Jel moguće da ovaj Boris toliko tupi kontra Amda? Pa ovo više nema smisla nego stavit čovjeka na ignore, svaka objava je kontra Amda, Nvidia je Bog i batina, ne lažu, savršeni su. Vjerojatno pokušava sam sebe utješiti da mu kartica koju ima u kompu košta 1000e , a bit će slabija od 9070xt koja će i koštati dobrih 200 ako ne i više eura manje. I ja bih drvio na njegvom mjestu zapravo i sebe tješio. Strašno
Pa tupim jer imaju loš proizvod za manje love i nista više, s tim se neizlazi na ikakvo tržište s namjerom da povecas udio kao i dobit! 4070 ti super je placena 999€ i za tu lovu je bog i batina gdje ispunjava sve moje potrebe na 4k.
AMD nema apsolutno nista slicno za tu lovu i tim "fičerima"
Kako znas kad jos nema nezavisnih testova FSR4 i AMDovog framegen? I koga briga kolko si ti nesto platio pred X vremena, valjda se usporeduje s obzirom na trenutacno stanje na trzistu a to je da su sve Nshitdije bar 30%-200% precijenjene. I onda umjesto da se podrzava jedinog koji ima sanse malo pripomoc situaciji, ti kenjas na neviđeno. Bome i zasluzujes platiti 5000 EUR za 3% generacijski pomak na iducoj Nvidiji kad AMD propadne.