Pozdrav,
imam jedan neobičan ptroblem koji me više nervira nego mi predfstavlja problem, no svejedno bih ga se volio riješiti.
Naime, kada upalim PC- desktop i kada se podignu winsi ( sedmica, 64 bit) na trenutak se zacrni ekran i nakon toga vrati u normalu. Znači, to traje optrilike jednu sekundu, nikad dulje, obavezno se to dogodi kad se upali komšp i kasnije više se nikako ne ponavlja. tek se pojavi kada bih išpao ponovno paliti , ili restartati komp.
U radu ne smeta ništa.
Imam atijevu grafičku sapphire-ovu 5770, primjetio sam da se to pojavilo otako sam stavljao nove drivere ( original su 10.5 bili), i imam dojam da se to pojavilo otkako sam stavljao nopve inačice drivera. No, ovome već sada ima 5-6 mjeseci i mislio sm da će se s nekom od novijih inačica drivera stvar riješiti , no nije, a probao sam 4-5 različitih inačica....
I da stvar bude interesantnija, vratio sam originalne ( imam cd sa original driverima no nažalost ni sa originalom se nije vratilo sve na svoje mjesto.
I sada, jel to do drivera uopće ili do nečeg drugog. uglavnom, svaki savjet je i više nego dobrodošao.