Sapphire X1600 pro pomoc

poruka: 7
|
čitano: 2.426
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sapphire X1600 pro pomoc

Bok decki imam jedno pitanje, nabavio sam tu karticu za 100kn i ubacim je u komp i imam kaj za vidjet.Dugine boje vertikalne linije po monitoru. KAd upalim komp,ventilator od graficke se maximalno zavrti pa normalno radi,a iza ona plocica ne znam kak da to nazovem je prilicno vruca. 10 sekundi mogu drzat prst na njoj..Jel to vrijedi u pecnicu stavljat ili nema spasa? to su artifakti il kak vec? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sapphire X1600 pro pomoc
Dotz kaže...

Bok decki imam jedno pitanje, nabavio sam tu karticu za 100kn i ubacim je u komp i imam kaj za vidjet.Dugine boje vertikalne linije po monitoru. KAd upalim komp,ventilator od graficke se maximalno zavrti pa normalno radi,a iza ona plocica ne znam kak da to nazovem je prilicno vruca. 10 sekundi mogu drzat prst na njoj..Jel to vrijedi u pecnicu stavljat ili nema spasa? to su artifakti il kak vec? Hvala

Lako moguce da memorija krepava. Pokusaj s pecnicom ali nemoj se previse pouzdati.

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.5.2012 12:30 (mate960).
14 godina
neaktivan
Dotz kaže...

VRAM ode.

Jedino što možeš je pećnica.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
15 godina
neaktivan
Sapphire X1600 pro pomoc

Nope ja sam idiot. nisam spojio dodatno napajanje ono kakvo ide na floppy.Koja sramota.

1 0 hvala 0
13 godina
Sapphire X1600 pro pomoc

Dali je 9550 brža od njegove?

Koje igre bih mogao vrtiti na 1024p i sa 1GB RAM i na dual core mašini{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xtr Zodiac kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/preporuka-igara-vase-racunalo/63366.aspx

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
13 godina
Xtr Zodiac kaže...

Dali je 9550 brža od njegove?

Pasijans, minolovac, C&C RED ALERT 2. Quake 2 i slične igre, mogo bi i simse igrat čak

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice