Program za EMULACIJU

poruka: 7
|
čitano: 2.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Program za EMULACIJU

Ili kako se već zove.

Evo što mi treba za prijatelja.

Prijatelj mi ima grafičku koja podržava shader 2.0 neku od radeona x950 ili x1050 nisam siguran. Za neki program koji koristi treba mu grafička sa shaderom 3.0, ja sam negdje čitao da postoji program koji emulira grafičku sa shadera 2.0 na 3.0 ili 4.0 samo ne nikako ne mogu sjetiti koji program. Ako tko zna neka se javi i ako ima iskustava s tim neka ih opiše.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Program za EMULACIJU

pogledaj ovdje

piše da ne postoji emulator za shader 3.0 nego je potrebna grafička koja podržava shader 3.0

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za EMULACIJU

hahaha ... emulator za quad-core procesor za Athlon-a

Ma jok, ne postoji emulator iz mog iskustva, moras imati hardversku podrsku za Shader

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 16:04 (lampa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za EMULACIJU

3D-Analyzer sigurno podržava 2.0, neznam jel podržava 3.0 - probaj

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Program za EMULACIJU
octavia77 kaže...

Ili kako se već zove.

Prijatelj mi ima grafičku koja podržava shader 2.0 neku od radeona x950 ili x1050 nisam siguran. Za neki program koji koristi treba mu grafička sa shaderom 3.0, ja sam negdje čitao da postoji program koji emulira grafičku sa shadera 2.0 na 3.0 ili 4.0 samo ne nikako ne mogu sjetiti koji program. Ako tko zna neka se javi i ako ima iskustava s tim neka ih opiše.

Hahahahaha,
Hej mozes li mi dati emulator koji emulira Ati 4870 X2 na nVidia fx 5200 (da, to je ono smece od graficke prije 5 godina), hahahahahaha.
The Sun is always upon you!
16 godina
neaktivan
RE: Program za EMULACIJU
Amon Ra39 kaže...
octavia77 kaže...

Ili kako se već zove.

Hahahahaha,
Hej mozes li mi dati emulator koji emulira Ati 4870 X2 na nVidia fx 5200 (da, to je ono smece od graficke prije 5 godina), hahahahahaha.
 Stvarno se iz tvojih izjava može zaključiti da neznaš ništa. Znan da sve to izgleda kao glupost, ali da nisam negdje pročitao nebi ni govorio. Netriba njemu sad grafička da pokreće npr. GTA 4 kad izađe nego mu treba najšugavija kartica koja može pokrenuti taj program, a ja mislim da je glupost bacati novce za novu grafičku nekome kome netreba, najzahtjevnija igra koju je pokrenuo je bila solitare.
17 godina
neaktivan
Program za EMULACIJU

HAHAHAHA, jedino cemu se mozes nadati je da uradi neko nesto kao sto su uradili za TES4 Oblivion, to jest da naprave old Oblivion, nanovo su napravili Shadere u Oblivionu, tj Oblivion je zahtjevao shader model 2.0 a oni su napravili shadere u Oblivionu koji koriste model 1.1, znaci nikakva emulacija neceg nemoguceg nego dosta posla oko poruznjavanja grafike (shader model 2.0 to 1.1).

MB GIGABYTE EP45-DS3R; INTEL CORE 2 DUO E8400 2x 3.0 GHz; DDR II 4GB (2x2GB kit) 800MHz OCZ Gold XTC; ASUS ATI EAH4870 512MB GDDR5

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice