- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Puno je i stavljat takav hladnjak na tu karticu i davat 950 kuna za 7770 :)
sve je danas puno kad nemas lovu.
sad u splitu nemam di kupit osim linksa a narucivat pa cekat 7 dana mi je previse.
sad u splitu nemam di kupit osim linksa a narucivat pa cekat 7 dana mi je previse.
Onda okej. Ali svejedno bi triba riješit taj vent/hladnjak, šteta da ova stara propadne
Onda okej. Ali svejedno bi triba riješit taj vent/hladnjak, šteta da ova stara propadne
tu cemo staru rijesit nekom drugom priliko. naravno da je necu bacit. ja jos cuvam svoj stari pc sta sam ga kupija prije 20 godina :D
Imam ti ja tvornicki hladnjak od 5850 ali neznam jel bi ti to pasalo. Posaljem ti ako mislis da pase a ti platis postarinu 10kn putem tiska
Imam ti ja tvornicki hladnjak od 5850 ali neznam jel bi ti to pasalo. Posaljem ti ako mislis da pase a ti platis postarinu 10kn putem tiska
ma ne triba, uzimam ja novu sutra tako da je to rijeseno.
jadni pesek jedva dobil malo pozornosti :/
mozda bi i zaspal da je video bil malo dulji
Zar je tako tesko naci testove na netu ?
Ovaj link neradi - ugl 7990 je nesto jaca od 690 i uocljivo jaca od Titana prema testovima, a pogotovo u ovim benchmark programima, stvar je u tome da je 7970 po sirovoj snazi jaca od gtx 680 ali optimizacije su na strani nvidie, tako da je amd uzeo vremena za izbacivanje ovog radeona jer su morali cekati performanse Gk110 a u medjuvremenu su ocito poradili i na optimizacijama pa su oteli Battlefield 3 koji je trenutno prva bench igra (nebitno sto je izasao crysis 3 - on je trzisno zanemariv) a poznato je da je Battlefield serijal uvijek favorizirao nvidiu, a tako i sa jos nekoliko naslova jer po izlasku 6 nvidia i 7 radeon serije gotovo sve n vidia kartice u istom segmentu su imale bolje performanse od radeona ali ad vise nije tako ili su tu negdje ili radeoni vode, istina ponegdje je nvidia zadrzala prednost ali sve u svemu Bravo za AMD.

Zar je tako tesko naci testove na netu ?
Ovaj link neradi
Ma kako ne radi ? Probaj opet kliknut na ovaj moj link kojeg si citirao ! Svejedno sam gore u svom postu prepravio !
Piše mi da stranica sadrži previše preusmjeravanja poslužitelja.

Neznam , kod mene otvara bez brige !
kod mene takodjer.
2 pitanja, Sapphire 7870 OC verzija za ~100kn više od obične ne OC-ane?
Paše li ta grafička uz ovaj monitor http://www.nabava.net/slike/proizvodi/lg-monitor-w2240t-lcd-215-22_61dc8490.jpg Rezolucija: 1920 x 1080

znam to, nego da ušparam tu razliku i sam OC-am?
Da, 50mhz OC je ništa.
Neznam , kod mene otvara bez brige !
Radi mi sada.
Moze preporuka neke amd grafe do 1500kn. Hvala!

AMD Radeon HD 7850 2GB, neki od modela s 2 vantilatora.
Pogledaj si koji ti odgovaraju duljinom jamstva (2 ili 3 godine), konektorima (brojem, tipom i količinom) i izgledom (bojom, da se uklapa uz ostale komponente).
GTX 660 i HD 7850 2GB

vtx-ica ili safirka 7870? kažu da je logičan odabir VTX..?
Logično nemaju pojma. Sapphire uzmi.
ovisno koja vtx? oslabljena 7950 ili koja fruga?
ak ciljaš na sapphire 7870 XT (tahiti), kod nas ju nećeš nabavit pa ti preostaje samo VTX 7870 Black
ako ciljaš na 'običnu' (pitcairn) 7870 onda sapphire, gigabyte, MSI ... svejedno
Kupujem kroz tjedan-dva novo računalo i jedini problem koji mi ostaje je grafička. Limitiran sam nažalost na samo 600-650kn, pa ako ima netko neku preporuku.Poželjno da je iz dućana, ali ako je i polovna, neće bit problem.
edit: proc je intel i5 3350P, 8gb ddr3 i rezolucija 1280x1024. Koristit će se za 3d modeliranje, programiranje, ali i igrice..
Hvala. :)