XFX HD7770 + S1 Plus

poruka: 8
|
čitano: 914
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
XFX HD7770 + S1 Plus

Zanima me ako bi se dao Accelero S1 Plus namontirati na XFX HD7770 Core Edition jer ovaj stock hladnjak je tako dugo tiho dok ne pokrenem super mario. onda sve ode k vragu i kuciste pocne letjet po sobi kolko se ta mala bestija vrti. najvise me brine zbog hladenja koje je xfx stavio na VRM jer ako je S1 predug, sumnjam da bi smio skinuti hladenje s VRMa (osim ako se u setu ne dobe neki djelovi za VRM pa nisam skuzio).

Hvala.

Kartica Kartica
Zaokruzeni VRM Zaokruzeni VRM
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
17 godina
Re: XFX HD7770 + S1 Plus

mislim da bi trebalo stati. evo kako je kod mene. ak trebas jos koju mjeru javi

16 godina
XFX HD7770 + S1 Plus

vidim da imas l2 pro ili plus a ja mislim na S1 (pasivac). kolko citam, zauzeo bi mi i treci slot na kucistu sto je nepriohvatljivo jer imam wireles karticu ustekanu ispod grafe. sad gledam scythe setsugen iako mi se S1 najvise svida. proklinjem dan kad sam prodao hd5750 od powercolora koja je na sebi imala l2 pro. tisina sve do 74°C. ovdje vec na 55 pocinje kriza :(

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
17 godina
XFX HD7770 + S1 Plus

u jb. ja precitao jedno, drugo skopcao u glavi. pa kaj uzmi s1. dobijes s njim male hladnjake za memoriju i vrm. samo se zaljepe na njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XFX HD7770 + S1 Plus

Strpi dok opet nebude kod nas dostupan L2 Plus , cisto dovoljan za tvoju grafu !

Inace sa svim Accelero hladnjacima dobis pasivce , ljepilo i sve sto ti treba za montiranje !

Setsugena nemoj uzimat jer nje bas tih na full okretajima ( 33dBA ) , a i tvoje grafe nema na listi kompatibilnih kartica s njim !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Tebi je problem u provjetrenosti kućišta - meni kartica nejde preko 55°C, zanemarivo tiha.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
15 godina
XFX HD7770 + S1 Plus

@Bass

Daj si u npr. MSI Afterburneru podesi fan profil da ti pod opterecenjem nebude bucna , a da temp. budu u granici normale !

Na koliko % ti se vrti vent dok igras nesto ?  Mozda imas kakve probleme s driverima , si probao kakve druge stavit ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Don Kihoty kaže...

Tebi je problem u provjetrenosti kućišta - meni kartica nejde preko 55°C, zanemarivo tiha.

moguce, u pon stize jos jedan glidestream tako da cu imati 2x120 na gornjoj strani kucista. svejedno, sako imas karticu s 2 venta, ta je osjetno tisa od moje zujalice.

Haf932 kaže...

@Bass

Daj si u npr. MSI Afterburneru podesi fan profil da ti pod opterecenjem nebude bucna , a da temp. budu u granici normale !

Na koliko % ti se vrti vent dok igras nesto ?  Mozda imas kakve probleme s driverima , si probao kakve druge stavit ?

imam profil u speedfanu da mi lagano dize vrtnju do 60% od 40 do 60°C. stavio sam na 70°C da je warning i onda speedfan lupa na 100% vent. tu i tamo cujem da lupa na 100% znaci da kartica dolazi do 70°C sto je (po meni) previse za karticu s TDP<100W.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 7:42 (Bass).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice