Phantom verzija je dobra, ove najjafetinije Gainward su loše. Inače, iz šešira to izvlačim .
Istu takvu ugradio, instalirao drivere.Temperature nisu bile visoke a hladnjak je nelos, nije glasan.Cisto ok.
Phantom verzija je dobra, ove najjafetinije Gainward su loše. Inače, iz šešira to izvlačim .
Istu takvu ugradio, instalirao drivere.Temperature nisu bile visoke a hladnjak je nelos, nije glasan.Cisto ok.
ja bi uzo TI verziju ali nemam para rađe ču si uzeti hd xfx 6870 1 gb za 1300kn (ako znate neku karticu do 1300kn recite mi)
Do 1300kn najbolje uzmi XFX HD6870 Dual Fan !
ja bi uzo TI verziju ali nemam para rađe ču si uzeti hd xfx 6870 1 gb za 1300kn (ako znate neku karticu do 1300kn recite mi)
Pa imaš ih sad masu po Njuškalu za oko 1300 kn ti verzija. Možeš birat hladnjak ili Vendora, kao u trgovini .
Prodaje ju ovaj iznad tebe
Za 1.3K Kn uzmi XFX HD6870 1G ili neku bolje hlađenu GTX560 (non Ti).
Ivane smrade, skup si :P
Hahah, ma stoji mi oglas bezveze. Uopće mi se sad niti neprodaje . Odbio sam nekoliko ponuda
.
Jedno pitanje? Postoji li GTX 560 Ti TF III verzija (obična, ne 448 verzija)? Imaju je u ADM- u, a ne vidim ju na MSI- jevim stranicama. Da nije tipfeler?
Jedno pitanje? Postoji li GTX 560 Ti TF III verzija (obična, ne 448 verzija)? Imaju je u ADM- u, a ne vidim ju na MSI- jevim stranicama. Da nije tipfeler?
Da, to je HAWK verzija.
Da, to je HAWK verzija.
Ne, pričam baš o normalnoj TF III, a ne o overclockiranoj TF III naziva HAWK.
Linkaj ti iz ADM-a to. HAWK verzija ima TF3 cooler, a ako se dobro sjecam sve MSI-jeve 560Ti sa TF-om su tvocnicki OC-ane.
Na njihovoj stranici pise da samo HAWK ima TF3, tako da je ovo vjerojatno HAWK.
nije to hawk. kutija od hawk drugačije izgleda. na msi stranici ništa o toj power edition, a kad googlaš izbaci onu sa 448 cuda, a to nije ta.
Kosta 1200-1300e i unutra su dve najobicnije GTX580 karte.
Joj kada sam nagovorio one ljude da uzmu EVGA GTX580 Classified SLI umesto MARS II.
Ja mislim nisu bili neki strucnjaci ali puni para na NVIDIA Forumu vec su im svi dali predloge Lightening, GTX590 bolje, ovo-ono.
A ove se tek pojavile na Newegg nedelju dana pre toga, kada je video lik odmah je rezervisao i kaze cekam, gotovo nasao sam karte.
A verujem da me tek sada slavi kakve monstrume ima.
2 birana najaca Fermia testirana posebno svaki primerak u neprevazidjenoj naponskoj i 6GB video memory ukupno.
Melje igrice.
Jel znate kada bi isao ulicom i da neko kaze srecni si dobitnik samo moras da izvlacis sta si dobio. U jednoj kutiji su 2XGTX580 Classified a u drugoj MARS II.
Cena je ista izvlaci i dobijas sta nosis. Kada bi izvukao MARS II verovatno bi mi suza malo posla, jeste da bi bio srecan sto cu uzeti kes i prodati grafiku ali bi plakao jel nisam izvukao one.
Onda bi krenuo gledao onu kutiju bez celofana okrenuo se i pitao A da li mogu da dobijem jednu Classified a da dam MARS II.
moze preporuak neke grafe do 300/400 kn max :) sad imam radeon 2600 hd pro
Na njihovoj stranici pise da samo HAWK ima TF3, tako da je ovo vjerojatno HAWK.
Nije HAWK, isti hladnjak ali mislim drugacije napajanje, bez onog za switchat bios i manji taktovi. Svejedno dobra kartica...
moze preporuak neke grafe do 300/400 kn max :) sad imam radeon 2600 hd pro
Rabljena HD5670 DDR5 !
ovako, kupujem si racunalo i neznem koju da odaberem izmedu ove 2 grafe: gtx460 oc ili gtx560.
iste su cijene i obje su 1gb gddr5 pa mi napisi svoje misljenje. :):)
Koji je ostatak konfe ? Uzmi Gainward GTX560 GS !
Pošto se ne mogu odlučiti koju od kartica (Radeon, 7950 ili 7970, ili GTX 670 ili 680), trebam vaše mišljenje.
Za 7970 bi uzimao sapphire dual fan, a za 7950 MSI twin frozr III.
Dok za GTX 680/670 bi ili sada odmah kupio neku referentnu pa ubacio neki dobar cooler kao Artic, ili malo pričekao da izađe neki dobar model sa dobrim coolerom za OC.
E sada razlog zašto ovo pitam je, to da su GTX grafe nešto skuplje od radeona, no nude bolje preformanse. Sam znam da je bolje uzeti GTX 680/670 jer su po preformansama bolje, no razlog zašto se ne mogu odlučiti je jer me zanima koja se najbolje OC-a. Bilo koja od kartica bi išla na 2500K, no nešto sam čuo da 2500k ne zna izvuči 100% iz kartice.
ovako, kupujem si racunalo i neznem koju da odaberem izmedu ove 2 grafe: gtx460 oc ili gtx560.
iste su cijene i obje su 1gb gddr5 pa mi napisi svoje misljenje. :):)
Ako su iste cijene definitivno uzmi GTX560 jer je na stocku nešto jača od GTX460 na HAWK taktovima.
i5 2500K izvlači sve iz svake SingleGPU kartice i većine CFX/SLi sistema.
Ja bi najradije uzeo MSi TFIII HD7950, na 1.000MHz imaš HD7970, 3GB VRAM-a...
Na nVidiu bi išao najviše radi CUDA tehnologije i Physix-a. Clocka se lošije, ima manje VRAM-a (obje)...
U gamingu nema skoro nikakve razlike između HD7970/GTX680 (do 1.920x1.080, na većim rezama je HD7970 u prednosti zbog više VRAM-a), dok je GTX670 nešto jača od HD7950.
Dok je u video obradi sasvim druga priča, nVidia je tu bolja zbog CUDA tehnologije.
Nadam se da sam pomogao u odabiru.
Izvoli par linkova: klik, klik.
Pošto se ne mogu odlučiti koju od kartica (Radeon, 7950 ili 7970, ili GTX 670 ili 680), trebam vaše mišljenje.
Za 7970 bi uzimao sapphire dual fan, a za 7950 MSI twin frozr III.
Dok za GTX 680/670 bi ili sada odmah kupio neku referentnu pa ubacio neki dobar cooler kao Artic, ili malo pričekao da izađe neki dobar model sa dobrim coolerom za OC.
E sada razlog zašto ovo pitam je, to da su GTX grafe nešto skuplje od radeona, no nude bolje preformanse. Sam znam da je bolje uzeti GTX 680/670 jer su po preformansama bolje, no razlog zašto se ne mogu odlučiti je jer me zanima koja se najbolje OC-a. Bilo koja od kartica bi išla na 2500K, no nešto sam čuo da 2500k ne zna izvuči 100% iz kartice.
Kolega,
i5 2500k će lijepo iskoristiti te kartice, moj glas ide za HD 7970 ako preferiraš overclockanje. Ako pak ne onda idi na GTX 680 referentnu.
Dok su i HD 7950 i GTX 670 jako isplative kartice, te jako clockabilne.
A o kojoj je rezoluciji riječ ?
Ipak bih ja išao na HD 7970, ja volim clockanje i uživao bih sa takvom karticom u kompu.
Ja osobno nikad ne bi referentnu GTX680 (Palit posebno) uzeo.
Prijatelj mi ima Palitku, u gamingu je ko mlažnjak, a je li PointOfView išta bolji ne znam.
Po meni je HD7950 3GB best-buy, lako stiže HD7970, a bolji primjerci idu do 1.300MHz, kao takvi su jači od HD7970.
HD 7950 je na 1000/1500 jednaka Radeonu HD 7970.
Znam zato jer imao sam GTX 470, pa sam mijenjao za 5870. GTX 470 je bila ok, no grijala se , vidim da je kolega sa foruma napisao kako Articov cooler na GTX 470 drži karticu na 40-45 C dok je OC-ana i na BF3. I ja sam prvo mislio uzimati 7950, MSI jer kažu overclock do mile volje zbog dobrog coolera. No GTX sam mislio uzeti jer ima veće preformanse samo nisam znao kako se OC-a. Tako da mislim da ću uzeti 7950 jer neću koristit za obradu videa nego za gaming. No dana mi je stigao BUG, i vidim da ASUS-ova GTX 670 lijepo prestiže stock GTX 670 i 7950 pa sam zato pitao.
Znam zato jer imao sam GTX 470, pa sam mijenjao za 5870. GTX 470 je bila ok, no grijala se , vidim da je kolega sa foruma napisao kako Articov cooler na GTX 470 drži karticu na 40-45 C dok je OC-ana i na BF3. I ja sam prvo mislio uzimati 7950, MSI jer kažu overclock do mile volje zbog dobrog coolera. No GTX sam mislio uzeti jer ima veće preformanse samo nisam znao kako se OC-a. Tako da mislim da ću uzeti 7950 jer neću koristit za obradu videa nego za gaming. No dana mi je stigao BUG, i vidim da ASUS-ova GTX 670 lijepo prestiže stock GTX 670 i 7950 pa sam zato pitao.
Sve ovisi o tome kako se krecu cijene, ako imas GTX 670 za cijenu HD 7950 onda kupi GTX 670.Ako imas HD 7970 za cijenu GTX 670 kupi HD 7970.