Ventilator na 4870

poruka: 9
|
čitano: 4.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ventilator na 4870

Malo mi se cuje(kao pucketa) ventilator na grafickoj kartici,ne uvijek samo ponekad malo?mozda bi trebao malo ocistiti posto na njemu ima prasine vidio sam,ne puno al ima ili ga mozda podmazati malo?Ali kako da skinem onaj  cooler sa graficke i dali time gubim garanciju,i cime bi to podmazao?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Ventilator na 4870

Garancija ti je na komplet kućište ili na sve komponente pojedinačno? Ako si već otvarao kućište svejedno, a ako ti je na komponente ne bih baš dirao grafu kuler jer... Grafa pa da ispucaš jedini bonus kod servisiranja, a ta je dosta kritična komponenta. Pa kad si čistio prašinu i da li imaš kompresor da to temeljitije ispušeš kompletno sve? Posudi kompresor od nekog koji ga ima. Kompresor na zrak!Osmijeh Jer ja ispušem sam prašinu iz kompa samo nije da je to baš to sve čisto ako ti pucketa vent?Izlanuo se Za podmazivanje nisam još imao prilike čut da se radi kod PC-ja?Šutim

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
17 godina
neaktivan
Ventilator na 4870

pročist hladnjak....

i malo pritisni vent , mozda je malo iskočio iz ležišta...

ništa nemas podmazivat, wd40 ni slučajno ili tak nesto da ti ne padne na pamet...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ventilator na 4870

Ma garancija je na sve komponente posebno,racunar je star 2-3mj.vidi se da je mal prasnjav ventilator al ne sad toliko,ispuhat cu ga kompriminiranim zrakomOsmijeh i mal ga probat pritisnut!Nije neka stvar da nosim na servis,jer se sam ponekad cuje,zamisli ja odnesem a ono kod njih radi kako treba,nepucketaOsmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
angel of fire kaže...

pročist hladnjak....

i malo pritisni vent , mozda je malo iskočio iz ležišta...

ništa nemas podmazivat, wd40 ni slučajno ili tak nesto da ti ne padne na pamet...Namigiva

wd 40  more zašto ne samo prije špricanja vent odvojiti od grafe slobodno rastavi vent samo pazi na djelove to su kvalitetni venti i uglavnom če vrtit duže nego što če grafa igrat uglavnom venti ne grafama su opremljeni ležajima na osovini moguče da su usljed grijanja pogotovo god ATI jevih modela jednostavno prisuše ili se na osovini nakupilo prašine koja je skupila svu mast s osovine pa ju je potrebno očistit a ležajeve  je potrebno probudit i oni opet šljakaju to su vrlo mali ležajevi zato to obavi pažljivo i tvoj če vent oet vrtit bez zvukova

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Ventilator na 4870

Znaci negubim garanciju ako skinem cooler sa graficke,malo ocistim,podmazem i stavim novu pastu(mada to sad nije potrebno)?nevjerujem ni da bi to oni primjetiliOsmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Znaci negubim garanciju ako skinem cooler sa graficke,malo ocistim,podmazem i stavim novu pastu(mada to sad nije potrebno)?nevjerujem ni da bi to oni primjetiliOsmijeh

primjetili bi, bez brige...

a kaj sam reko za wd40, to sam mislio da ti slucajno ne bi otislo po karti, da se ne desi kratak spoj ili nes sličnog...

ak ti se da podmazivat, podmazuj, ali pazljivo...

ili pusti, malo utisni, i deri dalje...

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
angel of fire kaže...
Quilombo23 kaže...

primjetili bi, bez brige...

a kaj sam reko za wd40, to sam mislio da ti slucajno ne bi otislo po karti, da se ne desi kratak spoj ili nes sličnog...

ak ti se da podmazivat, podmazuj, ali pazljivo...

ili pusti, malo utisni, i deri dalje...

ma primjetili bi oni vraga crnog prošle godine mi je grom priko neta spržija matičnu i grafu odnija u ve mila pajdo isproba neradi napisa crkla matična grafika ne radi a vent vrti i za 15 dana zvoni tel stigla vam je ploča i grafika gajnc novo a da je otvorija oči uočija bi strujni udar samo što često zaposlenici takozvani tehničari u trgovinama nemaju blage gdje tražiti kvar privesla san ih ko beba zvečku

samo ti rastavi grafu budi pažljiv i to nemore niko skužit

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
Ventilator na 4870

Lagano rastavim,gledao sam sarafcici nisu u boji pa da se ostete prilikom odvrtanja,pa to ocistim,mada vec dva dana mi se necuje ventilator,izgledan se prepaoOsmijeh,inace graficku sam uzeo u adm

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice