Temperatura graficke !! zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 3.784
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Temperatura graficke !!

Pozz,imam problem sa grafickom karticom,u pitanju je NVIDIA 8500 GT ,pasivno je hladjenje ali sam na pasivno stavio jedan veci cooler,i u kuciste stavio 2 coolera,zamjenio termalnu pastu na procesoru i grafickoj ali temperature opet velike,mozda i nisu velike ali uglavnom ne mogu igrati npr. gta 4 ,dok test drive mogu igrati kolika god temperatura bila,kada upalim komp. tek temp. graficke bude 52 , a nakon igranja gta 4 bude 58/59 , ja drzim otvoreno kuciste,da li je bolje otvoreno ili zatvoreno,sta jos mogu uraditi da smanjim temp. ? ,hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Temperatura graficke !!

nisam strucnjak za tu grafu ali mislim da su to ok temperature pogotovo sad kad je ljeto

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Temperatura graficke !!

Ove temp. koje si naveo poslje igranja nisu velike , dapače !

Prije igranja ukljuci HW Monitor i on ce ti zabiljezit najvise temp. ! S kojim programom gledas temp. ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Temperatura graficke !!
bl4ck_h4ck3r_1 kaže...

Pozz,imam problem sa grafickom karticom,u pitanju je NVIDIA 8500 GT ,pasivno je hladjenje ali sam na pasivno stavio jedan veci cooler,i u kuciste stavio 2 coolera,zamjenio termalnu pastu na procesoru i grafickoj ali temperature opet velike,mozda i nisu velike ali uglavnom ne mogu igrati npr. gta 4 ,dok test drive mogu igrati kolika god temperatura bila,kada upalim komp. tek temp. graficke bude 52 , a nakon igranja gta 4 bude 58/59 , ja drzim otvoreno kuciste,da li je bolje otvoreno ili zatvoreno,sta jos mogu uraditi da smanjim temp. ? ,hvala unaprijed

Temperature su ti i vise nego dobre.

13 godina
neaktivan
Temperatura graficke !!

Temperature pratim preko everesta,ali i da su dobre kada igram gta 4 uspori mi nakon 15 minuta,a neku slabiju igru igram normalno,gta 4 sam smanjio na najmanje sve,evo slika temperatura dok ne igram nikakvu igru i sa kojim programom mogu povecati brzinu coolera

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Temperatura graficke !!
bl4ck_h4ck3r_1 kaže...

Temperature pratim preko everesta,ali i da su dobre kada igram gta 4 uspori mi nakon 15 minuta,a neku slabiju igru igram normalno,gta 4 sam smanjio na najmanje sve,evo slika temperatura dok ne igram nikakvu igru i sa kojim programom mogu povecati brzinu coolera

Te temeprature na karticama sa pasivnim hladnjacima jesu malo vece bas zato jer je na njoj pasivni hladnjak...Uperi vise ventova u nju mozda ju uspiju rashladit ili zamijeni taj pasivni hladnjak sa nekim aktivnim jer taj pasivni je nista,na kraju jedino moze doci do crkavanja grafe zbog njega...Ista stvar je sa mojom asus hd 3650 koja ima pasivni hladnjak,temepratura u idle-u 50 i nesto,u igrama se digne cak i do 85 stupnjeva sto mislim da nije skroz normalno dok bi sa aktivnim hladnjakom bila puno manja...Ugl.nisu to lose temperature ali probaj zamijeni taj pasivni hladnjak ako vec ne mislis uzimat drugu grafu jer postepeno on postaje neadekvatan,graficka krene bacat artefekate i na kraju i crkne cak...Sto se tice programa za povecanje brzine vrtnje venta ti na toj kartici ne mozes nista ubrzat niti smanjit jer je pasivni hladnjak,ali za aktivne kartice se mogu koristit ovi programi: evga,riva turner,fan speed i dr a s tim programima probaj povecaj brzinu vrtnje ovog venta kojeg si naknadno stavio...

TL
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 15:17 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
Temperatura graficke !!

iam doma jedno 4-5 8500gt skurene-najbolja ti solucija-kupiš 9cm ventilator i s trenutnim lepilom zaljepiš vent za hladnjak i nema greške-investicija 30kn i miran si--ja sam na jednoj 9500gt spustil temperaturu za 20stupnjeva{#}

evo ovak sam to ja napravil:

http://oi48.tinypic.com/v75t8l.jpg

Bahrija
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Temperatura graficke !!
World Championships: 7, GP started: 297, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,540

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice