hahaha ipak se nadam da neće pjevati, bolje da šute i rade
Edit: Ugurana i druga, sad isprobavanje novih drivera za GTA vs starih :)
Fuj kak su(serem) grde(sada i ja hoču još jednu) izgleda opako!
Fuj kak su(serem) grde(sada i ja hoču još jednu) izgleda opako!
Jel se sa dvije Asus 280X TOP dobije duplo vise artefakata?
Jel se sa dvije Asus 280X TOP dobije duplo vise artefakata?
ne samo se brže pojavljuju :)
ali eto s malo testiranja postavki GTA V radi kao savršen (bez artefakata)
Edit: ovo se pokazalo kao zlatno rješenje igrao danas cijeli dan bez i jednog artefakta
Moj muž ima 280x ali nije zadovoljan s njom jer mu je bučna i dosta grije. Može prep za nešto bolje a da nije skupo?
Moj muž ima 280x ali nije zadovoljan s njom jer mu je bučna i dosta grije. Može prep za nešto bolje a da nije skupo?
Koju 280x ima ima ih gomila i nisu sve bučne i vruće
Koju 280x ima ima ih gomila i nisu sve bučne i vruće
Problem je u tome sta ispusta ogromnu kolicinu topline u kuciste, a to ce nazalost rijesit samo prelaskom na nvidiu...
Problem je u tome sta ispusta ogromnu kolicinu topline u kuciste, a to ce nazalost rijesit samo prelaskom na nvidiu...
ili dobrom ventilacijom kućišta... (osim ako se nisi zahebo, pa komponente nagurao u škatulju za cipele)
ili dobrom ventilacijom kućišta... (osim ako se nisi zahebo, pa komponente nagurao u škatulju za cipele)
Onda imas vecu buku ventilatora sta osobno ne trpim.
A Nvidija umisto topline ispušta kockice leda .
Druže Tile ne pricaj fanboy gluposti, pa nemoj reć da je jedna Gigabyte windforce vruća il ona od Sapphire s tri venta a i ta tvoja Asusica ima dobro hlađenje i dva venta na kucistu jedan naprid da uvlaci i jedan iza da izvlaci zrak je sasvim dovoljno da ne bude vrućine u kućištu.
Ventova za kućište ima gomila na tržištu koji se praktički niti ne cuju tako da nema price o nekoj velikoj buci
ja imam 2 asusove i nisu bučne, je da imam kvalitetno kučište ali nije samo do toga
A Nvidija umisto topline ispušta kockice leda .
Druže Tile ne pricaj fanboy gluposti, pa nemoj reć da je jedna Gigabyte windforce vruća il ona od Sapphire s tri venta a i ta tvoja Asusica ima dobro hlađenje i dva venta na kucistu jedan naprid da uvlaci i jedan iza da izvlaci zrak je sasvim dovoljno da ne bude vrućine u kućištu.
Ventova za kućište ima gomila na tržištu koji se praktički niti ne cuju tako da nema price o nekoj velikoj buci
Druze Niki, ne ide ti fizika, to sta cip nije vruc na jednoj gigabytici samo znaci da je cooler vise topline prebacio s cipa u kuciste. Meni je unutrasnjost kucista 10ak C toplija sa ovom 280X nego sta je bila sa gtx 760, mogu ja to kompenzirat tako da ventove stavim na 12V umjesto 5V, al onda imam buku ventova. To ne mora svakome biti problem, al meni je.
A to sta ova asusica ima dobro hladjenje, i nije nesto istina, iznad 50% fanovi su nesnosljivi...
Kućište znači jako puno, posebice ako je sve unutra kvalitetno složeno. Ja sam sebi radio custom kućište sa protokom zraka u jednom smjeru, sam prostor u kućištu je barem 3x veći nego kod kupovnih i zbog filtera nemam trunku prašine unutra. A mojoj 280X-ici vidim to odgovara, temperature su joj idealne, a moram sve stišati prilikom igranja ako ju želim čuti.
Ni meni, al kad ides benchat furmark na 1.3V onda fan ide na 100% ;)
Druze Niki, ne ide ti fizika, to sta cip nije vruc na jednoj gigabytici samo znaci da je cooler vise topline prebacio s cipa u kuciste. Meni je unutrasnjost kucista 10ak C toplija sa ovom 280X nego sta je bila sa gtx 760, mogu ja to kompenzirat tako da ventove stavim na 12V umjesto 5V, al onda imam buku ventova. To ne mora svakome biti problem, al meni je.
A to sta ova asusica ima dobro hladjenje, i nije nesto istina, iznad 50% fanovi su nesnosljivi...
zato nabaviš nekoliko ovakvih vrtilica koje su nečujne i na najvišim okretajima, a sa 160.000 radnih sati prije ćeš ti otići u igračku mirovinu nego njih mijenjati
Pa bolje onda ovu.
Razlog: zato što je garancija u Linksu, koji je ok trgovina ("malo" preskupa). Bog zna kakav je taj Mikro team, za njih nikad čuo. A i Vapor X verzija je najbolja verzija r9 280x kartice.
Za te novce se nadje 290-ka...
I to što kažeš. Asus r9 290
ovo je super ponuda! asusova 290-tka stara 2 tjedna za 1900kn!
Oce to prezivjet moje napajanje? (U Moj PC)
Oce to prezivjet moje napajanje? (U Moj PC)
bez ikakvih problema! samo cpu ti i nije bas bog zna sta za ovu mrcinu!LP
Znam da nije ali kažu da ne bootlenecka (na bespućima internetova) XD
Ne javlja mi se čovijek :((((
Je li ovo napajanje dovoljno za hd 7970:
http://www.sweclockers.com/recension/16951-be-quiet-kraft-och-corsair-cx500m/4#pagehead
http://www.sweclockers.com/recension/16951-be-quiet-kraft-och-corsair-cx500m/4#pagehead
naravno! imao sam slabiji model cx430m koji je vrtio i7@3.9ghz+7970@1.2ghz
naravno! imao sam slabiji model cx430m koji je vrtio i7@3.9ghz+7970@1.2ghz
da al to napajanje bi riknulo za kojih mjesec do dva s takvim opterećenjem,ti si ga koristio sam za benchmark nisi drzao 24/7
ja neznam zasto ljudi(kreteni) jos traze 1500kn pa nadalje za r9 280x rabljenu,ja sam imao 2x r9 280x vapor x i svaku sam prodao za 1200kn jos u 10 mjesecu,nekuzim sta zele postici s time kad nitko neda toliko novaca za taj gpu
ja neznam zasto ljudi(kreteni) jos traze 1500kn pa nadalje za r9 280x rabljenu,ja sam imao 2x r9 280x vapor x i svaku sam prodao za 1200kn jos u 10 mjesecu,nekuzim sta zele postici s time kad nitko neda toliko novaca za taj gpu
Cijene novog su isle gore pa je to, logicno, povuklo i cijene polovnog. Da ih prodajes danas, dobio bi 1500kn bez problema.