Zacrni se slika na monitoru - jel krivac ATI 5770

poruka: 12
|
čitano: 5.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam jedan neobičan ptroblem koji me više nervira nego mi predfstavlja problem, no svejedno bih ga se volio riješiti.

Naime, kada upalim PC- desktop  i kada se podignu winsi ( sedmica, 64 bit) na trenutak  se zacrni ekran i nakon toga vrati u normalu. Znači, to traje optrilike jednu sekundu, nikad dulje, obavezno se to dogodi kad se upali komšp i kasnije više se nikako ne ponavlja. tek se pojavi kada bih išpao ponovno paliti , ili restartati komp.

U radu ne smeta ništa.

Imam atijevu grafičku sapphire-ovu 5770, primjetio sam da se to pojavilo otako sam stavljao nove drivere ( original su 10.5 bili), i imam dojam da se to pojavilo otkako sam stavljao nopve inačice drivera. No, ovome već sada ima 5-6 mjeseci i mislio sm da će se s nekom od novijih inačica drivera stvar riješiti , no nije, a probao sam 4-5 različitih inačica....

I da stvar bude interesantnija, vratio sam originalne ( imam cd sa original driverima no nažalost ni sa originalom se nije vratilo sve na svoje mjesto.

I sada, jel to do drivera uopće ili do nečeg drugog. uglavnom, svaki savjet je i više nego dobrodošao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma nebi rekao da je to ikakav problem ali probaj updejtat drivere pa ako nastavi scekaj neki bolji odgovor. 

btw: Kod mene bude crno i po 3-4 sekunde

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ak ti ne izbaciva u igricama (kao nesto sto ce najvise opteretiti i zagrijati ) i ne hice crne ekrane nemas frke 

Mozes probati Os reinstalirati pa vidjet dali ce opet isto

0 0 hvala 0
17 godina

Meni se to događalo dok sam imao uključene gadgete na desktopu. Ako su ti uključeni, probaj ih isključiti.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 15:38 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zacrni se slika na monitoru - jel krivac ATI 5

da, imam gadgete(sat),isprobat ću s time, no ne vidim neku vezu. jesi li vraćao gadgete iza, jesu se popravile stvari nakon toga

17 godina

Ne vidim niti ja, no prestao mi se zacrnjivati monitor.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

a baš si me od srca nasmijao. evo idem i ja to oprobati, pa ću vidjeti hoće li se više događati....

16 godina
neaktivan

Driversweeper probaj obavezno ako ovo s gadgetima ne uspije, moras u safe modu to radit samo (sa driver sweeperom)

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na sugestiji, no vrlo dobro poznam  driversweeper koji mi je nanio jako jako puno problema i uistinu ga ne namjeravam koristiti nikada više.

17 godina

No, sad me interesira da li je problem riješen...

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Zacrni se slika na monitoru

Pozdrav

Ja imam slican problem. Meni se to u pocetku događalo isto kao i vama zacrni jednom i to je to ali nije mi to smetalo no sada mi se to događa svakih tri do četri minute da mi zacrni i stvarno me pocelo iritirat. Na desktopu nemam nikakve gadgete niti sam ih ikad palio. Dali postoji kakvo rješenje za to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.12.2014 23:37 (nikola1993).
13 godina
neaktivan

Koje drivere koristiš?

Meni su zadnji Omega driveri 9/12/14 pravili probleme,

pa sam vratio 14.9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: