RX 500 serija

poruka: 875
|
čitano: 202.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
RX 500 serija

Situacija je presmiješna da ne kažem tragična, ekipa na njuškalu traži za polovne rx 400 i 500 modele po 3000 kn.   Ne znam koja budala (s oproštenjem) će im dati te novce, pitanje je u kakvom će stanju biti sve te polovne grafičke koje vrte 0/24 mjesecima u pitaj boga kakvim kutijama i na kakvim temperaturama.

1 4 hvala 0
17 godina
RX 500 serija

Nije nikako presmijesna, jer sa radeonkom u mjesec dana zaradis do 150$ tako da to ekipa iskoristava 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: RX 500 serija

Presmiješna je zato što ne misle svi koji ju žele kupiti minati, mene osobno boli neka stvar za majning sve šta želim je nakon smijene od 12h doći doma i u miru od gejmati sat dva vremena.

17 godina
RX 500 serija

Nije nikako presmijesna, to sta ti ne zelis kupiti zaboli njih lijevo mudo, prodat ce se bez problema po toj cijeni jer ih nigdje nema, a isplati se nakon kratkog vremena

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
protjeran
sasac kaže...

Presmiješna je zato što ne misle svi koji ju žele kupiti minati, mene osobno boli neka stvar za majning sve šta želim je nakon smijene od 12h doći doma i u miru od gejmati sat dva vremena.

Uopce ne shvacam tvoju logiku, za pocetak nikog ne zanima sto tebe zaboli za majning, kad netko prodaje robu preko oglasa moze stavit koju god cijenu zeli, pitanje je jedino da li ce netko platiti tu cijenu, u ovom slucaju te kartice se prodaju po takvim cijenama tako da uopce ne shvacam sta tu nije jasno i di je problem.

10 godina
neaktivan

Meni nije jasno da netko rabljeni proizvod star 6 mjeseci prodaje 100 € skuplje nego što je plaćen nov, razumio bi da netko isplati grafičku kroz majning i proda ju po cijeni po kojoj ju je nabavio,super na nuli si sa početnim troškom i još si zaradio bubam 2000 kn. Vratiti uloženo i onda još nabijati cijenu na nešto što je radilo 6 mjeseci 24 sata na dan je za mene čista pohlepa. 

14 godina
neaktivan
RX 500 serija

Ja se za mj dana vracam u hr.i ako bude jos uvijek ovakvo stanje definitivno cu zamjenit karticu gtx 1060 6gb.zasto ne kad te ne kosta nista lol.

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Te kartice koje vidis po oglasima vecinom prodaje ekipa koja ih je kupila za gaming, sad kad je ponuda i potraznja za tim karticma takva kakva je zasto ne zaraditi na tome? Zaradi onaj tko ih prodaje, a ocito zarade i majneri jer inace nebi kupovali rx-ice po tim cijenama, situacija je win-win. Mali dio tih kartica prodaje ekipa koja se mozda zaletila u mining pa odustala od toga, al s druge strane tu ce karticu opet kupit neki drugi majner kojem je svejedno sto je ova radila 24/7 sve dok ima garanciju i dok se njemu sve to skupa isplati, onaj tko zeli kupiti rx-icu za gaming ce ju pokusati uloviti u trgovini il ce nadoplatiti jos malo i uzeti gtx 1070 i imati puno bolju karticu.

15 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Nije nikako presmijesna, to sta ti ne zelis kupiti zaboli njih lijevo mudo, prodat ce se bez problema po toj cijeni jer ih nigdje nema, a isplati se nakon kratkog vremena

Nije bas tako, jaaako je uptino dal ces bit u plusu ako das 3k kn za 470/480-ku, nece se prodat bez problema, 2500kn mozda....

Za 3k kn uzmes 1070-ku koja malko bolje mine-a i preprodat ce se daaalejo bolje..

17 godina
RX 500 serija

Uzmes da, ali vecina minera je pokupovala polarisa, tako da ce sigurno bolje kupiti polarisa jer ga moze staviti u svoj sistem. Onaj tko na novo slaze gtx 1070 je bolja opcija jer je tu negdje sa polarisom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Uzmes da, ali vecina minera je pokupovala polarisa, tako da ce sigurno bolje kupiti polarisa jer ga moze staviti u svoj sistem. Onaj tko na novo slaze gtx 1070 je bolja opcija jer je tu negdje sa polarisom

Voze ljudi i mjesovite rigove, al da, veca je sansa za probleme. 

16 godina
RX 500 serija

U biti, najviše će popušiti oni (mi) koji će za koju godinu kupovati te izrudarene kartice kad će ih se mineri rješavati (oglas tipa ono: korištena samo za surfanje i tu i tamo koju igru, pažena i mažena, u jako dobrom stanju. Imam 6 komada za prodati... :).

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
RX 500 serija

Nije graficka sapun da se potrosi... 

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
8 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
RX 500 serija

Pa uvijek imaš garanciju ako grafa krepa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RX 500 serija

s tim da moja npr.  manje trosi nego po defaultu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RX 500 serija

treba se grafe rjesit sada jel je kasnije nitko nece kupiti kad prodje mining ludilo.. tko ce meni vjerovati da je sa grafom samo igrano povremeno... nitko. da sam znao da ce ti mineri sve sje dao bi vise i kupio gtx 6gb.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kant kaže...

Nije graficka sapun da se potrosi... 

Najbolji komentar u temi/forumu otkad postoji 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
chaselol kaže...

Najbolji komentar u temi/forumu otkad postoji 

Ili si premalo ovdje ili slabo pratiš.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D ps. pomoći ću svakome najbolje što mogu i znam. :D
13 godina

Nemoj da krades spotlight 

17 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

treba se grafe rjesit sada jel je kasnije nitko nece kupiti kad prodje mining ludilo.. tko ce meni vjerovati da je sa grafom samo igrano povremeno... nitko.

Ha ha, istina.  Gledat će te ko Sanadera 

10 godina
RX 500 serija

Za par mjeseci kad će RX-ice pasti na 900-1000kn,

1. lijepo prodam svoju gtx 970 700-800kn,

2. kupim RX-icu,

3.pripomognem da ode na vječna lovišta

4. dobijem drugu.

Moj PC  
2 3 hvala 1
8 godina
neaktivan
*vječne rudnike*

5 0 hvala 0
11 godina
RX 500 serija

Kakve cijene očekivat u dućanima kad se RX500-ice vrate na lager (navodno u 8. mjesecu)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RX 500 serija

3000+ ako bude jos ovo ludilo.. pa prodale su se u adm-u za 3300kn otisle isti cas.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
=xfact= kaže...

3000+ ako bude jos ovo ludilo.. pa prodale su se u adm-u za 3300kn otisle isti cas.. 

Sumnjam da ce biti tolke, ak se ne varam te za 3000 u adm-u su bile one precijenjene ASUS od 8Gb, bilo je takvih cijena i prije, samo sto nije bilo rudara pa ih nitko nije kupovao.

13 godina
pqweasdyxc kaže...

Za par mjeseci kad će RX-ice pasti na 900-1000kn,

1. lijepo prodam svoju gtx 970 700-800kn,

2. kupim RX-icu,

3.pripomognem da ode na vječna lovišta

4. dobijem drugu.

To sumnjam da ces se desiti tako brzo, ako se i desi uzeti dvije za CF odma

10 godina
=xfact= kaže...

Dobro da sam uzeo prije majnanja, 2000kn. Nebi ju mjenjao ni za kakvu nvidiu jer mi je 60fps dosta, a koliko vidim još uvijek dobiva boost sa novim driverima.

12 godina
win10pro kaže... 

Dobro da sam uzeo prije majnanja, 2000kn. Nebi ju mjenjao ni za kakvu nvidiu...

pa mijenjaj je za 3000 kuna, em zaradiš soma kuna, em ti je već odradila "posao" zadnjih godinu ili koliko je imaš i to zabadava

a ovo da je ne bi mijenjao za nikakvu nevidiju je bedastoća samo takva, jer ako možeš prodat tu grafu za gotovo isti iznos za koji možeš dobiti duplo jaču grafu gtx 1070, potpuno novu s novom garancijom, je fanbojizam na n-tu kojim samo sebi radiš štetu 

i koliko se sjećam, još si imao problema s njom da ti se rušila na defoltnim postavkama...

ne da bi je se riješio sad kad je izvrsna prilika, ja bi to vratio odmah u trgovinu, pa nek se oni jebu s rušenjem grafe koja nemere raditi onako kako bi trebala

katastrofa od razmišljanja 

12 godina
RX 500 serija

ja bi je dao za 3k kn i uzeo gtx 1070 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
picajzla0707 kaže...
win10pro kaže... 

Dobro da sam uzeo prije majnanja, 2000kn. Nebi ju mjenjao ni za kakvu nvidiu...

pa mijenjaj je za 3000 kuna, em zaradiš soma kuna, em ti je već odradila "posao" zadnjih godinu ili koliko je imaš i to zabadava

a ovo da je ne bi mijenjao za nikakvu nevidiju je bedastoća samo takva, jer ako možeš prodat tu grafu za gotovo isti iznos za koji možeš dobiti duplo jaču grafu gtx 1070, potpuno novu s novom garancijom, je fanbojizam na n-tu kojim samo sebi radiš štetu 

i koliko se sjećam, još si imao problema s njom da ti se rušila na defoltnim postavkama...

ne da bi je se riješio sad kad je izvrsna prilika, ja bi to vratio odmah u trgovinu, pa nek se oni jebu s rušenjem grafe koja nemere raditi onako kako bi trebala

katastrofa od razmišljanja 

Smanjim napon i to je to, dok radi dobro je a garanciju imam. Ionaki nisam neki gamer pa mi je svejedno za 10fpsa više. Da i kupim sad gtx1080 za 2-3 godine će biti low end kao i ova.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice