Koju tocno XFX-icu imas i kolke su ti temp. u load-u ?
Znači ovaj bi odradio sigurno posao?
naravno
Kako bih mogo to testirat?
A verzija je booo... 1gb 128 sdram5 (tako piše u HWu)
bit čini mi se!
Kako bih mogo to testirat?
Pokrenes HW Monitor i kod igranja on ce ti biljezit najvise temp. grafe i to pogledas !
Znači samo pokrenem hw monitor?
Da , i ostavis ga upaljenog !
Ajde probam to kasnije jer sad ne stignem hvala!
Primjetih da se temperature opčenito smanje kad otvorim jednu stranicu kučišta, što je i normalno, zar ne? Kučište je provjetreno sa 2 x 120 cincilatora.
Evo jučer sam opet malo probao igrat MP3 sa uključenim HWom, znam da je možda nekima smješno ali nisam uopče skužio di se temperature vide!
Koristio sam prenosnu verziju...
ahhh... sad sam vidio da uopče nemam HWmonitor več HW32... hehehe a imam i Aidu! Ma nema veze sad ga skidam pa probam kad se vratim s posla!
Evo mislim da sam dobro skontao kako HWmonitor radi, znači on mi je ovako izmjerio temp. dok sam igrao Max P.3:
CPUTIN min 45, max 55
A ATI je radila na min 47 a max 58! Je to ok, mislim da bi trebalo biti!?
Ovaj predloženi hladnjak, bi bio oke da idem klokati 6770?
Jel može neko odgovoriti na zadnja dva pitanja?
Hvala
Da li bi pasao Accelero S1 na moju Ati 6770?
Imam ga doma na jednoj grafičkoji isto ati, mislim da je 1950 pro i ne mislim ju više koristi. I kako da skinem one hladnjake za memoriju? Mislim da su naljepljeni termalnim lijepilom.
Da , pasao bi ! A one hladnjake samo odlijepis !
Vido skini GPU-Z sa njime ti je lako mjerit temperaturu .
Sad nisam siguran da li sam negdje pročitao da xfx imaju naljepljene naljepnice preko vijaka, kao zbog garancije ovo ono...?!
Ako je grafa pod garancijom , ja osobno onda nebih skidao hladnjak jer se time gubi jamstvo !
u mene je Arctic Cooling na HD 6670 i mogu ti reci da radi svoj posao bez problema .. temperatura mi nikad nije presla 50C .. max 55C to kad sam overclock ! ;) inace u igricama bude 40-45C ;)