Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.823
|
čitano: 6.900.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
xfan360 kaže...

bok otvarao sam emu al ne mogu vise pisat pa evo uzet cu si XFX HD 7700 koja ima dva ventilatora(dali bi bila sposobna vrtit npr crysis 3 na high i dali puno bući?). pitanja: dali je vazno koliko ima GB grafa i koliko ima ventilatora, i di mi preporucate da ju uzmem i dali bi mii pasala na napajanje 550 W chiftec gps 550 aba, ako ne koje bi mi preporucili

temu ti je zakljucao moderator jer ti upiti idu ovdje da nebude previse tema, crysis 3 na high sa hd 7770 nece bas ici (koliki monitor imas reza inchi?) sto se tice ovoga koliko GB ima grafa to je bitno samo za monitore rezolucije vece od full hd i za igre btf3 online wicher 2 gta 4 i slicne memory usisavace, napajanje ti je super i pokrece dvije hd 7770 bez da se zagrije {#} - preporucujem ti da si kupis hd 6870 ipak jer je dosta jaca !! - no na tebi je odluka - a sto se tie broja ventova ako ces klokati onad 2 ako neces onad nije bitno - sa tme da hd 7770 bas i nema klok potencijal

PR0MATRAC
12 godina
protjeran
Vodič za odabir grafičke kartice

totalno sam neodlucan....koja od ove dvije je bolja Sapphire HD 7770 ili Asus HD 7770 DirectCU....overclocking kartice me ne interesuje, tako da zelim znati koja stvara manje buke, koja ima bolje hladjenje???

CS Source - [13] maxxoist
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
maxxoist kaže...

totalno sam neodlucan....koja od ove dvije je bolja Sapphire HD 7770 ili Asus HD 7770 DirectCU....overclocking kartice me ne interesuje, tako da zelim znati koja stvara manje buke, koja ima bolje hladjenje???

Ja mislim da je sapphire.

Ali to rjesavas ovako.

Koja ima bolje hlađenje?

1 Sapphire HD 7770
10 Asus HD 7770 DirectCU
PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 16:15 (PR0MATRAC).
14 godina

Uzmi onu s dva venta i miran si što se buke tiče.

14 godina
neaktivan

imam samsung syncmaster 2253lw i daj pls googlo sam vec to i nikak da nadem cijene te grafe i di ju kupit (pitam za hd 6870) pa ak mi mozez linkat

12 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Uzmi onu s dva venta i miran si što se buke tiče.

Skupo.... :D

14 godina

A koju  Asus si ti gledao i koliki ti je budget za grafu ?

13 godina
protjeran
xfan360 kaže...

imam samsung syncmaster 2253lw i daj pls googlo sam vec to i nikak da nadem cijene te grafe i di ju kupit (pitam za hd 6870) pa ak mi mozez linkat

ja sam ti govorio za rabljenu sa garancijom - novih nema vise u trgovinama jer ih je naslijedila 7 serija - ako ces iskljucivo novu onda hd 7770 - ako i rabljena dolazi u obzir onad hd 6870

PR0MATRAC
14 godina
neaktivan

ok hvala puno :)

12 godina
protjeran

ja sam iz BiH....ovdje Asus HD 7770 DirectCu kosta oko 240 KM (oko 950 KN....ja mislim) .... http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121559

14 godina

Pa sumnjam da je i ta nešto posebno glasna jel HD 7770 je chip koji se malo grije pa ni hlađenje onda u pravilu nebude glasno osim ako je neko baš smeće od ventilatora a ovaj Asusov je normalan.

14 godina
neaktivan

e sad , iso sad gledat di da kupim i naso sam ovo ali pitam koju sad jesu li sve iste (ocito nis :)) http://www.adm.hr/advanced_search_result.php?keywords=hd+7770&osCsid=a5989a45db278707a16973e145a4c170&x=-479&y=-757

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
xfan360 kaže...

e sad , iso sad gledat di da kupim i naso sam ovo ali pitam koju sad jesu li sve iste (ocito nis :)) http://www.adm.hr/advanced_search_result.php?keywords=hd+7770&osCsid=a5989a45db278707a16973e145a4c170&x=-479&y=-757

krato cu ti reci: kupi najjeftiniju hd 7770 jer ti na toj razini nije bitno koja je kartica u pitanje - ono nac ega ti mozda ciljas sa upitom je bitno meni jer ja klokam, i bitno je ako se odlucujes između dvije high end grafe ali za casula gaming koji nudi hd 7770 nije bitan model koji imas - ona ima na stock visoke klokove tao da nisat od klokanja - a na stock frekvenciji jhe svaki model gotovo necujan - no imaj na umu da hd 7770 ima 128 bitnu memorisku sabirnicu tako da kod igara koje su zahtjevnije na nemory bandvithu bi moglo biti problema sa njom u buducnosti...

PR0MATRAC
13 godina

Zanima koju grafičku uzet između  par navedenih . Znači bitno je da ju procesor ne guši (AMD Athlon x4 740  3.2 gHz 4mb cache ) . Komp bi prvenstveno koristio za igranje i surfanenje . Isključivo me zanima koju grafu uzet između   GeForce gtx650 golden  sample gddr5 1 gb(970 kn ) ili Palit  gtx650 2 gb gddr5(1100 kn ).

Najbitnije mi je da cijena ne prelazi 1200 kn ..... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rucipe kaže...

Zanima koju grafičku uzet između  par navedenih . Znači bitno je da ju procesor ne guši (AMD Athlon x4 740  3.2 gHz 4mb cache ) . Komp bi prvenstveno koristio za igranje i surfanenje . Isključivo me zanima koju grafu uzet između   GeForce gtx650 golden  sample gddr5 1 gb(970 kn ) ili Palit  gtx650 2 gb gddr5(1100 kn ).

Do 1200 Kn imaš već GTX 650 Ti, ne vidim zašto bi pored njih gledao GTX 650. 650 Ti je puno jača.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina

zanima me da li ima velike razlike izmedu ATI radeon 6770 i ASUS 7770 DC graficke, malo sam pretrazivo ali neuspjesno..ako mi moze netko pomoc molim vas

battlelog: DerpPOTATO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ProTeinZ kaže...

zanima me da li ima velike razlike izmedu ATI radeon 6770 i ASUS 7770 DC graficke, malo sam pretrazivo ali neuspjesno..ako mi moze netko pomoc molim vas

7770 je osjetno jača. http://www.anandtech.com/bench/Product/536?vs=538

Tu je 7770 naspram 5770, a 6770 i 5770 dijele skoro isti čip.

14 godina
Rucipe kaže...

Kupi si polovnu GTX 560 Ti ili od novog HD 7770.

12 godina
protjeran

zanima me koja je fpu bolja u igrama: radeon 9550 agp 256mb ili intel 82945g 256mb 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako mislis novijim nijedna, te grafe su davno otisle u mirovinu.

12 godina
protjeran

ne npr. cs 1.6, i tako te starije igre

14 godina
neaktivan

Pitanje, procesor ima integriranu grafičku, a u kućištu je postavljena i diskretna grafička kartica, daju li te dvije grafičke(integrirana+diskretna) bolje performanse od same diskretne?

17 godina
Defa.psd kaže...

Pitanje, procesor ima integriranu grafičku, a u kućištu je postavljena i diskretna grafička kartica, daju li te dvije grafičke(integrirana+diskretna) bolje performanse od same diskretne?

Ovisi o tome koji je procesor, koja integrirana grafička, koja diskretna grafička i koji način rada.

13 godina

Na kraju šta je bolje . Gtx650 2 gb gddr5 ili gtx650 Ti 1 gb ??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rucipe kaže...

Na kraju šta je bolje . Gtx650 2 gb gddr5 ili gtx650 Ti 1 gb ??? 

Naravno Titaniumka s 1GB...

15 godina

GTX650 Ti !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A jel mi može netko objasnit koja je razlika u njima pošto se nekužim u te stvari ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rucipe kaže...

A jel mi može netko objasnit koja je razlika u njima pošto se nekužim u te stvari ... 

Evo razlika

http://www.anandtech.com/bench/Product/681?vs=680

PR0MATRAC
12 godina
neaktivan

opet ja.

kako bi isla gtx650 na moju konfu? pogledajte pod moj pc. da li je jaca i bolja od radeonke hd 7770?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nije jaca od HD7770 !

Music As A Weapon !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice