Dakle moram si nabavit novu grafu do jedno 1500kn,imam priliku na njuskalu uzest MSI hd 6950 stabilno unlockanu u 6970 koja ima kutiju,full bundle i 7mj garancije. Također imam priliku za XFX dualfan 6950 međutim zanima me da li se ona moze unlockat? I jos jedno pitanje. Vidim po netu da ako se koriste 2 ekrana kartica nece da se prebaci u 2D profil i spusti taktove.Da li je to riješeno novim driverima ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O kojem se tocno modelu MSI-a radi?
Čekaj da li se dualfan onda moze otkljucat stabilno?
O kojem se tocno modelu MSI-a radi?
Referentna turbinska, ali koliko se sijecam samo su se takve mogle unlockat.
znaci nitko nije unlockao ovu dualfan? a nista onda cu kupit referentnu.
Neki primjerci su se mogli unlockati, nemogu ti tocno reci moze li i ova.Moras vidjeti o kojem se tocno modelu radi, dakle sa svim speckama i punim nazivom.
Neki primjerci su se mogli unlockati, nemogu ti tocno reci moze li i ova.Moras vidjeti o kojem se tocno modelu radi, dakle sa svim speckama i punim nazivom.
znam cita sam po netu,ali pre riskantno je, radije cu uzest referentnu msi vec unlockanu. Btw jel se moze promijenit pasta bez gubljenja gare, koliko vidim u unboxinzima nema naljepnice preko backplatea od hladnjaka.
Naravno da ju ne gubis, ako nema naljepnica slobodno to uradi.
Naravno da ju ne gubis, ako nema naljepnica slobodno to uradi.
super, onda mogu namazat mx2 :), sutra navecer javim dojmove o kartici.
Lol, e ja sam taj koji prodaje XfX 6950 dual fan koja je TVORNIČKI OC. Znači kupljena prije 2 mj. Što znači još 58 mj. garancije. Kupio je na akciji za 1800 kn, a prodajem za 1500 kn, nemam nikakvih problema s grafom neko mislim kupiti seriju 7xxx.
Lol, e ja sam taj koji prodaje XfX 6950 dual fan koja je TVORNIČKI OC. Znači kupljena prije 2 mj. Što znači još 58 mj. garancije. Kupio je na akciji za 1800 kn, a prodajem za 1500 kn, nemam nikakvih problema s grafom neko mislim kupiti seriju 7xxx.
je, jutros sam ti posla poruku i žica za 1300 :), jbga poštujem tvoju cijenu al mi se praktički savršeno stabilno unlockana kartica u 6970 za te pare jednostavno više isplati,
Ma nema problem.gl:)
evo uzea sam je,super je kartica al radi na 450mhz i bučna je , tj ka sta sam reka nece u 2d ako su 2 monitora spojena.