Problem s prijenosom slike na monitor

poruka: 3
|
čitano: 727
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s prijenosom slike na monitor

Pozdrav!

Ovako,upalim kompjutor i on pocne normalno raditi,no kada treba da dadne sliku na monitoru nista se ne događa,jednostavno monitor ne reagira.

Do monitora nije,probao sam drugi monitor,probao sam mijenjati i grafičku karticu isto nije bilo promjene,čito sam na forumu da izvadim bateriju na par minuta i probam

upaliti no opet se nista nije dogadalo!Ram ne bi trebao biti pošto se komp pali,ali sam i njeg mijenjao i opet ista stvar.Još jedna cudna stvar je što kad prikljucim tipkovnicu

ili mis na njima isto ne svjetli nista(to jest recimo caps lock i num lock svjetiljka ne rade).

Je li netko mozda imao slican problem ili mozda ima ideju kako da rijesim ovaj problem?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem s prijenosom slike na monitor
messi1010 kaže...

Pozdrav!

Ovako,upalim kompjutor i on pocne normalno raditi,no kada treba da dadne sliku na monitoru nista se ne događa,jednostavno monitor ne reagira.

Do monitora nije,probao sam drugi monitor,probao sam mijenjati i grafičku karticu isto nije bilo promjene,čito sam na forumu da izvadim bateriju na par minuta i probam

upaliti no opet se nista nije dogadalo!Ram ne bi trebao biti pošto se komp pali,ali sam i njeg mijenjao i opet ista stvar.Još jedna cudna stvar je što kad prikljucim tipkovnicu

ili mis na njima isto ne svjetli nista(to jest recimo caps lock i num lock svjetiljka ne rade).

Je li netko mozda imao slican problem ili mozda ima ideju kako da rijesim ovaj problem?

Moguće da je ploča. Probaj izvadit RAM-e i poslušaj jel ploča pišti. Ploča mora imati zvučnik na sebi ili ga uštekaj. I također pogledaj da nisu kondenzatori napuhani. Ako jesu, vrlo vjerovatno moraš mjenjati ploču.

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
13 godina
Re: Problem s prijenosom slike na monitor
Imao sam dva puta tu situaciju,ploca oba puta.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice