectX11 :P
Hvala, samo radi vas sredim normal mapu pa bude još bolje. Ali naravno kada sve dovršim do kraja.
Hvala, samo radi vas sredim normal mapu pa bude još bolje. Ali naravno kada sve dovršim do kraja.
A to bi trebalo biti otprilike kada?
Evo manji update straznjeg kraja.
Super! Meni ta "grafika" broda izgleda poput one iz Team Fortress 2.
Kroz 5-6 dana, bilo bi i prije no ove vručine ubijaju moju volju za radom.
Kroz 5-6 dana, bilo bi i prije no ove vručine ubijaju moju volju za radom.
E tu se slažem!
Evo pokušavam radit skylinea, tako sporo ide, mal radim pa onda prestanem, pa opet....stvarno je nemoguće radit po toj vručini, šta će tek kasnije bit :S
Nop, bude kada budu bolja vremena
Clay is allways fun
Odlično to napreduje!
Hvala. BTW treba ovu temu negdje premjestit di ima dugme hvala pod hitno. Recimo u podforum "Graficki programi" TU if you agree
Hvala. BTW treba ovu temu negdje premjestit di ima dugme hvala pod hitno. Recimo u podforum "Graficki programi" TU if you agree
Istina,npr.meni vi govorite za ploču odlično napreduje i onda ja moram spamat sa hvala,tako a bi trebalo u podforum Grafički programi smjestit jer to ipak ima veze s 3d modeliranjem,znači modovi premještajte temu u Grafički programi,btw. Mislave tvoj rad je fatamorgana
Ma ne neka tema bude gdje je, jer kada bi se premjestila i kada bi imali mogućnost gumba hvala, broj zvjezdica bi se ljudima drastično povećao i bilo bi dosta spama u ovoj temi.
Ovako je bolje, tu se druži ekipa koju ovo zanima pa eto. Uostalom ako imate pitanja ili želite nekome zahvaliti imate PP.
Ma ne neka tema bude gdje je, jer kada bi se premjestila i kada bi imali mogućnost gumba hvala, broj zvjezdica bi se ljudima drastično povećao i bilo bi dosta spama u ovoj temi.
Ovako je bolje, tu se druži ekipa koju ovo zanima pa eto. Uostalom ako imate pitanja ili želite nekome zahvaliti imate PP.
Istina svi bi počeli imat puno zvjezdica,ma znate šta ako smo do sada mogli pratiti ovu temu bez gumba "hvala" onda možmo i dalje,meni to iskreno nije ni važno.
Evo update podmornice; za sad model ima cca 480 000 polygona. Još moram napraviti robotske ruke i zadnja dva thrustera, te još par sitnih detalja i to je onda više-manje to.
Nevalja!
Fulao si cijeli football!
Nemaš zubaca na onim trakicama za kablove!
Evo update podmornice; za sad model ima cca 480 000 polygona. Još moram napraviti robotske ruke i zadnja dva thrustera, te još par sitnih detalja i to je onda više-manje to.
Steta sto nema neki triple thumbs up jer ovo je odlicno.
Super si ovo napravio. Kao da je slikano fotoaparatom!
Odlično!
Jedino, ove žute cijevi me podsjećaju na kateter...
Inače, good work, man!
Odlično!
Inače, good work, man!
nebi znal; nisam nikad imao katater Al tak su na slikama, pa reko, on ću ih i ja takve napraviti
Odlično!
Inače, good work, man!
nebi znal; nisam nikad imao katater Al tak su na slikama, pa reko, on ću ih i ja takve napraviti
Hahaha, nisam ga ni ja imao, hvala Bogu.
Ali kad radiš u bolnici, posebice na neuro... hehe
Da ne oftopičarimo...
@Denis, good work man!
Može li mi netko reći koliko bi najviše poligona trebalo imati npr. jedna low-poly palma (drvo)?
Za igre...