Puno ljudi je naručilo, skeptičan sam .
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.924.852
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobit ćete kamen u kutiji
sad kad vama grafa stigne a cijena 800-900kn
Pa onda je odbiješ preuzeti i zdravo .
Ma nece, mislim sve je moguce, ali kad su poslali mail za potvrdu narudzbe lijepo pise "ukupno: 38kn" (2 kartice + dostava), ak stvarno bude kak ibme kaze samo cu im to pokazat i nikom nista, ili jednostvano rec da nema nikog doma :D
Kod plaćanja pouzećem ako se to desi samo kažeš da odbijaš preuzeti i stvar je gotova. Nemaš se što objašnjavati. Imaš pravo na to po zakonu, jel kod plaćanja pouzećem dolazi do kupoprodajnog odnosa i obveze tek pri kupovini i ti nisi prisiljen ništa kupiti. Ovo je samo ponuda koja nikog ne veže da nešto mora napraviti.
Kod plaćanja pouzećem ako se to desi samo kažeš da odbijaš preuzeti i stvar je gotova. Nemaš se što objašnjavati. Imaš pravo na to po zakonu, jel kod plaćanja pouzećem dolazi do kupoprodajnog odnosa i obveze tek pri kupovini i ti nisi prisiljen ništa kupiti. Ovo je samo ponuda koja nikog ne veže da nešto mora napraviti.
Tocno, treba samo jos reci da je posiljatelj i dalje vlasnik posiljke a ti postajes vlasnikom posiljke tek pri Potpisu donositelju na uplatnici koju dobivas i placanju uz to naravno, ako odbijes potpisati se na uplatnicu i platit iznos posiljatelj ce u krajnjem slucaju morati snosit i trosak te dostave.
A što ste se uzbacali sa TD-ovima, šalio sam se , znam da se može odbiti, sretno vam bilo, držim fige
, i javite kad stigne kak je ispalo... A jel neko zna kolika bi bila dostava do recimo Vinkovaca?
Svugdje je ista cijena dostave, valjda, ja sam u Zagrebu, meni je 30kn.
Svugdje je ista cijena dostave, valjda, ja sam u Zagrebu, meni je 30kn.
Aha, ja sam u blizini Vinkovaca ili točnije jako blizu Županje ako zante gdje je to pa me zanima, ako je to stvarno tako nebi bilo loše naručiti par njih... Iako mi nije jasno što je to, neka greška ili što , mislim nova GTX460 za 4kn
... Jel znaš kad bi ti trebalo stići?
Znam di je to , pa neznam ipak je to Extreme Digital, valjda ce doc kroz tjedan i meni je jako cudno sto je samo 4kn, al valjda bi vec popravili, ovak stoji vec 4-5 dana.
Naravno da je greška. Javit će se ovaj sljedeći tjedan pa će mo ivdjeti hoće li proći ili ne. Znam da su se takve stvari dešavale već pa treba vidjeti, iako nikad baš za tako male novce .
Zar tamo ne piše nije raspolozivo?
Ajde da piše raspoloživo pa da se svi ko mutavi uhvatite narucivati...ovako
Tako je ! Decki , nista od toga !
Meni piše "za narudžbu"
Meni piše "za narudžbu"
a pogledaj šta piše ispod toga...
Ja sam kupio matičnu kod njih kad je pisalo nije raspoloživo. To se odnosi na preuzimanje odmah. U ovom statusu oni naruče artikl sa centralnog skladišta pa to potraje 10 dana pa i više. Ja sam čekao matičnu dva tjedna ali je na kraju stigla ta matična koju sam naručio koja je cijelo vrijeme kod njih na stranicama u statusu Nije raspoloživo i po cijeni koja je bila kad sam poklikao.
Pozdrav, ja imam svoju HD 7950(i prezadovoljan sam :D), ali sam naletio na ovo, neznam jel prava cijena, ali je sam uzeo 2(pa sta bude), pa ak jos netko hoce: http://www.edigital.hr/Video_kartice/Asus_PCIe_ENGTX460DCTOP/2DI/1GD5/V2_-_GTX460_1GB_GDDR5_Nvidia_video_kartica-p39844.html#specifikaciok
Naručio pa ako prođe prođe
Ja sam kupio matičnu kod njih kad je pisalo nije raspoloživo. To se odnosi na preuzimanje odmah. U ovom statusu oni naruče artikl sa centralnog skladišta pa to potraje 10 dana pa i više. Ja sam čekao matičnu dva tjedna ali je na kraju stigla ta matična koju sam naručio koja je cijelo vrijeme kod njih na stranicama u statusu Nije raspoloživo i po cijeni koja je bila kad sam poklikao.
Ja sam 10tak puta tak nesto narucio sto nije raspolozivo a imalo je normalne cijen i sve je postalo "kraj distribucije" tako ce i ovo u pon,utorak postati....
brijem da smo otisli off topic :D
Ja isto sumnjam da će itko dobiti tu grafu za 4 kn samo kažem da to što trenutno nije raspoloživo ne znači da ih nema. Ali kažem, sumnjam da će biti išta odo ovoga no već se dešavao slično tako da nije nemoguće.
.
Kad sam ja napravio offtopic ovdje popio sam žuti.
Btw. Je li AMD otpisao 5k seriju svojih radeona? Planirao sam to u jednoj trgovini naručiti,ako bi cijena bila u redu.
Kad sam ja napravio offtopic ovdje popio sam žuti.
Btw. Je li AMD otpisao 5k seriju svojih radeona? Planirao sam to u jednoj trgovini naručiti,ako bi cijena bila u redu.
2013?
Jel se može moja MSI HD7750 spojiti s SLI kablom?
ne, jer nema konektor na sebi...7750 bi se trebale spajati samo preko matične, znaci bez CF mostica...
Ali moras imati matičnu koja podrzava CF, te takodjer tvoj procesor je slab da gura 2x7750
ne, jer nema konektor na sebi...7750 bi se trebale spajati samo preko matične, znaci bez CF mostica...
Ali moras imati matičnu koja podrzava CF, te takodjer tvoj procesor je slab da gura 2x7750
Znam da je slab za dvije,samo me informativno zanimalo
koja bi bila nvidia alternativa za ati 7970 a koja za 7950,isto tako zanima me kad mozemo ocekivati 8000 seriju od ati-ja
Za HD 7970 je GTX 680 i GTX 770 od nove serije, a za HD 7950 GTX 670 i GTX 760. Neće biti HD 8000 serije, nego će izaći HD 9000 serija za desktop računala, i to se očekuje u 10. mjesecu. HD 8000 serija kao ime ostaje za nove mobilne AMD grafe ( prijenosnici ).
koja bi bila nvidia alternativa za ati 7970 a koja za 7950,isto tako zanima me kad mozemo ocekivati 8000 seriju od ati-ja
gtx 770 nesto jača od 7970
gtx 760 nešto slabija od 7950
to onako ugrubo...
8*** serija nece ove godine, tek nagodinu, sada kada točno, nema nitko pojma pa čak ni ATI :=)
Edit: pa tomic, nije pitao za 9 seriju :D