Bok decki imam jedno pitanje, nabavio sam tu karticu za 100kn i ubacim je u komp i imam kaj za vidjet.Dugine boje vertikalne linije po monitoru. KAd upalim komp,ventilator od graficke se maximalno zavrti pa normalno radi,a iza ona plocica ne znam kak da to nazovem je prilicno vruca. 10 sekundi mogu drzat prst na njoj..Jel to vrijedi u pecnicu stavljat ili nema spasa? to su artifakti il kak vec? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok decki imam jedno pitanje, nabavio sam tu karticu za 100kn i ubacim je u komp i imam kaj za vidjet.Dugine boje vertikalne linije po monitoru. KAd upalim komp,ventilator od graficke se maximalno zavrti pa normalno radi,a iza ona plocica ne znam kak da to nazovem je prilicno vruca. 10 sekundi mogu drzat prst na njoj..Jel to vrijedi u pecnicu stavljat ili nema spasa? to su artifakti il kak vec? Hvala
Lako moguce da memorija krepava. Pokusaj s pecnicom ali nemoj se previse pouzdati.
VRAM ode.
Jedino što možeš je pećnica.
Nope ja sam idiot. nisam spojio dodatno napajanje ono kakvo ide na floppy.Koja sramota.
Dali je 9550 brža od njegove?
Koje igre bih mogao vrtiti na 1024p i sa 1GB RAM i na dual core mašini

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/preporuka-igara-vase-racunalo/63366.aspx
Dali je 9550 brža od njegove?
Koje igre bih mogao vrtiti na 1024p i sa 1GB RAM i na dual core mašini
Pasijans, minolovac, C&C RED ALERT 2. Quake 2 i slične igre, mogo bi i simse igrat čak