Saphire r9 290x tri-x / Sharkoon T9

poruka: 4
|
čitano: 810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Bit ću kratak. Želim kupiti navedenu karticu ali neznam hoće li stat u navedeno kućište? Na internetu sam pronašao da je.graf duga 37cm a da u kućište može stat samo 30 cm. Jeli to istina?

Volio bih kupiti tu graf. ali neznam jel može stat. Pa ako netko ima Sharkoon T9 value kućište nek mi kaže dali bi stala.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Saphire r9 290x tri-x / Sharkoon T9
Molim brz odgovor!!!!!!
14 godina

Da, u to kučište idu grafe do 300mm a koliko čitam ta grafa je duljine 305mm, znači malo si kratak. Jedino da se odreže centimetar-dva lima tamo na nosaču HDD-a i bude stalo.

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Re: Saphire r9 290x tri-x / Sharkoon T9
tonicel kaže...
Molim brz odgovor!!!!!!

Na stranici proizvođača kućišta piše da kućište podržava grafe do 300 mm dužine, klik.

Sapphire R9 290X Tri-X je dugačka 305 mm, klik, ovih 5 mm ne bi trebalo stvarati problem, ako imaš kućište 

doma, onda uzmi metar i fino izmjeri, ako kupuješ kućište, onda imaš boljih izbora u vidu Zalmana Z3, Z3+, R1,

grafička stane u njih bez problema.

Inače što se tiče odabira grafičke, R9 290X je bacanje novaca, uzmeš običnu Sapphire R9 290 Tri-X i uz lagani

OC je dovedeš na razinu X modela, ostatak para potrošiš na pametnije stvari.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act ---- 29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 17:19 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice