Dobra je kartica, jedino kaj dolazi super verzija ...
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.824
- |
- čitano: 6.909.854
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Meh, 573€ za 12GB karticu, cekaj Super verzije da dođu.
na MF su vec po MSRP (689 EUR) jako dobri modeli 9070 XT, konkretno Hellhound. to je vec veoma dobra kupnja, a za 100 EUR vise ima losih verzija 5070 Ti. napokon razdoblje da je nama (as in, Europi) jeftinije i bolje nego u US
Nikako da ljudi ovde zapamte da ne postoje OBJEKTIVNI komentari, svako od nas vuče više na jednu stranu, dali su to AMD vs Intel ili AMD vs Nvidia. Istina je da su kod CPU razlike za 99% mizerne (bez obzira koliko jedni napaljeno navijaju za AMD kao da im je CEO majka Tereza) i idelano kupiš ono šta ti paše u budgetu, kod GPU je svima očito da AMD gubi ispred šupaka iz Nvidije jer za iste pare koliko god vi volili ili ne volili zelene i DLSS, nude više. Mene taj, bar za mene nevidljivi, microstuttering ne smeta i još uvijek mi je fluidnija igra sa DLSS-om na 80fps nego bez DLSS-a na 30-40fps-a.
Uglavnom brojevi su najsigurnije mjerilo gdje nema prostora za subjektivnu interpretaciju i kod slike ispod mislim da je potpuno jasno u kojoj poziciji je AMD. Jer da su toliko bolji u srednjem i nižem segmentu valjda bi ih netko kupovao i to bi se vidilo ispod, kad gle čuda.... Da spuste cijenu svojih grafulja za minimalno 30% možda bi se nešto i promjenilo, ali ako nastave kao do sada vrlo velika šansa je da će u roku 5 godina nestat sa GPU tržišta.