Mislim da bi ovo španjolsko smeće od napajanja to moglo izdržat jer nit ga čujem niti se opterećuje, ali neću riskirat, ić ću na MSI GeForce N750Ti TF 2GD5/OC 2.0 GB OC i onda ću je malo pojačat ako ne budem zadovoljan sa WoT. Hvala na komentarima.
P.S. ne da mi se uzimat napajanje pa da bude korak bolje, to kad buden uzima ispod 1 kW neću uzet i gotovo?
P.S. 2, molim Stjepanj, Pinhead i ostale da prokomentiraju slijedeće:
http://www.tweaktown.com/reviews/6148/msi-geforce-gtx-750-ti-2gb-twin-frozr-gaming-oc-video-card-review/index23.html
ovdje po testu mi se pari da su slične potrošnje, kod 750 TI i R9 270, čak štoviše recimo R9 270 X Sapphire ima overload 290 W, a idle 96, dok ova gore 750 šta mislim uzet ima 317 W, idle 148 W? i tako ima još primjera. Ipak da provam R9?
To tvoje napajanje je dno dna, bilo koje iznad 200kn je bolje od toga, toliko o tvom napajanju. Ljudi misle da je samo broj koji pise ispred "W" bitan, e pa nije, ali nevrijedi objasnjavati, malo se educiraj, procitaj temu o napajanjima za pocetnike.S
Savjet: mijenjaj napajanje i uzmi r9 270, napajanje bi bilo pozeljno npr. xfx, seasonic, fortron, chieftec, corsair 450-550w, jace ti nece trebati, jer na taj cpu ionako nemozes stavit cf, a niti jaci gpu od 270