evo par mojih radova
Nevjerujem da si ovo napravio. Da si stavio samo 2. i 3. povjerovo bi ti jer nisu komplicirane za napraviti. Ali ova 1., to ti nevjerujem.
evo par mojih radova
Nevjerujem da si ovo napravio. Da si stavio samo 2. i 3. povjerovo bi ti jer nisu komplicirane za napraviti. Ali ova 1., to ti nevjerujem.
haha djecko moj ja ni ne trazim da vjerujes od mene,ovu sam sliku pravio 4 dana,a to hoce li mi neko vjerovati il ne to me ne interesuje ;)
haha djecko moj ja ni ne trazim da vjerujes od mene,ovu sam sliku pravio 4 dana,a to hoce li mi neko vjerovati il ne to me ne interesuje ;)
Eto ako si je radio stavi ovdje psd da vidimo
iz glave :D
evo postavio sam psd na rapidshare http://rapidshare.com/files/319402491/arnela.rar.html
Svaka čast, kolko vidim i nije toliko komplicirano kolko se čini, većinom uporaba brusheva, ali odakle ti inspiracija za to napraviti. To je umene najveći problem, neznam šta želim napraviti. Kad mi sine ideja obično bude polunedovršena pa i slika nije toliko dobra na kraju. Ako smijem znati, šta si po zanimanju jer ako ti je ovo hobi, mogu mislit kako se samo poslu posvetiš
Svaka čast, kolko vidim i nije toliko komplicirano kolko se čini, većinom uporaba brusheva, ali odakle ti inspiracija za to napraviti. To je umene najveći problem, neznam šta želim napraviti. Kad mi sine ideja obično bude polunedovršena pa i slika nije toliko dobra na kraju. Ako smijem znati, šta si po zanimanju jer ako ti je ovo hobi, mogu mislit kako se samo poslu posvetiš
heh hvala,vjeruj i ja slabo kad imam inspiraciju,ovo sam iz dosade napravio,al et ipak na kraju ispade dobra slika hehe,a trenutno sam 3. razred srednje skole a ovim se bavim oko 3 godine al et u te 3 godine jos ni jednom nisam uzeo da napravim neku sliku a da se bas ozbiljno posvetim :)
Svaka pohvala legendo, ovaj prvi rad si uradi j*beno dobro.
Svaka pohvala legendo, ovaj prvi rad si uradi j*beno dobro.
hvala puno :D
Cek, to je ono iz buga novog?
super je
Cek, to je ono iz buga novog?
super je
Da, to je iz Buga, samo primjenjeno na drugoj slici, mogao sam ja to bolje, samo sam se žurio...
evo jos par radova od mene,nadam se da nije lose :)
Radiš li ovo preko nekog tutoriala ili iz glave?
Radiš li ovo preko nekog tutoriala ili iz glave?
iz glave,prije god dana sam skoro sve radio preko tutora al nije vise interesantno hehe
Da neradis ti to mozda preko one stranice za pravljenje wallpapera?
:S:S:S kakve stranice,sve slike radim u ps cs4
Dobro, nemoj se ljutit, samo me podjestilo na neku stranicu na kojoj se takve slicne slike mogu pravit jako jednostavno... Al nazalost, neznam kako se zove stranica...
Dobro, nemoj se ljutit, samo me podjestilo na neku stranicu na kojoj se takve slicne slike mogu pravit jako jednostavno... Al nazalost, neznam kako se zove stranica...
hehe ma ne ljutim se :P a nisam dosad znao za stranicu
Bome si ju dobro popravio!:D ...Imas dara!
Evo kritike, sve ok samo si sve tolko zblurao da si izgubio na ostrini i sve mi izgleda mutno....
Je u pravu si malo je previše blura. Uglavnom htio sam ono dodati samo malo ne puno.
Znam da tema nije za ovo pitanje ali moram pitati jer me jako zanima, da ne otvaram novu temu. Jel znate koji je ovo photoshop Adobe Photoshop Elements 8, jel nesto naprednije ili je nesto slicno (malo stariji Photoshop). Jako mi se svidza njegov GUI pa bih zelio da ga imam, ajde hvala ko god odgovori.