Gledam hoće li one glupe face na thumbovima youtuberi promjeniti ako se ovo pokaže istina.
Za 900+eura 9070 xt nikako nije dobra kupnja. Ljudi će ipak dati još 100 i uzeti 5070ti.
Gledam hoće li one glupe face na thumbovima youtuberi promjeniti ako se ovo pokaže istina.
Za 900+eura 9070 xt nikako nije dobra kupnja. Ljudi će ipak dati još 100 i uzeti 5070ti.
Njemačka za sada samo ovo nudi koliko vidim...
Edit1: Alternate je imao obicnu verziju bez XT za 629€ (slika2)
Edit2: na amazonu XT modeli oko 950€ za sada (gigabyte)
Edit3: dodajem par komada sa Amazona (slika3)
Edit4: Alternate stavio sve obicne modele (link), svi ispod 800€, najjeftiniji bio 629€ ali sve pkanulo u trenu, nisam stigao ubosti...
Edit5: došli i XT modeli, najjeftiniji 689€ (link)
Edit6: caseking cijene, krenulo je svugdje i ove gigabyte i sapphire pulse su najjeftinije (ispod 700€ XT modeli) link
Futura 1000 eur najosnovniji modeli, 1050 najskuplji (Taichi)
Eto ga na, i sad ce svi na kraju opet ic na nvidiju, ukljucujuci i ja
A, neće baš svi. Ima nas koji ćemo preskočiti i jedne i druge po tim cijenama.
A, neće baš svi. Ima nas koji ćemo preskočiti i jedne i druge po tim cijenama.
Najpametnije, ako si na rx7000 ili rtx4000 ne mjenjaj ništa barem za sada dok se smire strasti sa cijenama a tko je na starijim serijama i baš ga sada svrbi da mjenja neka uzima last gen.
nemoj njih gledat - klošari
ADM Ascrock 860e
Najosnovniji model je 900€ a taichi je 950€
A ADM je za hellhoundicu vec digao cijenu s 864 kad sam prvi put otvorio, na 920
A ADM je za hellhoundicu vec digao cijenu s 864 kad sam prvi put otvorio, na 920
Treba naučit čitat, nisu ništa dignuli nego nabava.net pokazuje najnižu cijenu (s popustom za jednokratno plaćanje) dok na webu pokazuje cijenu na rate koja je najviša.
Nisu ništa dignuli i dalje košta 874€ za keš.
treba ih skroz bojkotirat. Ovo je baš šibicarenje.
Dečki, nemojte na Amazonu uopće gledati 3thd party sellere. To su doslovno skalperi.
Doduše, isti su ko naše trgovine.
HAHAHA ADM kliknem Asrock 860e u sekundi refresha na 910.
Kod mene u Austriji jedino mi se prihvatljivo čini ova 9070 za 750e ima i 9070XT ali su preko 800e (825e,880e), a na Amazonu Bože sačuvaj 1000e tko to kupi...
Ne, 750e je prihvatljivo za XT verziju a ne za obicnu...
Najpametnije, ako si na rx7000 ili rtx4000 ne mjenjaj ništa barem za sada dok se smire strasti sa cijenama a tko je na starijim serijama i baš ga sada svrbi da mjenja neka uzima last gen.
Nisam, još sam na RTX 3060 Ti a po svemu sudeći i ostat ću još neko vrijeme.
Kartica je pod garom još godinu i pol, tko zna možda i mene jedared posere pa da mi rikne u garantnom roku pa možda dobijem i neku bolju
Iskreno, za moje potrebe je i ona još uvijek iskoristiva. Makar me na momente zasvrbi da bih htio jaču, al' kad vidim cijene brzo me prođe
Gledao sam ovu RX 7800 XT na Amazonu, za 550€, ako ništa drugo možda uzmem tu.
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CV7PQ5Y9/?coliid=IDYIIGJ6KN60&colid=122WLPN7ZOVZ2&psc=1
Edit:
Ili ovu:
https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CV7PQ5Y9/?coliid=IDYIIGJ6KN60&colid=122WLPN7ZOVZ2&psc=1
U Americi vec poceli scalpat, traze po 1500e za nitro na ebayu
Ma eto cepnuli cijene dobro papreno očekivano.
Test steve slabija rx9070 od 7900xt za 7%, 9070xt je jača od 7900xt za 2%
Test techpowerup slabija rx9070 od 7900xt za 3%, 9070xt je jača od 7900xt za10%
Njih dvoje prosjek :slabija 9070 za 5% od 7900xt
jača 9070xt za 6% od 7900xt
I kako sad može bit 7900xt za 200e manje lošija kupnja od ovoga ? Još 20 gigi rama.
cijene su paprene, ali ipak sam narucio jednu
bio sam prezadovoljan s 6700xt od red devila, pa sam uzeo i sada istu za 900e
Čuj Red Devil je malo bolja verzija.
Gdje si uzeo ?
adm
900 je obicna red devil, a limited edition je 50e vise
Ajde super, bitno da si ti zadovoljan.
Meni je stvarno ovo previše.
Zapravo, sad ćemo vidjet jel stock stvarno pun ili je ovo što @haha veli
Meni je u Austriji dopodne nudilo 9070 nonXT za 728e sada su je digli na 750e.
Kako stock pada dižu cijene.
Toliko je valjda svima jasno. Vide ide ko burek, ajmo malo ušićarit.
Ja copio na kraju 9070 XT Hellhoundicu za 874 u ADM. 800 mi je bio neki limit al ajd, imam osjecaj da ce situacija bit samo sve gora s obzirom da su cijene i po DE uzasne i prodaju se i po 1000-1200 EUR sve. Ovo bi bar trebao bit odlican model.
I u pravu je ibme, cijena je ista samo je bilo -5% na nacin placanja. Al nije bas najjasnije vidljivo, moras stisnuti na "Pregled nacina placanja" da to vidis...
I kako sad može bit 7900xt za 200e manje lošija kupnja od ovoga ? Još 20 gigi rama.
Sad trenutno ove dvije nemaju šta tražit pokraj 7900xt kakve su im cijene kod nas.
J ga dečki od odličnih 600 do 800 za bolje modele došli smo na 900.
Taj kčevi MSRP više kca ne vrijedi.
I sad se vodimo onim što sam prije govorio - taman koliko je lošija od 5070ti toliko je i jeftinija.
Ista stvar kao i sa 4xxx i 7xxxx.
Spominjete da ste kupili red devil, a grafe su po narudžbi i nemaju ih za odmah?
Šta su vam rekli, kada budete ih dobili?
Spominjete da ste kupili red devil, a grafe su po narudžbi i nemaju ih za odmah?
Šta su vam rekli, kada budete ih dobili?
Meni su u roku par min od narudzbe iz ADM poslali mail da kartica stize u pon (10.3.)
samo potvrda narudzbe
nije hitno, samo neka dode