XFX ili Gigabyte

poruka: 13
|
čitano: 2.018
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
XFX ili Gigabyte

Dakle... koju odabrati i zašto? Razlika je u nekih 200kn, međutim nemojte to opravdavati kao jedini razlog. Dajte osobna mišljenja o jednoj i drugoj...

Hvala!

Gigabyte 8800GTS , 512Mb GDDR3 256bit, Dual DVI, PCI-X GV-NX88S5       1850kn

XFX 8800GTS GeForce 8800 GTS 650MHz, 512 MB, DDR3 256 bit                  2050kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: XFX ili Gigabyte

koja ima dužu garanciju i bolji bundle!preporučam xfx!

17 godina

XFX puno su bolje...

Rest in peace
17 godina
protjeran
XFX ili Gigabyte

XFX.

Mislim da dodju overclockane,malo su skupe i po meni (ali to je samo moje misljenje) su malo skupe..

Ja bi uzeo defaultnu Gigabyte

Crazy nXc na Cod Uo serverima!!!

0 0 hvala 0
17 godina
XFX ili Gigabyte

Uzmi gigabyte jeftiniji ti je 200 kuna, jedino ako ti sa xfx ne dođe neka igra koju voliš, jer to su ti iste kartice samo neka dođe tvornički sa malo većim taktom, s obzirom da imaju isti hladnjak i memoriju uz malo truda možeš i ti u najmanju ruku dostići te taktove, a onda ti ostane 200 kuna. Po meni najbolji ti je izbor 8800gt od bilo kojeg proizvođača, dosta je jeftiniji a razlika u perfomansama jako mala, drugim riječima što 8800gt ne mogne pokrenuti neće ni 8800gts, ili ne nekim detaljima, a sa njom si uštedio od 500-700 kn ovisno o proizvođaču, a sve te kartice ne ostupaju od nvidi-inog dizajna kojeg ona napravi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX ili Gigabyte

ako je već naclockana , to možda znači da joj je voltaža veća od običnih , to možda znači da se može puno više clockat od gigabyte , i još je razlika u hlađenju i bundleu ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX ili Gigabyte

ako hoćeš kvalitetniju XFX, a ako hoćeš jeftiniju i neverwinter nights 2 gigabyte

0 0 hvala 0
17 godina
XFX ili Gigabyte

Pre sam za Gigabyte. Ako se ne varam, obe u potpunosti prate referentni dizajn i kvalitet samog hardvera je prilično jednak. Uz to, koliko vidim, ova XFX-ova kartica radi na standardnim frekvencijama, 650MHz je uobičajeno za 8800GTS 512MB (overklokovana verzija ima XXX na kraju naziva, a ni kod nje overklok nije neki, 28MHz više za jezgro). Ne znam šta ide uz koju karticu, ali, ne računajući eventualno to, ne vidim zašto bi za XFX platio više.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2008 0:48 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX ili Gigabyte

Ma nije ti to tolko ni važno...Kupi onu s boljim hladnjakom i bundleom (ili koCoolja je ljepša

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX ili Gigabyte

je super, a zakaj svi misle da samo xfx izbacuje tvornicki kloknute kartice?

inace gigabytova 8800gt turbo force radi na 700MHZ, a xfx xxx na 680... no nebitno...

e da i gigabyte ima zalmana za kuler koji je super, a ljudovi najcesce nakon kupnje xfx-a mjenjaju kuler...

no uglavnom probaj uzet graficku istog proizvodjaca koja ti je maticna, ja barem tak kupujem, cak i ima neke logike i uvijek sve super;)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
mujica kaže...

no uglavnom probaj uzet graficku istog proizvodjaca koja ti je maticna, ja barem tak kupujem, cak i ima neke logike i uvijek sve super;)

moram onda kupiti DFI grafičku Cool Smijeh

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts
17 godina
neaktivan
Linoleum kaže...

Dakle... koju odabrati i zašto? Razlika je u nekih 200kn, međutim nemojte to opravdavati kao jedini razlog. Dajte osobna mišljenja o jednoj i drugoj...

Hvala!

Gigabyte 8800GTS , 512Mb GDDR3 256bit, Dual DVI, PCI-X GV-NX88S5       1850kn

XFX 8800GTS GeForce 8800 GTS 650MHz, 512 MB, DDR3 256 bit                  2050kn

XFX-ove grafičke kartice su ti odličan potez! Dolaze overclockirane,sposobne su za još veći OC!
Moja XFX-ova 8800 GTS radi bez problema-pritom je držim overclockiranu!Dakle još su i onda stabilne!
Gigabyte uzmi jedino ako želiš kupiti proizvod po manjoj cijeni,XFX je sve svoje grafičke kartice dobro prodavao-cijena od 200 kn za XFX-evu možeš izdovjiti,imaju ti i čak dulju garanciju!
Ako želiš znati rezultate OC-a,samo kaži i napišem ti ja odmah,naravno ako ne želiš OC onda ne,ali otvoren sam za sva pitanja!Pitaj!

by Mario Novak.
Tko je bio prvi overclocker? Nikola Tesla,prvi je uništio električnu centralu tijekom OC-a.
17 godina
neaktivan
XFX! Kvalitetnije i bolje!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice