Sta mislite o kartici nVidia 9500

poruka: 27
|
čitano: 4.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

eh ja sam odlucio pojacat kompjuter i kupit nvidia 9500 jer sam je nasao jeftinu...Da li je ona bolja od moje HD 2600 XT, i koliko je cjenite u novcu...pa kada vidim koliko je cjenite u novcu tad cu vidjeti jeli skupa ili nije (polovna je,nesta u nazivu je FXF ...tako nesto nisam bas siguran (vidjeo sam na internetu (tata zeli da mi kupi) koliko je cjenite???

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Sta mislite o kartici nVidia 9500

Za taj tvoj procesor je prejaka....jedino da ocaš proc ili uzmeš dualca pa onda da gledaš novu grafu.

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
15 godina
neaktivan

uzet cu i dualca ako treba (naveo sam da sam odlucio pojacat kompjuter,,,al mene zanima koliko je cjenite i jeli bolja od moje stare grafike HD 2600 XT (sorry nisam naveo da je 9500 ........512mb

EDIT: uzeo sam bio Intel pentium d /dual/ 3,0 pa nije bio ispravan ..pa sam ga vratio.......LOL

harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 1:01 (Captain.Price).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

9500 je malo jaca nego tvoja nije puno al je malo jer je ona zamjenjena 8600gt rade uzmi neki radeon HD4670 on je u tom cjenovnom rangu al te zeza proc koji nie bas neki

z v o n e x p
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uzeti cu (a sad koliko cjenite u novcu ovu 9500) naravno u kunama Belji se

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

max 200kn

z v o n e x p
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

W.T.F....R.I.P

ajde jos neko nek stavi...pa cu vam onda otkrit za koliko cu je kupit

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Captain.Price kaže...

W.T.F....R.I.P

ajde jos neko nek stavi...pa cu vam onda otkrit za koliko cu je kupit

300kn MAX! ali sve si mislim da češ ju za nekih 150kn nabavit.

15 godina
neaktivan

vruce,vruce...samo vi stavljajte pa cu vam kasnije reci za jendo 10 minuta cu vam recu (ako ce te biti online)

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

realno danas je ta kartica smece - to jest kad je usporedis s vrhom ponude ta kartica ne zasluzuje niti da se zove graficka. Ali opet to ne znaci da ja za otpis, na nizim rezolucijima i konfama poput tvoje ona je solidno rjesenje, gura vise manje sve igre - doduse ne bas high ali gura

vjerojatno je rijec o XFX9500gt i to uparena s najvjerojatnije jadnom ddr2 memom, sve u svemu tuga ali opet nesto je jaca od tvoje sadasnje 2600xt - ipak ne ocekuj da ce ti s njom sve odjednom letiti

btw cijena za polovnu bi trebala biti oko 100-150kn, sve preko je pljacka

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 1:13 (dado8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Može li mi netko reći koja je bolja? I koliko posto koja koju jede?

nVidia 9500 1gb/512mb gddr3 (bit neznam koliko)

ATI HD3870 512mb gddr4 256bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vrijedi nekih 200kn a ti ces je nabavit za 70kn :D

Pare nisu problem,para se nema!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala bogu ova kartica je ddr 3....Et platicu je 240kn (nije pljacka jer u bosni i hercegovini je ovo prejeftino) znate i sami bih je drzava ko k***c...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bogami meni je vazno samo da uzivam u gameplayu a ne hoce li mi biti high ili medium ili low (hvala na razumijevanju)  ako me itko razumije o cemu pricam ...ljepo doda komentar!!!!!!!!!!Izlanuo se

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Captain.Price kaže...

Hvala bogu ova kartica je ddr 3....Et platicu je 240kn (nije pljacka jer u bosni i hercegovini je ovo prejeftino) znate i sami bih je drzava ko k***c...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bogami meni je vazno samo da uzivam u gameplayu a ne hoce li mi biti high ili medium ili low (hvala na razumijevanju)  ako me itko razumije o cemu pricam ...ljepo doda komentar!!!!!!!!!!Izlanuo se

Zavisi koje igre igraš i na kojoj rezoluciji,u gta iv nemoj si mislit da če ti radit nešto prvenstveno zbog proca.

15 godina
neaktivan

Znam ,znam...rekao sam da cu kupiti dualca...   a sta kazete o mojoj maticnoj ploci......Jaka je a 775socket.Podrzaje core 2 quad extreme edition...................a ove lsabije nepodrzaje..a moj podrzaje..Procesor sam platio 20km-80kn.........ploca mi je         Gigabyte GA-G31M-ES2L

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Captain.Price kaže...

da kod nas ima uzrecice sto "juznije to tuznije" ali znam dosta ljudi iz bosne i odgovorno tvrdim vrijedi ovo i za istok - pljackaju vas vise nego nas, ajde bar je ljepo vidit da ima jos banana drzave osim ove nase Smijeh

probaj spustit cijenu na onda bar 150-200

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
15 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

Na uživanje u igri ti utječu high, medium ili low postavke.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
15 godina
neaktivan

jebiga...covjek vec poslao i neda nize...znate li onu graficku ATI Radeon 9600 256mb...Ona vrjedi 160kn...ako niste vjerovali...je**nih 160kn...........Vasa drzava Hrvatska je kraljevska u ovoj gamerskoj opremi...Mi smo u banani...............fulamo sve...........

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jbg nisam se znao izjasnit na ovome high,medium,lowIzlanuo se

harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 1:26 (Captain.Price).
16 godina
protjeran
Mato_Ivanovac kaže...

Itko? Hoču da mi neko kaže koja je bolja!

15 godina
neaktivan

Probaj na ovaj način.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

jebiga...covjek vec poslao i neda nize...znate li onu graficku ATI Radeon 9600 256mb...Ona vrjedi 160kn...ako niste vjerovali...je**nih 160kn...........Vasa drzava Hrvatska je kraljevska u ovoj gamerskoj opremi...Mi smo u banani...............fulamo sve...........

Ma odi ti na eBay pa kupuj.

Izzy
15 godina
neaktivan

Pa Ati radeonova je bolja ota HD (sorry nisam zapamtio broj ness je 3650))))))Neodlučan

Pa HD jede 9500...ako se ja pitam i jede je oko 20-38%

A evo moje grafe

Sorry mozda sam stavio 256-mb-graficku

XFX nVidia 9500 GT DDR 3 pci express XFX nVidia 9500 GT DDR 3 pci express
harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sorry  grafika ti je hd3870

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

XFX NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB PV-T95G-YDQ3 PVT95... 1 Bid $30.00

Na ebay a ja je dobijam za 60 km to jest 240kn

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Itko? Hoču da mi neko kaže koja je bolja!

Sagledajmo to ovako:

Tu imamo High end gpu prošle druge generacije i low end gpu druge generacije????

Pa HD 3870 (bila) je malo brža od HD 4670, a HD 4670 spada u konkurenciju sa 9600 GT, koja ti je za 15% brža od 9500 GT.

Izzy
16 godina
neaktivan

E kada bih imao matičnu sa crossfire tu ti stoji http://cgi.ebay.com/Pair-ATI-Radeon-HD-4850-CROSSFIRE-RIG-GDDR3-PCI-E-/120586229653?cmd=ViewItem&pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item1c137fd795#ht_1990wt_930 jako dobra ponuda za otprilike 450 kn sa poštarinom.

Izzy

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice