Zamjena ventilatora na gigabyte 4850

poruka: 9
|
čitano: 1.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav! imam nekoliko starih 48x0 kartica. Sapphire 4850 neispravna crna slika, gigabyte 4850 sa  neispravnim ventom i gainward 4850 sa 8 pinskim napajanjem. Imam i jednu 4890 sa artefaktima.

-Sapphire 4850 i 4890 ce ic na reball.

-Gainward golden sample trebam istestirati ali nemam 8 pinski kabel, da li smijem prikljuciti 6 pinski?

-Koji kuler da uzmen za srediti gigabyt 4850, znaci da li da mijenjam samo fan na kuleru, ili da uzmen nesto tipa accelero l2 ili mi preporucate nesto trece. Da stavim kuler sa sapphirove?

Dakle od 4 nemam niti jednu trenutno upotrebljivu. Imam jedan komp za na selo pa bi udrija neki cf da mogu zavrtit sta kad samo gore!

Unaprijed Hvala na savjetima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zamjena ventilatora na gigabyte 4850

- pa valjda imas negdje 8 pinski adapter , mozda si dobio s grafom , mozes probat  prikljucit 6 pinski

- prvo , ako su ventovi na hladnjacima isti , onda samo vent zamijeni ! Ili cijeli hladnjak , da ne kupujes bezveze novi Accelero !

Music As A Weapon !!
17 godina
odjavljen

Na gigabajticu stavi bilo kakav 80 milimetarski vent i miran si. To je ona što ima zalmanov hladnjak sa fiksnom brzinom vrtnje ventilatora, ne?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo gainward je ispravna stavija san je u main komp isprova.

sa sapphire sam prebacio kuler na gigabyte ali mi svi oni mali cipovi ostaju goli,na original kuleru su naslonuti na njega. Oce li to bit problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da onda stavim cooler  s sapphire i uzmen ovaj kit za cipove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neduzan a kaznjen kaže...

evo gainward je ispravna stavija san je u main komp isprova.

sa sapphire sam prebacio kuler na gigabyte ali mi svi oni mali cipovi ostaju goli,na original kuleru su naslonuti na njega. Oce li to bit problem?

Pa , mogli bi se pregrijavati ! Valjda imas doma kakve ježiće , ili kupis !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan

iden put splita pa cu onda kupit ovaj mali kit sa heatsinkovima i lipilom. valjda ce pasat! hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja imam   Gainward 4850  gas 512  mb    Spalo mi kućište i  pojavili se artifekti   dali neko zna nesta  probo sam je ispec  nisam nista dobio   isto sve radi  vidi se slika i sve samo sto baca neke boje  po ekranu tj  artifekte jel bi tjeo mjenjat nesta    vidim da imas dosta kartica

11 godina
neaktivan
neduzan a kaznjen kaže...

Pozdrav! imam nekoliko starih 48x0 kartica. Sapphire 4850 neispravna crna slika, gigabyte 4850 sa  neispravnim ventom i gainward 4850 sa 8 pinskim napajanjem. Imam i jednu 4890 sa artefaktima.

-Sapphire 4850 i 4890 ce ic na reball.

-Gainward golden sample trebam istestirati ali nemam 8 pinski kabel, da li smijem prikljuciti 6 pinski?

-Koji kuler da uzmen za srediti gigabyt 4850, znaci da li da mijenjam samo fan na kuleru, ili da uzmen nesto tipa accelero l2 ili mi preporucate nesto trece. Da stavim kuler sa sapphirove?

Dakle od 4 nemam niti jednu trenutno upotrebljivu. Imam jedan komp za na selo pa bi udrija neki cf da mogu zavrtit sta kad samo gore!

Unaprijed Hvala na savjetima!

AJd Javi se   da se dogovorimo nesta

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice